Dodaj do ulubionych

SŁYSZELIŚCIE?-STARTUJE NOWE REALITY!!

29.10.04, 21:08
OSOBY:
gianni_vonsacze
łezka_z_posen
es_el
duncan
wiesława_siemiankowska
johny_tomala
KIRA

Casting trwa!!!Ja będę oglądał!!
Obserwuj wątek
    • lezka_z_posen Re: SŁYSZELIŚCIE?-STARTUJE NOWE REALITY!! 29.10.04, 21:22
      nie wiem jak reszta,ja będę SOBOM:)
      • Gość: shy Re: SŁYSZELIŚCIE?-STARTUJE NOWE REALITY!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 21:27
        tylko mi nie mowcie, ze niodzalowany ubostwiany sonny do gianni vonsacze!!!
        • lezka_z_posen Re: SŁYSZELIŚCIE?-STARTUJE NOWE REALITY!! 29.10.04, 21:28
          jak nie,jak tak:)
    • jajcarz_z_jajami Re: SŁYSZELIŚCIE?-STARTUJE NOWE REALITY!! 29.10.04, 21:31
      BTW Łezka-jednak dobrze wyszpiegowałem,że z Giannim znacie się również
      prywatnie:-)!
    • lezka_z_posen Re: SŁYSZELIŚCIE?-STARTUJE NOWE REALITY!! 29.10.04, 21:33
      bardzo dobrze,dostatecznie;)!
    • Gość: shy Re: SŁYSZELIŚCIE?-STARTUJE NOWE REALITY!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.04, 21:38
      Sonny miał iskrę bożą, jego posty czytalam z wypiekami na twarzy. Gianni to
      marna podróba. Jest irytujący! Tak jak tania podróba perfum J'adore - niby
      flakon i zapach ten sam, a jednak to nie to.
      • lezka_z_posen Re: SŁYSZELIŚCIE?-STARTUJE NOWE REALITY!! 29.10.04, 21:49
        posta mi gdzieś wcięło,więc próbuję raz jeszcze-najwyżej się zdubluje.J'adore
        Diora to akurat syfoza i w oryginale,i w podróbie.ale to moje zdanie.a do
        gianniego chyba jakoś się uprzedzić musiałaś-przecież to ta sama Osoba posty
        pyka,tylko nick się zmienił,więc klimat ten sam pozostał na bank.nagle się nie
        zmienił o 180(czy jak mawiają w Barze o 360)stopni:)przecież!jak ktoś kupował
        sonnego,to i gianni przypasić mu powinien,więc nie kapuję,skąd te dylematy!
        • Gość: obserwator Re: SŁYSZELIŚCIE?-STARTUJE NOWE REALITY!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.04, 22:10
          Bo nie każdy sie w nim kocha i nim zachwyca tak jak Ty.
          • lezka_z_posen Re: SŁYSZELIŚCIE?-STARTUJE NOWE REALITY!! 29.10.04, 22:14
            swięta racja:)ale moja miłośc platoniczna jest,jakby co...;)
            • Gość: obserwator /bystry Re: SŁYSZELIŚCIE?-STARTUJE NOWE REALITY!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.10.04, 22:18
              No miejmy nadzieję.Pilnuj się Łezka bo Cię chłop skrzyczy jak jakiś Pawulon.
              • lezka_z_posen Re: SŁYSZELIŚCIE?-STARTUJE NOWE REALITY!! 29.10.04, 22:29
                na mnnie chłopy nie krzyczą:)ja nie konflikotwa,raczej życiowa jestem-stąd ten
                komfort mam:)
                • Gość: kumek Re: SŁYSZELIŚCIE?-STARTUJE NOWE REALITY!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.10.04, 22:31
                  .. może ja coś wtroncem...
                  • lezka_z_posen Re: SŁYSZELIŚCIE?-STARTUJE NOWE REALITY!! 29.10.04, 22:32
                    no nie mogę;)))))))))))))))))))))to TEN kumek???
                    • Gość: kumek Re: SŁYSZELIŚCIE?-STARTUJE NOWE REALITY!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.10.04, 22:37
                      .. jako żywy... :))
                      • jajcarz_z_jajami Re: SŁYSZELIŚCIE?-STARTUJE NOWE REALITY!! 29.10.04, 22:44
                        qrde-maila masz aktualnego??jutro się wbijam,jeśli można:)!
                        • Gość: kumek Re: SŁYSZELIŚCIE?-STARTUJE NOWE REALITY!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.10.04, 22:57
                          wal jak w dym ...na jakąś jajecznicę :)
                      • lezka_z_posen Re: SŁYSZELIŚCIE?-STARTUJE NOWE REALITY!! 29.10.04, 22:48
                        ale kumek z czasów świetności Gulczasa???bo pewność mieć muszę!!!wtopa mnie
                        pogrąży,bo zarzuty do mnie idą,że zakochana jestem w 65,75 forumwiczów;)
                        • Gość: kumek Re: SŁYSZELIŚCIE?-STARTUJE NOWE REALITY!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.10.04, 22:52
                          ... zaprawdę powiadam CI , JAM to !
                          • lezka_z_posen Re: SŁYSZELIŚCIE?-STARTUJE NOWE REALITY!! 29.10.04, 23:22
                            Gość portalu: kumek napisał(a):

> trzeba przykumać w imie dawnych reality;)-"na cześć młodości wszyscy
                            razem;))-do miłego:)!
                            • Gość: kumek Re: SŁYSZELIŚCIE?-STARTUJE NOWE REALITY!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 29.10.04, 23:26
                              już myślałem ze nie doczekam dziś odpo :)

Ps. o Gulczasa się już nie "pokłucimy"
    • arrrgh Re: SŁYSZELIŚCIE?-STARTUJE NOWE REALITY!! 29.10.04, 22:32
      czy ewentualnie ktoś spoza aszej GTW moze też sie zgłosić?
      ja na przykład jestem bardzo otwartom i zwariowanom osobom. i od razu
      przyznaję, że trudno mi będzie przyznać komus z Was minusa.
      • lezka_z_posen Re: SŁYSZELIŚCIE?-STARTUJE NOWE REALITY!! 29.10.04, 22:34
        jak OTWARTOM,to się wbijaj!!no prblem:)
        • xxx131 Re: SŁYSZELIŚCIE?-STARTUJE NOWE REALITY!! 29.10.04, 22:36
          a prowadzic bedzie go kazia szczuka z szymonem majeskim.
        • arrrgh Re: SŁYSZELIŚCIE?-STARTUJE NOWE REALITY!! 30.10.04, 20:23
          dzięks, czujem się naprawdem wyróżnionom osobom, jezeli moge przebywac z tak
          fajnymi ludzmi jak Wy.
          kiedy casting sie skończy i wreszcie wejdziemy do domu by móc w nim przezyć 3
          miesiace, oczywiscie jedynie dla dobraj zabawy, a nie dla głownej nagrody, bo
          jak wiadomo dla takich fajnych osób jak my liczy sie tylko dobra zabawa.
          i choc było mi ciężko, przyznaję mojego minusa temu, kto załozył ten temat, bo
          uprawia lanserke.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka