Dodaj do ulubionych

UMK Toruń - prawo - dr Milik

IP: *.toya.net.pl 19.01.07, 15:42
Mam pytanie do wszystkich, którzy mają prawo międzynarodowe z tym
wykładowcą... Podobno krąży zestaw pytań testowych do egzaminu, czy ktoś ma
dostęp do tych pytań, albo coś wie cokolwiek o tym??? Podobno "życzliwi"
studenci nie chcą ich nikomu dawać...

Mój mail gazetowy: bw.com@gazeta.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: a Re: UMK Toruń - prawo - dr Milik IP: *.akademiki.uni.torun.pl 20.01.07, 22:04
      szkoda, ze nikt taki nie pracuje na umk na wpia...
    • Gość: marcin Re: UMK Toruń - prawo - dr Milik IP: *.tvk.torun.pl 20.01.07, 23:31
      a moze ten wykładowca jest np na WNH w instytucie stosunków międzynarodowych?
    • Gość: bw.com Re: UMK Toruń - prawo - dr Milik IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.07, 23:46
      No właśnie uczy na stosunkach międzynarodowych... Podobno krążą takie testy, on
      sam nam powiedział, że jak jesteśmy inteligentni to sobie załatwimy... Tylko, że
      studenci nie chcą dawać... :-/
    • Gość: marcin Re: UMK Toruń - prawo - dr Milik IP: *.tvk.torun.pl 21.01.07, 18:54
      a myślałem, że tylko na WPiA takie antykoleżeństwo:/
      • Gość: pospihalova Re: UMK Toruń - prawo - dr Milik IP: 217.98.71.* 21.01.07, 19:06
        Oj wy biedni studenci WPiA i WNH :P Jakbyście kiedyś chcieli odreagować to
        polecam wydział filologiczny UMK. U nas to, co u was jest codziennością, jest
        nie do pomyślenia :) (a przynajmniej u mnie na fil. ang. :)
    • Gość: marcin Re: UMK Toruń - prawo - dr Milik IP: *.tvk.torun.pl 21.01.07, 20:22
      no ja się pocieszam tym, że studiuję jeden z tych dwóch pozostałych kierunków
      WPiA, gdzie ludzie sobie pomagają :p chociaż jak ktoś ostatnio zpaomniał dla
      kogoś notatek, to się zaczęliśmy śmiać, ze to się tak zaczyna, od zapomniałem,a
      potem to celowo :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka