vaniteux 01.08.03, 20:51 Wie ktos może jak wygladaja egzaminy wstępne na italianistykę z angielskiego? Z góry dzięki... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ilecka Re: Italianistyka UW 02.08.03, 00:26 proponuje kupic testy (tanie) na uczelni. o ile sie nie myle sa dostepne testy ze wszystkich jezykow (na italianistyke) pozdrawiam iwona Odpowiedz Link Zgłoś
vaniteux Re: Italianistyka UW 02.08.03, 00:29 A gdzie dokładnie mozna je kupić? W ksiegarni uniwersyteckiej? Każdy żyje w innym świecie. Odpowiedz Link Zgłoś
vaniteux Re: Italianistyka UW 02.08.03, 00:30 aaa, studiujesz może ten kierunek na UW? Odpowiedz Link Zgłoś
ilecka Re: Italianistyka UW 02.08.03, 00:32 wiesz co, nie wiem, wydaje mi sie ze w dziekanacie(????), mama mi je kupowala. a osobiscie nie studiuje tego kierunku, przygotowywalam sie do zdawania, ale sie zrezygnowalam. teraz studiuje we wloszech Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: Italianistyka UW IP: *.clubnet.pl 02.08.03, 11:06 testy mozna kupic w sekretariacie ul.obozna 8 IIIp. Odpowiedz Link Zgłoś