olga871 10.09.07, 10:59 ????????? taki maly dylemacik.Co bysci repolecali najbardziej??? jestem na AMG jesli to cos zmienia:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
white-amino Re: Sobotta Netter czy Kopf Maier 10.09.07, 15:28 Ja też jestem na AMG, wiele czytałam i radziłam się znajomych z AMG. Oczywiście każdy ma 'swoj' ulubiony atlas, z którym spędził wiele czasu. Większość zachwala atlas Sobotty, Netter podobno jest najtańszy, a trzeci atlas wymieniny przez Ciebie ma wykaz mianownictwa polsko-angielsko-łacińskiego. Jeszcze nie kupiłam atlasu do anatomii-cały czas się zastanwiam. Na pewno kupię jeden, a ewentualnie, w razie potrzeby inny wypożycze z biblioteki. Zastanawiam się nad zakupem Sobotty, na razie oglądałam tylko atlas Nettera, więc i tak nie mam porównania. Pozdrawiam i do października:) Odpowiedz Link Zgłoś
pocus1 Re: Sobotta Netter czy Kopf Maier 12.09.07, 21:56 najlepszy Sinielnikow ,najpopularniejsza i fajna jest Sobotta ,to wybierają prawie wszyscy ,ale Sinielnikow jest extra Odpowiedz Link Zgłoś