Dodaj do ulubionych

Ubieranie się ?!

IP: *.stk.vectranet.pl 04.08.07, 18:09
Jak się ubieracie, bedziecie ubierac na wykłady / zjazdy ?
Tak jak zazwyczaj w LO czyli normalnie , czy moze bardziej elegancko ,
dostojnie ?
Chlopcy koszula, jakis pulowerek :) ...
Dziewczeta jakas ladna bluzeczka ?
Slyszalam ze na wielu uczelniach zazwyczaj tych niepanstwowych to rewia mody
jest .
Obserwuj wątek
    • Gość: hania Re: Ubieranie się ?! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.08.07, 18:15
      wlasnie sie zastanawiam czy lepiej tak oldschool czy moze retro... mam komplety
      na kilka sposobow wiec najwyzej tylko pierwszego dnia sie smiesze
      ale mysle ze studia to totalnie nowy etap zycie i wszystko jest tu inne -
      ubranie, zeszyty, torby, w ogole jest sie takim doroslym
    • Gość: Aga Re: Ubieranie się ?! IP: *.chello.pl 04.08.07, 18:27
      Pulowerek i bluzeczka to ma być dostojnie? Chłopak w garniaku, panna w żakiecie
      i nie ma zmiłuj, dorośli już jesteście. :)
      • Gość: pizmaczeq Re: Ubieranie się ?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.07, 18:31
        ja bede chodzic jak zwykle w trampkach (jeden czarny drugi czerowny) :D

:DDD
        • Gość: corka woźnej Re: Ubieranie się ?! IP: *.stk.vectranet.pl 04.08.07, 18:40
          wywalą Cie z tego UJ moja mam jest tam woźną ... juz ona tego dopilnuje ...
          wiedze Cie tam w eleganckich lakierkach a jak się coś nie podoba to spadówa na
          prywate ! :P
          • Gość: jacusio Re: Ubieranie się ?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.07, 18:43
            a ja w dresie ADIDASA z czema paskami
        • Gość: ja Re: Ubieranie się ?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.07, 18:42
          odgapiasz!!!
          ja tak chodziłam 4 lata temu ;/
          • pizmaczeq Re: Ubieranie się ?! 04.08.07, 20:18
            o wypraszam sobie takie insynuacje!!!! ;[
            w trampkach chodze od podstawówki !!
    • Gość: Kaja Re: Ubieranie się ?! IP: *.ssnet.pl 04.08.07, 19:12
      dresy, adidasy, takie tam.
    • Gość: mazrenka Re: Ubieranie się ?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.07, 16:01
      błyszczące laczki, najlepiej baletki złote albo srebrne do tego pasek, tez złoty, kolczyki takie kółka duze-plastykowe ale złote to znaczy w takim kolorze, rózowa torebka i spodniczka w kratke no i spineczki, bo dodatki som bardzo wazne:))
      Pozdróffka:)
    • Gość: basko Re: Ubieranie się ?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.07, 17:58
      ja proponuję stój króliczka. W zimie ogrzeje, latem można uszy podpiąć, żeby sie
      tak nie pocić...
      Własny styl jest w cenie...
      • sakura17 Re: Ubieranie się ?! 05.08.07, 18:58
        Ja odpowiem serio - Każdy ubiera się jak chce :D
        Elegancki strój obowiązuje na 1 października i egzaminy, a na zajęcia chodzicie
        ubrani jak chcecie, tak jak w liceum,lub jeżeli ktoś lubi - na elegancko, ale
        nie sądzę, żeby ktoś chodził w garniaku albo codziennie w butach na obcasach.
        Moi znajomi i brat chodzili w zwyczajnych ubraniach - dżinsy i bluzka, sweter,
        cokolwiek. Jednak raczej nikt nie chodzi w bardzo rzucających się w oczy
        rzeczach, mam na myśli np liczne ćwieki albo dresy czy jakieś różowe mini :D
    • Gość: Ola Re: Ubieranie się ?! IP: *.is.net.pl 06.08.07, 14:39
      Ile jeszcze będzie tak beznadziejne głupich wątków? Na studiach są jacyś inni
      ludzie, że trzeba się inaczej ubierac? paranoja jakas..Ubierz sie w co chcesz-
      jakie to ma znaczenie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka