24.08.07, 09:24
jak to jest na KULu z planem zajęć?? Wiem, że na innych uczelniach bywa, że
jeden dzień w tygodniu jest wolny. Czy na KULu też tak się zdarza? Może ktos
wie, jak to będzie wyglądało na ekonomii? :)
Obserwuj wątek
    • gaadzik Re: zajęcia 24.08.07, 15:44
      Nie ma ogólnie przyjętej zasady, że jakiś dzień masz cały wolny. To już zależy
      indywidualnie od Ciebie raczej. Jeśli poprzepisujesz się z różnych grup to
      możesz miec cos wolnego. Możesz miec zajecia 6 dni w tygodniu (sobota też:) po
      1,5 godziny w każy i tak jest do bani.

Ja doszedłem do perfekcji w układaniu planu i kiedyś tam konczyłem tydzien
      akademicki w środę ok 14. Czyli czwartek, piątek itd... To się życie nazywa :D

Oczywiście nie liczę wykładów, do których wiadomo jaki studenci mają stosunek.

Aaaa... i nie jestem z ekonomii, ale ta reguła się wszędzie raczej sprawdza.
      • darwyn Re: zajęcia 24.08.07, 18:08
        W moim przypadku na 1 roku w 2 semestrze na upartego mialem poniedzialek, czwartek, piatek wolny :D

Z tego co znajomi mowili z ekonomii to tez mieli wolne. Tak jak mowil Gadzik kazdy wie jaki jest stosunek studenta do wykladow. Aczkolwiek sa i wyjatki, ktore chodza na wszystkie, zawsze.
    • kthulia Re: zajęcia 24.08.07, 18:19
      Jak to w SOBOTE? brr
      • gaadzik Re: zajęcia 24.08.07, 19:41
        Tak, tak :) Nie zapomne: sobota (sic!!) 8:00 (sic do potęgi!!)

Takie perwersyjne pomysły mają zazwyczaj lektorzy. Tradycyjny tekst: Bo ja mam
        zapchany cały tydzień i niestety musimy przeniesc na sobote! Kuzwa, my nie
        jesteśmy studenci zaoczni. Ale cóż, takie tłumaczenie jest zdecydowanie za słabe :/

Moja grupa nie była wyjątkiem. Inni też tak miewali.
        • agafka1988 Re: zajęcia 24.08.07, 21:02
          Gadziku, ja byłam lepsza od Ciebie :) w perwszym semestrze zajęcia kończyłam we wtorek wieczorem :) a wiec sr, czw, pt sob i niedz wolne :)
          • kthulia Re: zajęcia 24.08.07, 21:10
            To Agrafka mogla robote ciagnac :) mam nadzieje ze to nie tradycja z tymi
            sobotami :/ a jednorazowe wybryki <naiwniak>
            • vierundvierzig Re: zajęcia 24.08.07, 22:00
              A w niedzielę nikt z Was nie poprawiał nigdy np... ŁACINY? :P:P:P
              [wszak zdarzało się tak Dzień Pański niektórym spędzić :D]
          • tutkajek Re: zajęcia 24.08.07, 23:18
            agafka1988 to co ty studiujesz ze taki lajcik ??
            Ja tez chce miec tyle wolnego przciez to jest raj jak bym tyle
            wolnego bym oszlal ze szczescia;)
    • gaadzik Re: zajęcia 24.08.07, 22:08
      Agata z każdym rokiem będzie coraz ciężej dokonac takiego majstersztyku :)
      Chociaż dla chcącego nie ma nic trudnego. Ja mimo wszystko wole proporcje, z
      jednym jakimś miłym akcentem 24godzinym poświęcanym na nic nierobienie :)
      • agafka1988 Re: zajęcia 25.08.07, 01:23
        tutkajek, studiuję prawo :) To, że mialam zajęcia do wtorku nie znaczy, ze się obijałam, po prostu mialam cale dwa dni zawalone do wieczora (no i oczywiscie nie chodzilam a wyklady w inne dni bo po co ;p)
        • agafka1988 Re: zajęcia 25.08.07, 01:24
          Adrian, ksiądz Marian początkowo chcial zorganizowac egzamin w Boze Cialo, wiec na kulu wszystko jest mozliwe ;]
      • agafka1988 Re: zajęcia 25.08.07, 01:26
        gaadzik napisał:

> Agata z każdym rokiem będzie coraz ciężej dokonac takiego majstersztyku :)
        > Chociaż dla chcącego nie ma nic trudnego. Ja mimo wszystko wole proporcje, z
        > jednym jakimś miłym akcentem 24godzinym poświęcanym na nic nierobienie :)

NO już teraz tak nie szaleję, zreszta już nie jest mi potrzebne takie wolne :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka