Dodaj do ulubionych

Ważne pytanie - sggw

06.05.07, 20:16
Witam :) mam pytanie odnośnie rekrutacji w tym roku na sggw, otóż nie mogę
znaleźć konkretnej informacji na stronie uczelni na temat ilości możliwych do
zdawania kierunków. Gdzieś usłyszałem info, iż można zdawać tylko jeden
kierunek, jak jest naprawdę?
Obserwuj wątek
    • Gość: gosc Re: Ważne pytanie - sggw IP: *.bstnma.east.verizon.net 06.05.07, 23:00
      w zeszlym roku bylo tak, ze wybieralo sie jeden kierunek, ale mialo sie wglad
      do systemu i aktualne info o miejscu na liscie rankingowej.Moznabylo zmienic
      kierunek nawet kilkukrotnie do momentu zamkniecia listy na pare godzin przed
      ogloszeniem wynikow.
      • robertino724 Re: Ważne pytanie - sggw 06.05.07, 23:11
        Ale to wszystko chyba w obrębie wybranego przedmiotu czy jak? przykład: zdaję na
        logistykę egzamin wstępny z geografii jako stary maturzysta i przypuśćmy jestem
        w rezerwie, jak wygląda droga, aby dostać się jednak jeśli już nie na logistykę
        to na kierunki z tego samego wydziału?
        • Gość: gosc Re: Ważne pytanie - sggw IP: *.bstnma.east.verizon.net 07.05.07, 03:00
          masz podana tabelke na jaki kierunek jakie przedmioty musisz zdac. Jesli
          geografia uprawnia do skladania papierow na jeden kierunek(nie wiem), to nie
          masz wielkiego wyboru. Zwyczajnie rejestrujesz sie, czekasz na wynik, jesli
          jest pozytywny skladasz papiery, jesli sie nie zalapales, czekasz na kolejny
          termin rekrutacji, moze prog sie obnizy. Z reguly progi obnizaja sie
          nieznacznie na biotechnologii, weterynarii, budownictwie a na innych kierunkach
          raczej wzrastaja. Logistyka jest nowa, zatem trudno przewidziec.
          Jesli zdajesz matematyke, tutaj masz znacznie wiecej kierunkow do wyboru i
          jesli sie okaze, ze jestes na bardzo odleglym miejscu mozesz sie wtedy w
          ostatniej chwili przenisc sie na cos innego typu towaroznastwo, zarzadzanie i
          inzynieria produkcji. Zdawaj moze egzamin z doch przedmiotow?
          • robertino724 Re: Ważne pytanie - sggw 09.05.07, 00:15
            Więc powiem tak: matma odpada niestety z powodów logicznych poprostu jej nie
            zdam, jedyne co mam do wyboru to angielski i chemia jakbym się przyłożył :)
            czyli co dalej? nie wiem :(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka