Dodaj do ulubionych

Jakie kierunki po matyemtyce

IP: *.instalnet.com.pl 13.12.07, 16:56
Bede zdawal matemtyke rozsz oprocz tego gegro mzoe fizyke
Powiedzcie mi ze wiecie xcos z doswiadczenia o kierunkach takicj jak
administracja, ochorna srod, budownictwo, geodezja, zarzadzanie, bankowosc,
ekonomia..
albo podwiedzcie cos po matematyce co by mozna bylo zlozyc papiery
Obserwuj wątek
    • Gość: wd07 Re: Jakie kierunki po matyemtyce IP: *.broker.com.pl 13.12.07, 21:09
      Człowieku kierunków ścisłych na które wymagana jest matematyka jest przynajmniej
      z 30 a ty chcesz żeby ci wszystkie wymieniać?

A co tak naprawdę chcesz robić ? Bo kierunki które wymieniłeś nijak się mają do
      siebie. Może najpierw zastanów się nad tym co cię interesuje, a później dopiero
      szukaj kierunków.
      • Gość: Chrobry Re: Jakie kierunki po matyemtyce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.07, 15:18
        A jeszcze wcześniej niech zacznie pisać po polsku, bo analfabetów na studiach
        nikt nie potrzebuje. Nawet się nie chce tego bełkotu czytać (mowa o autorze tematu).

///
    • Gość: angel-of-fate Re: Jakie kierunki po matyemtyce IP: *.instalnet.com.pl 19.12.07, 18:46
      dzeiki za bezsensowne wypowiedzi
      analfabeta nie jestem po prostu czasem spiesze sie gdy pisze nie patrzac na
      klawioature dopiero sie tego ucze i nie chce ciagle wracac
      chodzilo mi glownie o dosiadczenia zwiazane z kier ktore wyminilem poniewaz nie
      wiem za co sie wziac inetresuje mnie wiele spraw zwiazanych z matma a
      wszystkiego nie bede robil wiec czekam na sygestie
      • Gość: . Re: Jakie kierunki po matyemtyce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.07, 22:25
        a co to sa sYgestie analfabeto?
        • Gość: Barros Re: Jakie kierunki po matyemtyce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.07, 23:48
          I matyemtyca?:D Koleś, nic mnie to nie obchodzi, że się spieszysz, uczysz pisać
          czy coś. Więc łaskawie nie drzyj mordy, gdy ktoś pisze, że nie można ciebie
          zrozumieć tylko podkul ogon i napisz po polsku. Wtedy na pewno pomoc uzyskasz.
          Nikt nie pomaga analfabetom pieniaczom. Aż żal, że ty masz zamiar studiować.
          Ciemna masa.
        • Gość: angel-of-fate Re: Jakie kierunki po matyemtyce IP: *.instalnet.com.pl 26.12.07, 02:27
          (podkulam ogon nikogo nic nie obchodzi proste ale jednak:
          pomocy! czekam na sensowne wypowiedzi doswiadczonych ludzi którzy nie zwracaja
          uwagi na bzdety takich jak ż zamist ź co mnie obchodzi analfabetyzm który ktoś
          mi próbuje wmówić lub ciemnomasistość jak to właśnie ja wyróżniam sie spośród
          tej masy takich nieżyciowych osobników- anonimów którzy zawsze anonimami pozostana)

