Dodaj do ulubionych

UWr- odwołanie

IP: 217.173.198.* 29.07.07, 11:13
jak powinno wyglądać odwołanie na Uwr? co powinno się w nim zawierać? prosta
formułka "proszę o przyjęcie..." czy może moje motywacje, dlaczego akurat mnie
powinni przyjąć?

będę wdzięczna za wszelkie podpowiedzi.
Obserwuj wątek
    • Gość: liveed Re: UWr- odwołanie IP: *.adsl.inetia.pl 29.07.07, 11:41
      Kochana odwołanie piszesz wtedy kiedy masz podejrzenia do tego ze zle Ci punkty
      policzyli a nie wtedy kiedy jesteś gdzieś daleko na liście i myslisz ze jak
      napieszesz odwołąnie to Cie przyjma musisz mieć naprawde solidne podstawy do
      tego
      • Gość: k. Re: UWr- odwołanie IP: 217.173.198.* 29.07.07, 11:59
        kochana, zabraklo mi 2 pkt, wiec sa szanse, ze jednak mnie przyjma, bo przeciez
        ludzie ciagle rezygnuja, a rekrutacje przebiegaja w roznych terminach. poza tym
        w pismie, ktore dostalam od UWr wyraznie bylo napisane, ze mam prawo sie odwolac
        w terminie do 14 dni.
        • Gość: liveed Re: UWr- odwołanie IP: *.adsl.inetia.pl 29.07.07, 12:18
          masz prawo ale nie w takiej sytuacji jak piszesz najlepiej to zadzwon i dowiedz
          sie czy masz jeszcze szanse czy rekrutacje sie juz skonczyły
          a tak propos jak wysylaja list to zawsze jest tekst ze masz prawo sie odwołąc
          • Gość: Kaska odwolanie,hahhaha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.07, 12:23
            Odwolanie pisze sie w momencie,gdy rekrutacja przebiegala niezgodnie z
            regulaminem,prawem, badz wiesz,ze zle punkty Ci policzyli.

W Twoim przypadku skladasz podanie o podtrzymanie checi studiowania.

Ehh...ta dzisiejsza mlodziez. Nic nie wie.
            • Gość: rdv Re: odwolanie,hahhaha IP: *.e-wro.net.pl 30.07.07, 19:32
              a jak ma brzmieć treść takiego podania?
    • Gość: Kaśka Re: UWr- odwołanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.07, 20:45
      Na necie jest dużo wzorów i tego typu tematów na forach, wpisz sobie w
      wyszukiwarce: odwołanie i masz wszystko, czego Ci trzeba..
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka