amii18 10.06.03, 20:17 Cześć wszystkim!!! Czy ma ktoś z was testy na MSOŚ na Uniwersytet Warszawski? A może ktoś już studiuje na tym kierunku i napisze mi jak tam jest Bardzo proszę o odpowiedź. egzaminy już tuż tuż:-) pozdrawiam Amii18 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosia Re: testy na MSOŚ IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.06.03, 21:22 Egzaminy są takie same, jak na geografię czy MISMAP. O ile wiem, trzeba tam zdawać dwa przedmioty (do wyboru biologia, chemia, matematyka i goegrafia, fizyka). Testy można kupić w siedzibie wydziału geografii, MSOSIA lub MISMAPU. Ale radzę pójść do siedziby MISMAPU (naprzeciwko wydziału matematyki na Pasteura), bo tam jest największy wybór testów z poprzednich lat. Odpowiedz Link Zgłoś
amii18 Re: testy na MSOŚ 11.06.03, 18:49 Cześć Ja zdaje matmę i geografię.Udało mi się od znajomej załatwić 2 testy z matmy a w piatek przejadę się do sekretariatu MISMAPu albo MSOSIa i kupię jakieś testy z geografii. Dzięki za odpowiedź:-) pozdrawiam Amii18 Odpowiedz Link Zgłoś