IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.07, 17:54
Poszukuje ambitnej osoby która pomoże mi w napisaniu programu w języku C
który, ma zliczać linie, słowa i wystąpienia poszczególnych znaków w pliku,
wejściowym. Nie mam zielonego pojęcia jak to zrobić dlatego proszę o pomoc.
Dla kogoś kto to potrafi, to chwila roboty i w dodatku możliwość zrobienia
czegoś co lubi... gg6191039
Obserwuj wątek
    • Gość: RobertoKarlos Re: Język C! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.07, 18:15
      Gość portalu: Maciek napisał(a):
      > Poszukuje ambitnej osoby która pomoże mi w napisaniu programu w języku C
      > który, ma zliczać linie, słowa i wystąpienia poszczególnych znaków w pliku,
      > wejściowym. Nie mam zielonego pojęcia jak to zrobić dlatego proszę o pomoc.

Nom, ja to umiałem jak miałem 15 lat... Ciekawi mnie ile Ty masz lat teraz? Tylko nie mów że masz lat 20 kilka i jesteś studentem informatyki, który nie umie odrobić swojej pracy domowej, i szuka na forum kogoś kto by za niego to zrobił. TO już wtedy bym wogóle zwątpił w inteligencję Polaków.
      • Gość: M Re: Język C! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.07, 21:42
        Akurat nie trafiłeś... Skoro umiałeś to mając 15 lat a teraz nie potrafisz to
        gratuluje rozwoju.
        • Gość: RobertoKarlos Re: Język C! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.07, 22:16
          Gość portalu: M napisał(a):
          > Akurat nie trafiłeś...
          Naprawdę nie jesteś studentem? Ciekawe, że z jakiegoś powodu wysłałeś swoją
          wiadomość właśnie na forum Studia a nie np. Informatyka.

>Skoro umiałeś to mając 15 lat a teraz nie potrafisz to
          > gratuluje rozwoju
          Potrafić potrafię wiele rzeczy, tylko niekoniecznie widzę sens Cię wysługiwać :P
    • flash3r Re: Język C! 05.11.07, 22:59
      Daj sobie lepiej spokój ze studiowaniem, naprawdę nie każdy musi mieć mgr. przed
      nazwiskiem.

Idź do pracy, a nie będziesz musiał uczyć się takich "bzdur" jak programowanie,
      matematyka i czego tam jeszcze na twoim kierunku uczą (może się przyznasz co
      studiujesz?).
      • Gość: M Re: Język C! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.07, 19:57
        Inżynieria Biomedyczna

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka