Dodaj do ulubionych

zmiana uczelni

IP: 194.117.241.* 15.03.07, 14:40
czy ktos moze wie jak to zrobic, jak zaczac, czego wymagaja itd. mam calkiem
niezle oceny, jeden egzamin poprawkowy tylko. bede wdzieczna za wszelkie info
sugestie itd.
Obserwuj wątek
    • Gość: rubin Re: zmiana uczelni IP: *.chello.pl 15.03.07, 19:46
      Przede wszystkim dowiedz się jakie wymagania ma uczelnia, na którą chcesz się
      przenieść U ŹRÓDŁA - czyli w stosownym dziekanacie. Cała reszta zależy od tego
      co Ci tam powiedzą.
      • Gość: olga Re: zmiana uczelni IP: *.srg.vectranet.pl 16.03.07, 15:13
        zgadzam się z powyższą wypowiedzią;) każda uczelnia ma inne wymagania. ja sie
        przenosilam po drugim roku z jednego uniwerku na drugi i nikt mi nie robił
        problemów, wręcz z racji moich ocen przyjęli mnie z otwartymi ramionami;) ja w
        zwiazku z tym, ze oba unikwerki miaŁy ECTS (teraz to juz chyba wszystkie
        praktykują) to miałam poprzepisywane punkty i nie musiałam nadrabiać różnic
        programowych. W sumie da rade
        • Gość: Aleksandra Re: zmiana uczelni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.07, 11:40
          A ja słyszalam, że to nie takie łatwe. Programy są bardzo podobne,a le czasami
          przedmiot realizowany na pierwszym roku jednej uczelni, jest na trzecim na
          uczelni drugiej. Poza tym uczelnie czasami różnie nazywaja te same przedmioty i
          jest problem z przepisaniem punktów. Ja też zastanawialam nad przeniesieniem
          sie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka