bubusiusiu 05.07.07, 10:01 jaki bedzie OSTATECZNY prog na AMG???? jak myslicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misiek121319 Re: halo!!! AMG !!! 06.07.07, 19:43 w zeszlym roku byl 198 wiec pewnie teraz tez bedzie podobnie. Na pewno nie 230! Odpowiedz Link Zgłoś
aniazacha Re: halo!!! AMG !!! 06.07.07, 19:47 ludzie uspokójcie się, bez paniki. Progi ostatecznie mogę wzrosnąć o ok 10-15 pkt w stosunku do zeszłego roku, tak uważam Odpowiedz Link Zgłoś
irys222 Re: halo!!! AMG !!! 06.07.07, 23:37 Jaka panika.Takie są realia.Przez takie wkręcanie ludziom przed ogłoszeniem pierwszych list,ze progi wzrosną o 10ktków,będą takie same,a nawet spadną(!) masa ludzi siedzi teraz załamanych!!Co powiecie teraz wy-niepanikarze, ze progi wzrosły o 45pktów na niektórych uczelniach?!Ja już rozglądam sie gdzie to można sie jeszcze rejestrować.. Odpowiedz Link Zgłoś
aniazacha Re: halo!!! AMG !!! 07.07.07, 09:23 to co się dzieje własnie wynika z paniki. Po co składać papiery na 5 uczelni/kierunków lub więcej na raz(słyszałam o chłopaku z ponad 260 pkt, który złożył na wszystkie AMy w Polsce). Potem cierpią na tym Ci, którzy są zdecydowani na jedno miasto i jedne studia...a nie mają aż tak super wyników Odpowiedz Link Zgłoś
elianka24 Re: halo!!! AMG !!! 09.07.07, 15:21 dwa lata temu progi na AM-ch wynosiły po 180 pkt a w zeszłym roku już ponad 200 więc w sumie nic dziwnego ze wzrastają teraz podobnie! Masakra :( Odpowiedz Link Zgłoś
benia00 Re: halo!!! AMG !!! 09.07.07, 18:33 no ja tez obstawiam ze okolo 230 :( oby dla mnie, ale wspolczuje tym, co maja mniej - jakbym mogla to bym wszytskich zakwalifikowala :D niestety takiej mocy nie posiadam Odpowiedz Link Zgłoś
tranquilizer13 Re: halo!!! AMG !!! 09.07.07, 21:02 progi musialy wzrosnac bo suma srednich wynikow z 3 przedmiotow wzrosla o 60pkt w stosunku do zeszlego roku. Tak dziwnie dziala cke. W 2005 przecietny maturzysta ktory DOSTAWAL sie na am z rozsz dfizyki mial kolo 30pkt. W 2006 klo 60. A 2007 to juz sami wiecie. na wawe w tym roku bylo mniej kandydatow na miejsce niz rok temu wiec nie zawsze mozna mowic o tym ze prog obniz sie o wiecej pkt. niz rok temu. Chcoiaz oczywiscie tego Wam zycze. Powodzenia. A Odpowiedz Link Zgłoś
macias36 Re: halo!!! AMG !!! 09.07.07, 22:21 To ile obstawiacie pierwszy próg?:) Odpowiedz Link Zgłoś
d-st Re: halo!!! AMG !!! 09.07.07, 22:36 a co to ma do rzeczy ze matura miala 60pkt zamiast 50? przeciez liczy sie ile mialo sie procent a nie punktow.... Odpowiedz Link Zgłoś
benia00 Re: halo!!! AMG !!! 10.07.07, 02:45 jeden komentarz wszystkich tych dni - alkohol pomaga i ide sie teraz wyspac na pelnym relaksie ... a jutro, a w zasadzie dzisiaj rano mam sie milo rozczarowac bo bede agresywna :D pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bubusiusiu Re: halo!!! AMG !!! 10.07.07, 09:37 to juz dzis wyniki! czy wie ktos o ktorej? Odpowiedz Link Zgłoś
benia00 Re: halo!!! AMG !!! 10.07.07, 12:23 juz napisalam na forum "o maturze" ze wyniki "w godzinach pozniejszych beda" takze jest super jest super wiec o co nam chodzi :0 Odpowiedz Link Zgłoś
asior65 Re: halo!!! AMG !!! 10.07.07, 12:45 "w godzinach pozniejszych beda" co to znaczy poźniejszych?, tzn. o której godz. 13, 15, 17, czy 20???? Dzwonił ktoś do dziekanatu aby się dowiedzieć??? Odpowiedz Link Zgłoś
benia00 Re: halo!!! AMG !!! 10.07.07, 14:49 no ja wlasnie dzwonilam i tez probowalam sie dowiedziec chociaz okolo ktorej :| i tylko ta inf uzyskalam wiec dlatego domyslam sie z lekka przymulona pani miala na mysli cos kolo 5 - pier... idzie dostac od tego czekania Odpowiedz Link Zgłoś
macias36 Re: halo!!! AMG !!! 10.07.07, 14:52 AMG rekrutacja: 16 osób na miejsce-stoma, 9,6 osoby na miejsce-farmacja, 7,1osoby-lekarski, 6,9osoby-analityka medyczna, to się dostanę na 100% na stomę, normalnie masakra w tym roku Odpowiedz Link Zgłoś
benia00 Re: halo!!! AMG !!! 10.07.07, 14:54 tragedia :0 z lekarskim niby nie jest zle ale wszytsko zalezy jakie wyniki wiekszosc bedzie miec, juz naprawde mam dosyc powoli i chcem wiedziec na czym stoje bo narazie sie chwieje :| Odpowiedz Link Zgłoś
macias36 Re: halo!!! AMG !!! 10.07.07, 15:06 W tym roku nie ma ograniczeń na ilość składanych uczelni, dlatego te pierwsze progi są takie straszne, osobiście znam kolesia co ma ponad 270pkt i składał na 6AM. Mam nadzieję, że już po drugiej liście częściowo te progi spadną, tak się łudzę:)W tym roku dostałbym się jedynie na PAM, o AMG nie myślę i czekam na jutrzejszą, drugą listę na AMB. Pozdro dla tych, którzy z nadzieją czekają na wyniki na AMG:)powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
d-st ............ 11.07.07, 01:04 to zacytowana wypowiedz z forum "o maturze" na gazeta.pl Re: PAM cos cudownego Autor: spleen88 Data: 11.07.07, 00:49 + dodaj do ulubionych wątków -------------------------------------------------------------------------------- Chcecie isc na AMG ludzie opamietajcie sie moja siostra tam studiowała i mowiła mi że to najgorsza uczelnia medyczna pod sloncem po roku przeniosła sie na PAM nie dawala rady asystenci wymagaja niewiadomo czego, kartkowki niezapowiedziane z lekcji na ktore sie przychodzi, o sprawdzanych obecnosciach na wykladach nie wspomne. Ja sam składam na PAM prog nie jest tam zbyt wysoki 234 w 1 rzucie to calkiem przyzwoita liczba dla ludzi, a nie cyborgow do tego podobno ta słynna atmosfera tej uczelni 2 miejsce w rankingach i rozwiniete oferty praktyk wakacyjnych z zagranica, liczne kola naukowe ( ktorych na amg sa moze ze 3) niewiem czy warto tracic sobie nerwy na AMG czy CMUJ ale jak ktos lubi hardkor to zycze powodzenia, Odpowiedz Link Zgłoś
kretik_ahoj Re: ............ 12.07.07, 01:04 i dobrze rozumiem ze w pelni poparta ? :D hehe no ja juz nie mam wyboru tylko na AMG zlozone takze ahoj :D Odpowiedz Link Zgłoś
cleare Re: ............ 16.07.07, 19:54 d-st napisał: > to zacytowana wypowiedz z forum "o maturze" na gazeta.pl > > > Re: PAM cos cudownego > Autor: spleen88 > Data: 11.07.07, 00:49 + dodaj do ulubionych wątków > > ------------------------------------------------------------------------------- > - > Chcecie isc na AMG ludzie opamietajcie sie moja siostra tam studiowała i mowiła > > mi że to najgorsza uczelnia medyczna pod sloncem po roku przeniosła sie na PAM > nie dawala rady asystenci wymagaja niewiadomo czego, kartkowki niezapowiedziane > > z lekcji na ktore sie przychodzi, o sprawdzanych obecnosciach na wykladach nie > wspomne. > > Ja sam składam na PAM prog nie jest tam zbyt wysoki 234 w 1 rzucie to calkiem > przyzwoita liczba dla ludzi, a nie cyborgow do tego podobno ta słynna atmosfera > > tej uczelni 2 miejsce w rankingach i rozwiniete oferty praktyk wakacyjnych z > zagranica, liczne kola naukowe ( ktorych na amg sa moze ze 3) niewiem czy warto > > tracic sobie nerwy na AMG czy CMUJ ale jak ktos lubi hardkor to zycze > powodzenia, > > Zdecydowanie zgadzam sie!! :P nie warto tracic czasu na AMG!! Odpowiedz Link Zgłoś
benia00 Re: ............ 17.07.07, 00:44 yyyyy chyba jednak warto ;] dla wielu warto, dla setek osob w tym roku warto, dla tysiecy studentow juz studiujacych warto ;] pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
blaszka5 Re: halo!!! AMG !!! 15.07.07, 18:13 A moze ktos wie jak to jest w Gdansku czy budynki AMG sa bardzo porozrzucane czy raczej to jest taki kampus? I jak jest z dojazdami? Chodzi mi rowniez o komunikacje z Gdyni do Gdanska. Duzo jest z tym problemow? Odpowiedz Link Zgłoś
kretik_ahoj Re: halo!!! AMG !!! 15.07.07, 20:32 a taki kampus :D wszystko malowniczo wkomponowane w krajobraz, generalnie mi sie podoba :D co do dojazdu to najlepiej szybka koleja miejska czyli naszym prawie-metrem ;] troche czasu z pewnosciem to zajmuje bo trzba jeszcze kawalek na piechotke przejsc od peronu do budynku akademii (albo elegancko na tramwaj) ale generalnie mysle ze nie jest najgorzej ;)pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
blaszka5 Re: halo!!! AMG !!! 15.07.07, 20:50 Dzieki za info ;) A jak wam sie studiuje na AMG? Zadowoleni jestescie? Odpowiedz Link Zgłoś
kretik_ahoj Re: halo!!! AMG !!! 15.07.07, 21:08 ja mam taki wlasnie zamiar:D ale jeszcze musze na paropukntowy spadek progu poczekac ... a w tematach transportowych obeznana bo mieszkam w sumie niedaleko amg ;) pozdrawiam i powodzenia :D Odpowiedz Link Zgłoś
adr3nalina Re: halo!!! AMG !!! 15.07.07, 20:33 w gdańsku na 1 i 2 roku kierunku lekarskiego (jak jest z innymi - nie wiem) zajęcia odbywają się praktycznie w jednym budynku na różnych piętrach - obok którego znajdują się też akademiki, klub studencki, księgarnie, biblioteka. nigdzie się nie biega - na języki trzeba przejść kawałek (jakieś 3-4 minuty) i zajęcia takie jak elementy pielęgniarstwa czy pierwsza pomoc na 1 roku odbywają się też w tej okolicy, ale wszystko pod nosem. na wf tylko jeździ się 4 przystanki tramwajowe, bo wf jest przy wydziale farmacji, ale to raz w tygodniu. jeśli chodzi o dojazdy, z gdyni sie da, to jest jakies 25 minut kolejka i albo pieszo (z 10-15 minut) albo tramwajem 2 przystanki. i jest sie na uczelni. a ludzie dojezdzaja codziennie z miejsc, ktore sa dalej niz Gdynia, wierz mi ;) chociaz z wlasnego doswiadczenia - najlepiej mieszka sie blisko uczelni,bo u nas kola potrafia byc na 7.15 rano ;) i kto ma blisko - się wysypia ;) Odpowiedz Link Zgłoś