Dodaj do ulubionych

Fizjoterapia

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.07, 10:26
Witam! Mam zamiar wybrać się na fizjoterapię. Rozważam pójście na
AWF, ale przerażają mnie testy sprawnościowe (pływanie na 100m), bo
włąściwie nie pływam. W związku z tym mam pytanie do osób, które są
na AWFie, jak to wszystko wygląda: te całe testy i w ogole nauka,
czy jest ciężko, czy idzie wytrzymać? Jaką mieliście średnią i jakie
wyniki z matury, gdy tam startowaliście?
Obserwuj wątek
    • Gość: malootka Re: Fizjoterapia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.09.07, 12:38
      Masz jeszcze caly rok, wymagania na egz sprawnosciowy nie sa wysokie, naprawde.
      Trudne egz są na wychowanie fuzyczne, to fakt. Ja trenowalam w tym roku niecaly
      tydzien (tak bardziej zeby rozgrzac miesnie) i zdalam bez problemu.
    • Gość: niezdecydowana89 Re: Fizjoterapia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.07, 17:23
      Up.
      • Gość: hm... Re: Fizjoterapia IP: *.zamosc.mm.pl 01.10.07, 18:04
        Są też prywatne uczlenie które kształcą na kierunku Fizjoterapia, zawsze jest jakieś rozwiązanie, jak tak ma być konieczsnie fizjoterapia! Pozdrawiam
      • Gość: hm... Re: Fizjoterapia IP: *.zamosc.mm.pl 01.10.07, 18:04
        Są też prywatne uczlenie które kształcą na kierunku Fizjoterapia, zawsze jest jakieś rozwiązanie, jak tak ma być konieczsnie fizjoterapia! Pozdrawiam
        • Gość: niezdecydowana89 Re: Fizjoterapia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.07, 20:26
          Pewnie, że są, ale nie każdego stać na taką szkołę ;/
          • Gość: hm... Re: Fizjoterapia IP: *.zamosc.mm.pl 02.10.07, 19:32
            Kochana stancje, nie stancje, jedzenie pare groszy ze sobą, wyniesie Cię tyle samo co prywatna uczelnia przy domku, przy rodzicach wszystko na miejscu, jedzonko podane :):)
            • Gość: niezdecydowana89 Re: Fizjoterapia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.10.07, 14:32
              Tylko, że dużo ludzi mieszka z dala od jakichkolwiek uczelni.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka