Gość: student IP: *.n4u.krakow.pl 03.10.07, 18:04 po co studiujecie jak i tak wyjedzecie za granicę i zaczynacie od pracy na budowie,sprzątacze,opiekunka do dziecka a w polskiej dzurze nie da się zarobić Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: studentka Re: po co studiować IP: *.infinity.net.pl 03.10.07, 19:40 jesteś głupi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: po co studiować IP: *.n4u.krakow.pl 04.10.07, 19:04 odezwała się geniuszka której zależy na Polsce pewnie za granicą już jesteś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: po co studiować IP: *.ghnet.pl 03.10.07, 22:00 I wlasnie m in przez takich jak ty jest w Polsce tak jak jest. Ja studiuje bo wierze ze bedzie lepiej i wkurzaja mnie tacy ludzie jak ty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: po co studiować IP: *.n4u.krakow.pl 04.10.07, 19:01 masz studia ale i tak za granicą nie będziesz zajmował dyrektorskiego stanowiska może informatyk i mu podobne .będziesz zaczynał od najprostszych zajęć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: murof Re: po co studiować IP: *.broker.com.pl 03.10.07, 22:15 Nie no lepiej skończyć gimnazjum i od razu wyjechać Anglii, mieć full hajsu, jakiegoś lachonka przy boku, furę, skórę i komórę. Wtedy to dopiero jest się panem ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: śtjudent Re: po co studiować IP: *.spray.net.pl 04.10.07, 12:41 nie ma sensu studiować dla samego studiowania, lepiej już jest jakiś konkretny fach zdobyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gumbi ponieważ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.07, 14:28 Ponieważ: a) interesuje mnie to co studiuje b) mam swoje ideały c) Polska mój dom, Trójmiasto moje miasto:) d) wierzę, że będzie lepiej e) wierzę, że zostając moge się przyczynic do pkt d f) nie chce wylądować na zmywaku:) g) poznałem świetnych ludzi z którymi można konie kraść i mam nadzieje, że to znajamości na całe życie h) uczelnia daje mi możliwość wyjazdu za granicę, nie na zmywak:), na studia i) mam szanse popraktykowac to tu to tam (takie starcie rzeczywistości z wyobrażeniami o danej pracy) j) od podstawówki do liceum cały czas się uczyłem, teraz studiuje i rozwijam się itd...........itp....... Odpowiedz Link Zgłoś
myszasta11 Re: po co studiować 04.10.07, 19:34 Mam propozycję: nie odpowiadajmy na tak marne posty, po prostu zgłaszajmy je do moderacji :) Już sam język, jakiego użył założyciel wątku, daje duuuużo do myślenia... :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: furia Re: po co studiować IP: *.n4u.krakow.pl 05.10.07, 16:43 to po co napisałaś swoją głupią wypowiedż na tym pośćie pomódl się o rozum dziewczyno bo ci go brakuje jak widać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tawananna* Re: po co studiować IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.07, 17:25 A Ty? Co robisz? Studiujesz? Czy już harujesz za granicą? Podziel się Twoją receptą na przyszłość :). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: myszasta11 Re: po co studiować IP: *.eranet.pl 05.10.07, 18:52 Twój post, droga... hmm, furio, też już zgłosiłam do moderacji jako obraźliwy. Internet nie zwalnia z przestrzegania zasad dobrego wychowania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: studentka Re: po co studiować IP: *.infinity.net.pl 05.10.07, 21:25 student rzuć studia i czym prędzej zmykaj za granicę do pracy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: po co studiować IP: *.n4u.krakow.pl 06.10.07, 22:51 kim ty jesteś żeby mi rady dajesz nie pisz jak ci ci nie odpowiada blondynka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: furia Re: po co studiować IP: *.n4u.krakow.pl 06.10.07, 22:54 co wam wszystkim strzeliło do głowy żeby pouczać mądrzejszych od siebie nadal a studia może każdy ukońzyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: buc Re: po co studiować IP: *.koba.pl 07.10.07, 18:01 Ja rzuciłem studia, nie skończyłem studium reklamy, odbyłem służbę zastepczą, a teraz siedzę sobie w domu. Odpowiedz Link Zgłoś
olciatg Re: po co studiować 07.10.07, 19:56 nie rozumiem po co te kłótnie? każdy ma swój pogląd na życie.. ja również studiuję, właśnie od tego roku zaczęłam. Jestem szczęśliwa, że dostałam się na dzienne studia i studiuję to, co chcę oraz co kocham :) wyjechać za granicę, by zmywać czy opiekować się dziećmi, można zawsze!Ale jest to praca na parę miesięcy!..a zawód w życiu trzeba mieć, a ja nie chcę być budowniczym czy kasjerką. Ja mam ambicje i pragnę zdobyć wyższe wykształcenie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: huligan Re: po co studiować IP: *.n4u.krakow.pl 09.10.07, 18:15 ale nie będziesz na początku dyrektorem ha ha Odpowiedz Link Zgłoś
sonic84 Re: po co studiować 09.10.07, 18:58 Nie widzę powodu,dla którego osoba posiadająca konkretny zawód miała problemy z dostaniem satysfakcjonującej i dobrze płatnej pracy zagranicą. Odpowiedz Link Zgłoś