Dodaj do ulubionych

gallus Katowice

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.07, 12:13
Slyszalam same negatywne opinie na temat tej szkoly i zastanawiam sie skad
one sie biora ,skoro szkola np. w rankingu zajmuje 5 miejsce(wiec nie jest
tak zle). Jestem ciekawa co wy sadzicie na temat tej szkoly, moze mial ktos z
nia jakas stycznosc, studiował tam albo cos slyszal. Prosze o opinie. z gory
dziekuje:)
Obserwuj wątek
    • Gość: vfsdrt Re: gallus Katowice IP: *.interpc.pl 21.06.07, 12:59
      RAnkingi sa rankingami wiec,..na to nie ma co zwracac uwagi,
    • Gość: klaudia Re: gallus Katowice IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.07, 09:04
      zależy na co chcesz iść... ale wejdź sobie na jakieś forum to zobaczysz co piszą..
    • Gość: Mały Mietek Re: gallus Katowice IP: *.chello.pl 22.06.07, 09:10
      Masz linka, nie brzmi to wesoło

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=59&w=37546835
      • Gość: kika Re: gallus Katowice IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.07, 10:40
        OO dzieki bardzo za pomoc, poczytam sobie to forum. Wlasnie slyszalam juz wiele
        negatywnych opinii na temat tej szkoly i chyba raczej dam sobie z nia spokoj.
        Zainteresowalam sie nia, poniewaz maja bardzo ciekawa oferte
        edukacyjna ,myslalam o zarzadzaniu w hotelarstwie i turystyce albo o filologii
        hiszpanskiej , spec: jezyk hiszpanski w biznesie i turystyce. Dlatego pytam was
        o opinie , bo myslalam ,ze to akurat ja trafilam na samych takich
        narzekajacych :) ale widze,ze to prawda. Dzieki :)
        • Gość: gosc Re: gallus Katowice IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.07, 16:53
          kiedys znajoma pracowala na tej uczelni i byla zmuszona przez przelozonego
          wziasc lapowe za zdany egzamin choc student kompletnie nic nie umial!!!!!
          daremna szkola!!!!!!!
    • Gość: niuncia Re: gallus Katowice IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.07, 23:35
      ja w tym roku zostalam wlasnie ansolwentka tej szkoly i komu tylko moge to ja odradzam z wielu powodow. po pierwsze - brak szacunku dla studentow: panie z kwestur robia sobie wolne chociaz studenci placa kolejne 50 zl za noc w akademiku by nastepnego dnia sie dowiedziec, ze po to nocowali w katowicach (swoja droga - komunistycznym miescie) zeby pan z kwestur nie bylo. tak samo z p. z dziekanatu, ktora pracuje wg godzin usalonych przez siebie, anie wh harmonogramu. poza tym , piszac egz jedna pani maniakalnie wypraszala studentow twierdzac, iz sciagali - nic dziwnego, ze piszac w takiej atmosferze polowa (albo i wiecej) oblala. Jakby tego bylo malo, chyba nigdzie na zadnej innej uczelni nie ma takiej liczby studentow, ktorzy nie zdali na ost roku, przed obrona (zeby nie powiedziec, ze nawet na obronie potrafia usadzic i to nie z powodu palgiatu czy temu podobnych). No i niektorzy wykladowcy ogolnie pozostawiaja wiele do zyczenia. chociaz trzeba przyznac, ze wiekszosc z nich to ludzie swiadomi, ze pracuja z osobami czesto starszymi od siebie, ktore maja pelno obowiazkow poza szkolnym. O oplatach chyba nie musze wspominac. Podsumowujac - nie polecam szkoly i nigdy wiecej nie poszlabym na studia do gallusa.
      ps: zdjecia akademikow to te wlasnie za 50 zl. a jesli chcesz taniej, to wyladujesz tak jak ja kiedys - w pokoju robotniczym z oknami bez klamek.
    • Gość: kazmaz999 Re: gallus Katowice IP: 85.219.233.* 29.05.14, 17:19
      Studiuje już jakiś czas i jak dla mnie szkoła ma więcej plusów jak minusów (wiadomo ideałów niema)...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka