ryzykok 21.01.08, 10:06 musze napisac pewien referat związany z funduszami czy znacie może jakiś dostep do stronki w której są rózne referaty gotowe? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
clas_sic Re: referat jak ściągnać 21.01.08, 12:46 a te fundusze to emerytalne, strukturalne, inwestycyjne, powiernicze czy może jeszcze jakieś inne? Odpowiedz Link Zgłoś
ryzykok Re: referat jak ściągnać 21.01.08, 15:51 właśnie w tym rzecz że mało znane sa to fundusze mezzanine słyszałeś wogóle o takich? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal_powolny12 Re: referat jak ściągnać IP: *.crowley.pl 22.01.08, 20:05 Bezczelnym typom nie pomagam. Podpowiem że takie informacje możesz wygooglować oraz zajrzeć na stronki: www.nbportal.pl, www.knf.pl, www.pte.pl, www.sgh.edu.pl, www.free.org.pl Odpowiedz Link Zgłoś
ryzykok Re: referat jak ściągnać 23.01.08, 11:57 michal_powolny dzięki niestety tam nie znalazłem tego co chciałem poprostu temat nie jest znany i referat na 15 stron to raczej mało prawdopodobne jak któś może mi pomóc jeszcze dac jakis namiar będe wdzięczny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal_powolny12 Re: referat jak ściągnać IP: *.crowley.pl 23.01.08, 14:14 Wyszukiwarka wewnętrzna nbportal czy też analiz KNF na pewno coś znajdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
ryzykok Re: referat jak ściągnać 23.01.08, 15:26 pani michale powolny niestety nie nic na temat finansowania mezzanine przeszukałem dokładnie czy może pan jeszcze podac jakieś linki do stron które moga mi pomóc chyba bez książek sie nie obędzie niestety internet nie jest mi pomocny w tym referacie Odpowiedz Link Zgłoś