co wiecie na temat kierunków: bankowość, logistyka, ochrona środowiska,
          budownictwo, geodezja, telekomunikacja. lub podpowiedzcie coś ciekawego po
          matematyce
          dzieki
    • vivian.darkbloom informatyka? 26.12.07, 19:47
      jeśli chodzi o perspektywy pracy to najlepszym kierunkiem jest informatyka.
      • Gość: radca Re: informatyka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.07, 21:01
        Jeśli chodzi o utratę wzroku czy raka móżgu to także...
        • Gość: h Re: informatyka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.07, 21:17
          jesteś idiotą
          • Gość: radca Re: informatyka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.07, 12:34
            ty jesteś idiotą, siedzisz całe życie przy pececie robiąc jakieś pierdoły i niszczysz sobie zdrowie, w wieku 50 lat będziesz miał bryle grubości 1 cm, zero włosów i będziesz mógł zarobione pieniądze przezaczyć na lecznie...
            • Gość: śliczny i mądry Re: informatyka? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.07, 20:01
              Koleś, nie zaśmniecaj tematu okej? Skoro masz aż takie kompleksy, żeby robić
              przytyki innym, to już twój zawszony problem. Wynocha stąd, nikt cię tu nie
              zapraszał. Ludzie, nie reagujcie w ogóle na zaczepki tego trolla internetowego.
              Opluwa innych, a jednocześnie biedak nieświadomy, że opisuje siebie.
            • Gość: Rami Re: informatyka? IP: *.devs.futuro.pl 07.01.14, 00:44
              Moja siostra jest programistka w SMT Software i przy obecnym tempie wzrostu jej zarobkow majac 50 lat bedzie lezec do gory nogami na plazy popijajac drinki z palemkami, przegryzajac je homarem. Nie nazwalbym rowniez jej zajecia trywialnym, bo pracuje przy projektach wartych potezne pieniadze dla powaznych kontrahentow, a nie lata butow panu Zdzisiowi spod czworki. O jej zdrowie rowniez sie nie martwie, w lecie ciagle jezdzi na rowerze, w zimie przerzuca sie na narty, czesto biega i chodzi na basen. Suma summarum, odnosze wrazenie ze nie masz bladego pojecia o czym piszesz, prawdopodobnie wlasnie przez Twoj stosunek do tej branzy.
    • Gość: elf Re: Jakie kierunki po matyemtyce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.07, 21:00
      Po matematyce to politechnika lub uniwersytecki wydział matematyczno-przyrodniczy, ewentuanie akademia ekonomiczna, ale to najnudniejsze studia i przeważnie dla płci żeńskiej...
      • Gość: Fafik Re: Jakie kierunki po matyemtyce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.07, 21:19
        Mam nadzieje, ze nie studiujesz, bo poziom tej wypowiedzi jest co najmniej zenujacy.

Co do tematu:
        informatyka mechanika automatyka ekonomia finanse i rachunkowosc zarzadzanie i
        marketing ale oczywiscie nikt cie nie wygna z prawa administracji itp.
        • Gość: elf Re: Jakie kierunki po matyemtyce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.07, 12:54
          żenujący to ty jesteś,

a teraz do autora wątku:
          jak chcesz całe życie siedzieć w biurze ubrany w garniturek, ewentualnie Twoim marzeniem jest mieć służbowy samochodzik z naklejką firmy na karoserii to idź na bankowość, finanse, ekonomię, różne marketingi i zarządzania, informatyki itp. zmarnujesz życie zanim sie obejrzysz...
          jednak jak chcesz mieć ciekawe życie i mieć bardziej lub mniej ciekawe zajęcie to polecam takie kierunki jak astronomia, architektura i urbanistyka, technologia drewna, gospodarka przestrzenna, leśnictwo, geologia, geodezja i kartografia itp. tutaj zarówno wykorzystasz więdzę z matematyki jak i będziesz miał później ciekawy zawód
          • Gość: s Re: Jakie kierunki po matyemtyce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.07, 20:01
            kolejny troll
          • Gość: belial Re: Jakie kierunki po matyemtyce IP: *.aster.pl 29.12.07, 00:17
            nie no, na technologii drewna czy architekturze to dopiero mają matmę! - dla
            idiotów!
            • Gość: elf Re: Jakie kierunki po matyemtyce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.07, 03:10
              dobrze, ale studiowanie matematyki uniwersyteckiej mija się z celem, bo praca póżniej to nudziarstwo, chyba że ktoś kocha liczyć bez konkretnego celu...
              • Gość: ghgh Re: Jakie kierunki po matyemtyce IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.07, 00:13
                Znasz się , co?
    • Gość: doreczka4 Re: Jakie kierunki po matyemtyce IP: *.dynamic.mm.pl 24.01.14, 16:37
      Myślę, że obecnie najlepszym kierunkiem na jaki możesz się zdecydować jest informatyka - daje bardzo duże możliwości rozwoju osobistego. Poza tym jak wiadomo kierunek ten jest bardzo dobrze opłacany i nie będziesz musiał borykać się z bezrobociem.
      Warto jednak poszukać uczelni, która posiada ciekawe specjalizacje. Moim zdaniem w ostatnim czasie bardzo modne są aplikacje mobilne - branża coraz bardziej się rozwija oraz projektowanie gier komputerowych. Kierunki te można studiować na Wyższej Szkole Nauk Humanistycznych i Dziennikarstwa, która jako chyba jedna z niewielu ma je w swoim zakresie: www.wsnhid.pl/informatyka.html w Poznaniu.
      Jest to obecnie chyba najlepsza uczelnia prywatna w Polsce.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka