Dodaj do ulubionych

CO BYŚCIE WYBRALI?????

IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 11.07.03, 15:05
Co byście wybrali: Kraków czy Warszawę-wiedząc, że dany kierunek w Wawie jest
lepszy i daje lepsze perspektywy????
Obserwuj wątek
    • Gość: ronner Re: CO BYŚCIE WYBRALI????? IP: 217.153.35.* 11.07.03, 15:16
      chyba sama sobie odpowiedzialas...

pozdrawiam

Gość portalu: Sarah napisał(a):

> Co byście wybrali: Kraków czy Warszawę-wiedząc, że dany kierunek w Wawie jest
      > lepszy i daje lepsze perspektywy????
      • Gość: sarah Re: CO BYŚCIE WYBRALI????? IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 11.07.03, 16:37
        dla mnie to wcale nie jest odpowiedź, bo mimo że jestem z Mazowsza, kocham
        Kraków. Ale lepiej studiować wiedzę o teatrze na Akdemii Teatralnej niz na
        Uniwerku... :(
    • Gość: skurcz Re: CO BYŚCIE WYBRALI????? IP: *.acn.pl 11.07.03, 15:29
      mialem podobny problem, dostalem sie na uj i uw. z czego moj kierunek jest
      lepszy w krakowie, a ja mieszkam w warszawie. wybralem wyjazd do krakowa, ale
      moja dziewczyna plakala dwie godziny i uznalem, ze edukacja jest, w tym
      momencie malo istotna. jak sie bede chcial rozwijac to sie rozwine i z gorsza
      kadra. zostaje w warszawie.

a jak moj zwiazek sie rozpadnie to sie chyba wlasnymi kapciami zatluke ze
      zgryzoty.
      • Gość: mona Re: CO BYŚCIE WYBRALI????? IP: *.ptr.net.pl / 192.168.2.* 15.07.03, 01:00
        a ja uważam, że powinineś wybrać lepszy kierunek
        ta decyzja wpłynie na Twoje życie, a związek pewnie i tak się rozpadnie
    • Gość: studentka Re: CO BYŚCIE WYBRALI????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.03, 02:02
      ja jestem z krakowa, zdawalam na drugi kierunek, dostalam sie i do warszawy i
      do krakowa. perspektywy w tym wypadku w krakowie lepsze, mieszkam tu i mam
      pierwsze studia, a mimo to nielatwo bylo mi wybrac.. jesli nie masz zadnych
      osobistych preferencji, w sensie ludzie, sympatie itd., to pewnie powinny
      zadecydowac perspektywy zawodowe. skadinad.. krakow piekne miasto, atmosfera..
      moze przyjrzyj sie programom studiow, skladowi zrekrutowanej grupy.. ja tez
      szukalam w sumie dosc nietypowych kryteriow, zeby tylko sie jakos przekonac..
      ostatecznie i tak wybralam krakow. czysto zdroworozsadkowo.
      • Gość: Missm Re: CO BYŚCIE WYBRALI????? IP: *.warynski.net / 192.168.1.* 15.07.03, 16:24
        Ja zdawałam i do Krakowa i do Wawy - tu z powodu właśnie wspomnianych
        możliwości. I gdybym dostała się i tu i tu (bo w tej chwili został mi tylko
        Kraków), to majac mozliwosc mieszkania i utrzymania sie w Wawie wybralabym
        studia wlasnie tam - jeszcze wiedzac ze tam sa lepsze warunki na danym
        kierunku. Owszem Krakow super miasto, super atmosfera do studiowania
        ale...mozliwosci, mozliwościami.
        Teraz kiedy już wiem, że w Krakowie studiowac bede - coz, nieukrywam sie wcale
        mnie to nie smuci wrecz ciesze sie ze w tej ww. atmosferze zyc bede :) bo
        zawsze mi sie to marzyło! A mozliwosci byc moze i te same beda jesli bede tylko
        chciała. :)

Pozdrawiam!!
        • Gość: sarah Re: CO BYŚCIE WYBRALI????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.03, 21:17
          klamka zapadła. napisalam w skretariacie na Gołębiej, że rezygnuje z WOT na UJ.
          Witaj Warszawo!
          • Gość: at Re: CO BYŚCIE WYBRALI????? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.03, 23:15
            No to dobrze zrobilas, bo ja studiuje na AT, znam tez ludzi z krakowskiej PWST
            i ich podejscie do "teoretykow" z UJ i jednoznacznie stwierdzam, ze lepiej
            studiowac ten kierunek w szkole teatralnej.
            Pzdr. i do zobaczenia w październiku. Jak masz jakies pytania - pytaj

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka