Gość: mimi IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 05.08.03, 21:08 Czy znacie ten akademik? Dajcie znać, jakie tam są warunki i tak ogólnie, co słychać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ingrid Re: Rogaś-akademik-Warszawa IP: proxy:* / 10.0.4.* 11.08.03, 21:27 Rogas to obok Jelonka i sarenki akademik na Bemowie-warunki bardzo dobre,troche daleko do centrum no i troche drogie jak na akademik, ale oplata zalezy z jakiej uczelni jestes. A ja polecam Stare Jelonki.... Odpowiedz Link Zgłoś
polokokt Re: Rogaś-akademik-Warszawa 11.08.03, 22:38 Czesc Ja bylem z rok temu w Jelonku (na goscinnych wystepach), blizniaku Rogasia z tego co wiem. Nie wiem czy tak jest we wszystkich pomieszczeniach ale w tym co ja mialem okazje byc to: jeden taki zespol (wchodzi sie poprostu jednymi drzwiami) sklada sie z dwoch pokoi dwuosobowych, lazienki i kuchni. generalnie jest spoko (a przynajniej bylo, rok, poltora temu jak tam bylem). Przy wejsciu jest portiernia (jak to w akademikach). Generalnie mi sie podobalo. Ale faktycznie osoby ktore byly ze starych jelonek tam sobie bardzo chwalily :) no i fajne dziewczyny, ale nie wiem czy to ma znaczenie :) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś