eewweellaa 22.01.07, 14:03 bleeee.czy ktos ma jakis pomysl na temat pracy mgr z kryminologii? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nuova Re: praca mgr 22.01.07, 15:46 hmmm... to zależy o czym uczysz sie na tych studiach ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gostek Re: praca mgr IP: 195.42.249.* 22.01.07, 16:08 cos o przestępczości :) np 1/Przestępczość w miescie X 2/ Psychologia przestępców Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pigułka Re: praca mgr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.01.07, 18:29 wpływ dzieciństwa na obraz przyszłego przestępcy;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: praca mgr IP: *.cnb.com.pl 22.01.07, 19:06 hmmm nie znam sie za bardzo na kryminologii ale gdybym mogla to pewnie pisalabym cos o: - seryjnych mordercach pedofilach - dzieciakach, ktore kogos zabily,ale wczesniej to dlugo planowaly (nie wiem jak fachowo to sie nazywa) - najwiekszych nierozwiklanych zabojstwach - wplyw medycyny sadowej na rozwikladnie najtrudnejszych spraw nie wiem, najszybciej pisalabym na 1 temat...ale to ja... jezeli wybralas te specjalizacje musisz wiedziec dlaczego i co cie zainteresowalo;/ Odpowiedz Link Zgłoś