IP: *.autocom.pl 04.12.06, 13:02
To kretyny(władze uczelniane, a nie studenci!). Strasznie konserwatywna
uczelnia i zadufana w sobie. Zgadza się ktoś???
Obserwuj wątek
    • Gość: <> Re: AGH IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.06, 18:48
      nie sądze,mma tam sporo znajomych i sobie ja chwalą ,na malo ktorej uczelni
      mozesz sobie zostawic jakis egzamin i zdac go potem np.na 3 czy 4 roku .
    • malolat.87 Re: AGH 04.12.06, 19:38
      absolutnie się nie zgadzam... a dzisiaj prodziekan mi "cześć" powiedział...
      nawet jeśli przez przypadek to to było miłe :D:D:D
      • Gość: heh Re: AGH IP: *.net.autocom.pl 05.12.06, 16:27
        no i co z tego:]

mniedziś na "dzień dobry" sąsiad, z którym na Ty wcale nie jestem też cześć
        powiedział hehehe

AGH było dane mi zaliczyć przez pół roku, ale na wydziale dość nie teges -
        straszne "elyty" bueheheh

choć myslę, że informatykę mają najlepszą z krakowskich uczelni i za to nie
        pojadę po tej uczelni:))) respect;]
        • Gość: inek Re: AGH IP: *.autocom.pl 05.12.06, 17:37
          Ale właśnie na wydziale gdzie mają najlepsza informatykę, wszyscy tacy jacyś
          zadufani, mądrzejsi, wywyższający, same dupki bez polotu i wyobraźni - głównie
          ci "rządzący" wydziałem. A ty to zło konieczne które jest głupie i naiwne,
          szczawiki same... Łeeee!
          • Gość: heh Re: AGH IP: *.net.autocom.pl 06.12.06, 18:15
            EAIiE ?

nie wiem, nie byłam, ale poznałam kilku miłych kolesi ze starszych lat
            studiujących infę na tymże wydziale podczas pewnych zajęć sportowych - całkim
            mili goście, może Ty miałeś/miałaś pecha?

a byłam na FiIS - to dopiero żenua, choć jeden "rodzynek" z mojej gr całkiem
            całkiem:)))

ale ja kobieta jestem i lubię towarzycho facetów, bardziej by mi przeszkadzały
            te przemądrzałe laski hheeehe

pzdr:)
            • Gość: heh Re: AGH IP: *.net.autocom.pl 06.12.06, 18:22
              ech no nieuwaga - przeczytałam ponownie Twój pierwszy post - co do władz
              uczelni to sie nie wypowiadam, bo za mało ich poznałam, żeby mi ktoś bardzo
              zalazł za skóre, musze jednak przyznać że pewien prodziekan z W. FiIS całkiem
              towarzyski jest (na imprezie integracyjnej był ze studentami hehe), najbarziej
              mnie wkurzali ci, co od samego początku powtarzali na jakim to "elytarnym:"
              kierunku się znaleźliśmy i że "taaakie szczęście na s spotkało" jasne bardzo
              ciekawe, skoro przyjmowano także z wolnych miejsc = każdy przeciętniak mógł sie
              dostać

hipokryzja i tyle:)
              dlatego nerwy mi pusciły i poszłam szukać szczęścia gdzie indziej heh
              pozdr
              • Gość: koko Re: AGH IP: *.ds14.agh.edu.pl 08.12.06, 10:39
                inek chyba jesteś z uj skoro takie brednie wypisujesz
                • Gość: inek Re: AGH IP: *.autocom.pl 08.12.06, 11:45
                  Czemu?? Agh konkuruje z innymi uczelniami? UJ? Co to jakaś konkurencja jest??
                  Jestem z agh niestety...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka