agatek88 06.06.07, 23:24 Czy mając po ok 70% z kazdego przedmiotu (j. polski, j. angielski, biologia) na poziomie podstawowym, mam szanse na studia dzienne? Chodzi mi glownie o pedagogike Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: egewgweg Re: Wyniki matury a studia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.06.07, 23:25 nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: am Re: Wyniki matury a studia IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.06.07, 11:13 zalezy gdzie chcesz ta pedagogike studiowac. Jak na uniwersytcie to nie bardzo, ale jak na jakis uczelniach pedagogicznych to jak najbardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Re: Wyniki matury a studia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.06.07, 15:07 na Akademii Pedagogiki Specjalnej jak najbardziej, ja miałam 43% z polskiego i dostałam się na dzienne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: megi Re: Wyniki matury a studia IP: *.adsl.inetia.pl 07.06.07, 18:38 akurat studiuje na APSie i pewna bym tego taka nie była. Koleżanka wypowiadająca się powyżej musiała być już na końcu listy . Jakbyś miała przedmioty rozszerzone to myśle że większe szanse by były. Zalezy tez jak innym poszła matura. Także pozostaje ci składać papiery i czekać. Odpowiedz Link Zgłoś