Gość: pastranka IP: 194.117.241.* 15.03.07, 14:40 czy ktos moze wie jak to zrobic, jak zaczac, czego wymagaja itd. mam calkiem niezle oceny, jeden egzamin poprawkowy tylko. bede wdzieczna za wszelkie info sugestie itd. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: rubin Re: zmiana uczelni IP: *.chello.pl 15.03.07, 19:46 Przede wszystkim dowiedz się jakie wymagania ma uczelnia, na którą chcesz się przenieść U ŹRÓDŁA - czyli w stosownym dziekanacie. Cała reszta zależy od tego co Ci tam powiedzą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olga Re: zmiana uczelni IP: *.srg.vectranet.pl 16.03.07, 15:13 zgadzam się z powyższą wypowiedzią;) każda uczelnia ma inne wymagania. ja sie przenosilam po drugim roku z jednego uniwerku na drugi i nikt mi nie robił problemów, wręcz z racji moich ocen przyjęli mnie z otwartymi ramionami;) ja w zwiazku z tym, ze oba unikwerki miaŁy ECTS (teraz to juz chyba wszystkie praktykują) to miałam poprzepisywane punkty i nie musiałam nadrabiać różnic programowych. W sumie da rade Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aleksandra Re: zmiana uczelni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.07, 11:40 A ja słyszalam, że to nie takie łatwe. Programy są bardzo podobne,a le czasami przedmiot realizowany na pierwszym roku jednej uczelni, jest na trzecim na uczelni drugiej. Poza tym uczelnie czasami różnie nazywaja te same przedmioty i jest problem z przepisaniem punktów. Ja też zastanawialam nad przeniesieniem sie. Odpowiedz Link Zgłoś