chelsee4 23.01.08, 18:37 HEJ czy oplaca sie zdawac polowke z filozofii w tym semestrze? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gaadzik Re: HISTORIA FILOZOFII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 23.01.08, 22:07 Moim zdaniem: NIE!!! :) Odpowiedz Link Zgłoś
chelsee4 Re: HISTORIA FILOZOFII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 24.01.08, 12:57 a czemu nie?????????? hehehhe moze cos wiecej bo nie moge sie zdecydowac a mam malo czasu na podjecie decyzji i szukam opinii pozdrawiam i dzieki:) Odpowiedz Link Zgłoś
gaadzik Re: HISTORIA FILOZOFII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 24.01.08, 15:42 Sa duzo ciezsze przedmioty, ktorymi lepiej sie zajac teraz. No co najwyzej, ze masz ostatni egzamin 3lutego a polowke 9. Fakt, pozniej jest o polowe mniej materialu, no ale.. Jak dla mnie to bez sensu. Na koniec nauczysz sie 12 str skryptu i mozesz dostac 5. Po co sie teraz meczyc? Mowia, ze inaczej na takich polowkowych patrzy w czerwcu.. Czy ja wiem? :) Jakbym mial drugi raz wybierac, znowu bym nie zdawal. Amen :) Odpowiedz Link Zgłoś
tomkow2 Re: HISTORIA FILOZOFII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 25.01.08, 20:43 Popieram przedmowcę.Zdecydowane NIE dla zerówki z historii filozofii.To moja opinia,w sumie jedno spotkani z Marianem w zupełności może popsuc ci nastrój a nawet podburzyc wiare we własne umiejętności totez po co spotykac się z nim ponownie.Nieszczeście do kwadratu. Odpowiedz Link Zgłoś