ameameame 10.10.07, 16:51 czy legitymacja studencka przysluguje na studiach podyplomowych? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: meg Re: legitymacja studencka a studia podyplomowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.07, 20:58 przysługuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Re: legitymacja studencka a studia podyplomowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.07, 21:45 ????? Na studiach podyplomowych nie jest się studentem a tylko słuchaczem. Nie dostaje się legitymacji studenckiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: legitymacja studencka a studia podyplomowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.10.07, 22:52 to zależy gdzie u mnie można choć nie trzeba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Re: legitymacja studencka a studia podyplomowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.07, 23:14 A u Ciebie jest sie studentem I, II czy III stopnia? Jak wiem niektóre studia MBA są traktowane jako studia II stopnia ale wtedy dostaje się także dyplom magistra. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ameame Re: legitymacja studencka a studia podyplomowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.07, 18:26 ale nie sądze żeby MBA miało jakikolwiek związek z podyplomówką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: legitymacja studencka a studia podyplomowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.07, 21:53 ja jestem na studiach podyplomowych i mam legitymację studencką. na uj regulamin stud. podyp. mówi o tym, że student może mieć legitymację jeśli ją chce. ja chciałam i nie było najmniejszego problemu, bym ją otrzymała. ma się zniżkę na pociągi, ale np. na mpk w krakowie już nie, bo regulamin mpk stanowi, że takie zniżki nie przysługują podyplomowym. to zależy od uczelni i regulaminu jej studiów podyplomowych. z tego co wiem, to np. na ap w kraku legitymacja taka nie przysługuje. poznaj regulamin swojej uczelni, a dowiesz się jak jest u ciebie :) oto cała tajemnica. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Re: legitymacja studencka a studia podyplomowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.07, 22:01 W Polsce ma. Na świecie dyplom MBA to po prostu magister z biznesu, w Polsce najczęściej nie otrzymuje się dyplomu a tylko certyfikat i wygląda to jak studia podyplomowe prowadzone w weekendy. Niektóre uczelnie wydają razem z dyplomem MBA także dyplom magisterski najczęsściej z zarządzania choć zależy to od specjalności (np SGH tak robi). Odpowiedz Link Zgłoś