Gość: inek IP: *.autocom.pl 04.12.06, 13:02 To kretyny(władze uczelniane, a nie studenci!). Strasznie konserwatywna uczelnia i zadufana w sobie. Zgadza się ktoś??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: <> Re: AGH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.06, 18:48 nie sądze,mma tam sporo znajomych i sobie ja chwalą ,na malo ktorej uczelni mozesz sobie zostawic jakis egzamin i zdac go potem np.na 3 czy 4 roku . Odpowiedz Link Zgłoś
malolat.87 Re: AGH 04.12.06, 19:38 absolutnie się nie zgadzam... a dzisiaj prodziekan mi "cześć" powiedział... nawet jeśli przez przypadek to to było miłe :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heh Re: AGH IP: *.net.autocom.pl 05.12.06, 16:27 no i co z tego:] mniedziś na "dzień dobry" sąsiad, z którym na Ty wcale nie jestem też cześć powiedział hehehe AGH było dane mi zaliczyć przez pół roku, ale na wydziale dość nie teges - straszne "elyty" bueheheh choć myslę, że informatykę mają najlepszą z krakowskich uczelni i za to nie pojadę po tej uczelni:))) respect;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inek Re: AGH IP: *.autocom.pl 05.12.06, 17:37 Ale właśnie na wydziale gdzie mają najlepsza informatykę, wszyscy tacy jacyś zadufani, mądrzejsi, wywyższający, same dupki bez polotu i wyobraźni - głównie ci "rządzący" wydziałem. A ty to zło konieczne które jest głupie i naiwne, szczawiki same... Łeeee! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heh Re: AGH IP: *.net.autocom.pl 06.12.06, 18:15 EAIiE ? nie wiem, nie byłam, ale poznałam kilku miłych kolesi ze starszych lat studiujących infę na tymże wydziale podczas pewnych zajęć sportowych - całkim mili goście, może Ty miałeś/miałaś pecha? a byłam na FiIS - to dopiero żenua, choć jeden "rodzynek" z mojej gr całkiem całkiem:))) ale ja kobieta jestem i lubię towarzycho facetów, bardziej by mi przeszkadzały te przemądrzałe laski hheeehe pzdr:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: heh Re: AGH IP: *.net.autocom.pl 06.12.06, 18:22 ech no nieuwaga - przeczytałam ponownie Twój pierwszy post - co do władz uczelni to sie nie wypowiadam, bo za mało ich poznałam, żeby mi ktoś bardzo zalazł za skóre, musze jednak przyznać że pewien prodziekan z W. FiIS całkiem towarzyski jest (na imprezie integracyjnej był ze studentami hehe), najbarziej mnie wkurzali ci, co od samego początku powtarzali na jakim to "elytarnym:" kierunku się znaleźliśmy i że "taaakie szczęście na s spotkało" jasne bardzo ciekawe, skoro przyjmowano także z wolnych miejsc = każdy przeciętniak mógł sie dostać hipokryzja i tyle:) dlatego nerwy mi pusciły i poszłam szukać szczęścia gdzie indziej heh pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: koko Re: AGH IP: *.ds14.agh.edu.pl 08.12.06, 10:39 inek chyba jesteś z uj skoro takie brednie wypisujesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inek Re: AGH IP: *.autocom.pl 08.12.06, 11:45 Czemu?? Agh konkuruje z innymi uczelniami? UJ? Co to jakaś konkurencja jest?? Jestem z agh niestety... Odpowiedz Link Zgłoś