Gość: student IP: 212.126.22.* 05.06.03, 15:50 Jestem z rocznika 1980, niedlugo sie bronie, moi kumple z roku (roczniki 1979) zostali przeniesieni do rezerwy. Wezma mnie czy nie? Czy ktos moze napisac mi gdzie moge znalezc info na ten temat? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Nadpułkownik Re: wojsko? IP: *.chello.pl 06.06.03, 21:38 Cholera wie. Ono się zawsze ociąga - i nigdy nie wiadomo czy weźmie czy nie weźmie. Może być tak, ze nie weźmie, ale będzie to wisiało człowiekowi nad głową i smrodziło. Ciekawe natomiast kogo ono deleguje do rozmawiania z ludźmi o tych sprawach. Czy jak się człowiek uda do zapyziałej nory mieszczącej WKU, to tam mu coś powiedzą, np. że ono zapotrzebowało 100 magistrów archeologii wschodniego Madagaskaru, a nie zapotrzebowało np. magistrów od temperowania ołówków, więc oni nie bedą wzięci? Bo nie da się ukryć że takie zawieszenie syfi dodatkowo i tak nieciekawą sytuację na rynku pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meri an Re: wojsko? IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 08.06.03, 22:01 moj rocznik 78 na szczescie ominal ten syf, pewnie was tez ominie, zawsze informacja jest o tym n stronach MEN, co ciekawe to jestesmy w jednym szeregu z ludzmi ktorzy ukonczyli tylko szkole podstawowa oni tez zostali przeniesieni do rezerwy jak my. Czy magister jest tak samo maloprzydatny? Odpowiedz Link Zgłoś
spatologizowana_sempiterna Re: wojsko? 09.06.03, 15:23 A kiedy to raczą ogłosić? Jeśli w ogóle? Odpowiedz Link Zgłoś
forward Re: wojsko? 09.06.03, 16:59 Musicie czekać na rozporządzenie wydane przez ministra ON. Trzeba też zerkać na stronę MON-u i uzbroić się w cierpliwość. Forward Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: wojsko? IP: 212.126.22.* 14.06.03, 18:23 Dzieki za odpowiedzi, jednak wynika z tego ze nikt nic nie wie i jak zwykle trzeba czekac do ostatniej chwili. Trudno... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: wojsko? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 14.06.03, 19:23 Z moich obserwacji wynika, ze rok rocznie taka decyzja jest oglaszna wedle wrzesnia, a raczej nawet pazdziernika :(... Zycze cierpliwosci ! Odpowiedz Link Zgłoś