nadau_pl 20.01.10, 12:53 Czy to jest męskie, czy damskie forum, bo poczytałem sobie trochę, nawet coś napisałem prowokacyjnie i nie mogę się połapać po tematach kto tu jest kto. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
modrooka Re: Witam 20.01.10, 12:59 Wychodzi na to, że jest to damskie forum o mężczyznach :) Odpowiedz Link Zgłoś
janwatroba Re: Witam 20.01.10, 13:00 To jest forum zdominowane przez stare panny, ktorych nikt nie chce w realu, wiec siedza tutaj. Odpowiedz Link Zgłoś
nadau_pl Re: Witam 20.01.10, 13:10 Widzę tu Kagana, he, he W takim razie serdecznie pozdrawiam i spadam stąd. Myślałem, ze to jakieś fajne, męskie forum o autach i sporcie. A tu same baby. Poczytałem kilkanaście wpisów i zwątpiłem. Bawcie się dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
tow.ortalion Re: Witam 20.01.10, 13:31 A ty gdzieś tu zbłądził? Luzka jest w Poznaniu. Spotkałeś się już z nią? Myślałem, ze już nie żyjesz, a ty widzę jesteś aktyny tylko teraz inaczej i trollujesz oraz ściemniasz, jak ściurek i jeszcze jaja sobie robisz. Pomógłbyś mi lepiej na polu walki z diasporą. Mimo wszystko też pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś