Dodaj do ulubionych

Informatyka ekonomiczna

IP: *.autocom.pl 20.11.06, 21:22
Nie wiecie jaki oficjalny tytuł dostaje się po ukończeńu takich(informatyki
ekonomicznej) studiów licencjackich (lub później po uzupełniających - studiów
magisterskich) na Akademii Ekonomicznej w Krakowie na Wydziale Zarządzania?
Licencjata (magistra) Nauk o Zarządzaniu w Informatyce czy poprostu
Licencjata (mgra)Informatyki w Zarządzaniu???
Obserwuj wątek
    • Gość: rotfl Re: Informatyka ekonomiczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.06, 22:34
      Cokolwiek to jest, informatykę ma tylko w nazwie.
      • Gość: gienio Re: Informatyka ekonomiczna IP: *.astral.lodz.pl 21.11.06, 15:59
        Brat mojego kumpla konczyl i jakos nim jest :D.Tak serio masz mgr nauk
        ekonomicznych.
        • Gość: Franciszek Re: Informatyka ekonomiczna IP: *.autocom.pl 21.11.06, 20:21
          Czyli defacto po ukończeniu nie jesteś informatykiem tylko
          licencjatem/magistrem nauk ekonomicznych, rozumiem?
          • Gość: x Re: Informatyka ekonomiczna IP: *.aster.pl 21.11.06, 20:31
            Jezeli kieurnek jest na akedemii ekonomicznej lub wydziale ekonomii no to
            nagister nauk ekonomicznych, jesli na wydziale informatyki (itp) to informatyki.
            • Gość: Franciszek Re: Informatyka ekonomiczna IP: *.autocom.pl 21.11.06, 20:36
              No tak, kierunek (dokładnie informatyka i ekonometria ze specjalnościa
              inf.ekonoiczna) jest na Akademii Ekonomicznej na Wydziale Zarządzania... Ja już
              nic nie wiem.
              • Gość: x Re: Informatyka ekonomiczna IP: *.aster.pl 21.11.06, 21:50
                Napewno nie infromatyki, prawdopodobnie nauk ekonomicznych.
    • Gość: Franciszek Re: Informatyka ekonomiczna IP: *.autocom.pl 23.11.06, 12:33
      Już wszystko wiem!!! Chyba się niestety pomyliliście. Napisalem maila do AE i
      zadałem pytanie jak to jest z tym. Tak mi odpisano: "Witam!
      Po 3 latach uzyskuje Pan tytuł licencjata z zakresu informatyki i
      Ekonometrii o spec. infor. ekon. na Wydziale Zarządzania.
      Dział Nauczania
      Edyta Janicka" A więc jednak otrzymuje się tytuł informatyka!!!!
      • Gość: kris Re: Informatyka ekonomiczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 14:49
        a czy to wazne? Najwazniejsze sa twoje umiejetnosci, jesli dobrze programujesz,
        badz znasz sie na administracji to prace zawsze znajdziesz i bez studiow. pozdrawiam
        • Gość: teqila Re: Informatyka ekonomiczna IP: 82.160.111.* 23.11.06, 18:26
          a co powiecie o "informatyka i ekonometria" sggw?
    • Gość: krajmar Re: Informatyka ekonomiczna IP: *.tvk.torun.pl 23.11.06, 18:32
      a ciekawe jaki ma się tytuł po ukończeniu ekonomii lub europeistyki na UAM,
      które są tam chyba na wydziale prawa :|

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka