Gość: Studentka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.08, 18:59 Dlaczego życie jest takie niesprawiedliwe? Ktoś, kto się nie uczy, albo niewiele uczy zda. A ktoś kto uczył się dyżo nie zda? Załamana. Głupia sesja ;/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: wd_07 Re: Sesja IP: *.broker.com.pl 01.02.08, 19:24 Może leć się poskarżyć mamusi ? Zdaje ten kto umie, a nie ten kto się więcej uczył i tyle (pomijam ściąganie etc.) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: Sesja IP: *.chello.pl 01.02.08, 19:47 Akurat ściągania bym nie pomijała, bo jest powszechne na polskich uczelniach. I przypadków takich, że ktoś dostał dobry stopień dzięki ściąganiu jest dużo. Odpowiedz Link Zgłoś
gratia.1 Re: Sesja 01.02.08, 21:19 Szczerze mówiąc też zauważyłam ten proces będąc już na pierwszym roku....Cóż...tak było jest i będzie...pracuj nad osiąganiem satysfakcji a niekoniecznie jedynie sugeruj się dobrze opracowanymi niemoralnymi pomocami naukowymi....jak w przypadku osób o których wspominałaś...trzymaj się Odpowiedz Link Zgłoś
jorge.martinez Re: Sesja 01.02.08, 21:28 Ci którzy chcą mieć papier, czynią to dzięki niemoralnym skryptom. Ci którzy chcą zostać na uczelni, czynią to dzięki niemoralnemu wchodzeniu w zad komu trzeba. Moralni zostają na lodzie z trójami w indeksie. Moralni czy głupi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Studentka Re: Sesja IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.08, 21:57 Dodam, że nigdy nie ściągam, jadę tylko na własnej wiedzy. A teraz dochodzę do wniosku, że nie warto tak robić. Choć i tak nie będę ściągać. Odpowiedz Link Zgłoś
gratia.1 Re: Sesja 02.02.08, 09:28 Wiesz?a właściwie wiecie?To co piszecie jest co najmniej zbyt zracjonalizowane...Ja nie ściągam nigdy,a mam dobre oceny...cieszę się aprobatą niektórych wykładowców, co mi daje satysfakcję...a tróje?oceny dostateczne mam tylko z pierwszego semestru kiedy to miałam trudności z adaptacją z nowymi sposobami oceniania. Słuchaj, może po prostu nie przygotowałaś się wystarczająco i to wszystko...Miłego Dnia Odpowiedz Link Zgłoś
dieffenbachia Re: Sesja 01.02.08, 22:12 e...tam pitolisz do roboty się wziąć a nie smęcić może trzeba zmienić "system" uczenia się albo skupić się na tym co ważne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Damian Re: Sesja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.08, 23:52 Zmienieć, to trzeba system szkolnictwa wyższego w Polsce :/ Odpowiedz Link Zgłoś