Gość: dziewczynka IP: *.tkdami.net 15.07.03, 20:41 Czy warto jechac na oboz zerowy? I jak wybrac 'ten najfajniejszy' wsrod oferty? Studenci UW, prosze o opinie i rady! :)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Cahir Re: oboz zerowy IP: *.chello.pl 15.07.03, 23:36 Sam też jestem ciekawy :). Do koperty z dziekanatu wepchnięte byłu 2 ulotki z ofertami: 1)Zrzeszenia Studentów Polskich UW (Żabinka koło Giżycka - droższy) 2) jakiś innej organizacji studenckiej nad jeziorem Gołdap (tańszy). Zaglądałem na stronę www tej pierwszej organizacji i na zdjęciach z lat ubiegłych dzieją się sceny zaiste dantejskie :P. Również proszę o opinie! :) Gość portalu: dziewczynka napisał(a): > Czy warto jechac na oboz zerowy? I jak wybrac 'ten najfajniejszy' wsrod > oferty? Studenci UW, prosze o opinie i rady! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziewczynka Re: oboz zerowy IP: *.tkdami.net 16.07.03, 10:59 O :) A z jakiego wydzialu jestes? :) Ja wlasnie dostalam sie na italianistyke i jestem nieprzytomnie szczesliwa ;)) Jako ze moj wydzial jest dosc... hmm... nieliczny (45 osob na roku :)) wlasnego obozu nie organizuje i trzeba sie przylaczyc do jakiegos ogolnego :) Tylko jak tu wybrac miedzy Zabinka a innymi kuszacymi nazwami? :) Pozdrawiam wakacyjnie :)) PS: po ochlonieciu z radosci zaczelam powoli przechodzic do spraw prozaicznych :) Moze ktos szuka grzecznej wspolokatorki? :)[moj mail: magnoliaaa@poczta.onet.pl ] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cahir Re: oboz zerowy IP: *.chello.pl 16.07.03, 22:38 Dostałem się na IPSIR na UW. Na wydziale +-100 osób.Prawdę mówiąc wolałbym jakiś wydziałowy obóz co byłoby chyba lepszą integracją ;). W końcu jaką mam gwarancję,że z mojego wydziału na obóz ogólny pojedzie wiele osób. A co do współlokatorki, to moja przyjaciółka będzie studiować w Wawie od września i też szuka kogoś do współwynajmowania mieszkania ;) Wyślę jej Twój adres email :) Gość portalu: dziewczynka napisał(a): > O :) A z jakiego wydzialu jestes? :) > Ja wlasnie dostalam sie na italianistyke i jestem nieprzytomnie szczesliwa ;)) > Jako ze moj wydzial jest dosc... hmm... nieliczny (45 osob na roku :)) wlasnego > > obozu nie organizuje i trzeba sie przylaczyc do jakiegos ogolnego :) > Tylko jak tu wybrac miedzy Zabinka a innymi kuszacymi nazwami? :) > > Pozdrawiam wakacyjnie :)) > > PS: po ochlonieciu z radosci zaczelam powoli przechodzic do spraw > prozaicznych :) Moze ktos szuka grzecznej wspolokatorki? :)[moj mail: > magnoliaaa@poczta.onet.pl ] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziewczynka Re: oboz zerowy IP: *.tkdami.net 17.07.03, 08:23 Gość portalu: Cahir napisał(a): > A co do współlokatorki, to moja przyjaciółka będzie studiować w Wawie od > września i też szuka kogoś do współwynajmowania mieszkania ;) Wyślę jej Twój > adres email :) O fantastycznie :) Czekam wiec na maila i rozgladam sie w ofertach mieszkankowych :) Odpowiedz Link Zgłoś
independent-girl a mieszkanko w Krakowie? 16.07.03, 22:41 ktoś ma, szuka? etc? pozdrawiam Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ludzik Re: a mieszkanko w Krakowie? IP: siatka:* / 192.168.0.* 16.07.03, 22:48 a w Toruniu??? :-))) Jestem bardzo grzeczna :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziewczynka Re: a mieszkanko w Krakowie? IP: *.tkdami.net 17.07.03, 17:50 No tak :) A o obozach zerowych nadal nic nie wiemy... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: a mieszkanko w Krakowie? IP: *.lubliniec.sdi.tpnet.pl 17.07.03, 18:13 może ja będę szukać:) ale teraz nic jeszcze nie wiem na pewno:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziewczynka Campus Akademicki IP: *.tkdami.net 18.07.03, 11:53 A wiecie cos moze o Ogolnopolskim Campusie Akademickim? W tym roku jest VIII edycja w Miedzyzdrojach. Moze ktos byl w poprzednich latach i opowie nam troszke? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziewczynka Re: Campus Akademicki IP: *.tkdami.net 19.07.03, 22:52 Podciagam watek ;) Odpowiedz Link Zgłoś
roody102 Re: oboz zerowy 20.07.03, 17:56 Najlepiej na taki, ktory organizuje samorzad wydzialu, czyli starsi studenci - najwiecej sie dowiecie i bedziecie miec potem do kogo pojsc po rade. To sa cenne znajmosci. Odpowiedz Link Zgłoś
roody102 Re: oboz zerowy 20.07.03, 17:57 Wlasnie sobie zdalem sprawe z czegos smutnego. Zawahalem sie nad uzyciem slowa "znajomosci", bo on sie kojarzy z zalatwianiem czegos po znajomosci... Jeszczte troche i powiedziec o kims "znajomy" to bedzie cos negatywnego! :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acy Re: oboz zerowy IP: radinet:* / 192.168.1.* 20.07.03, 18:43 A może ktoś coś wie o obozie AIESEC'u (KL SGH)? Z góry dzięki za info pozdr acy Odpowiedz Link Zgłoś