Dodaj do ulubionych

Poznam studenta prawa...

IP: *.gprs.plus.pl 07.05.08, 21:03
... itp. z Krakowa... Inteligentnego przystojniaka, min. 180 cm
wzrostu, najlepiej bruneta, oczywiście dobrze zbudowanego. Są tu
tacy panowie ? :]

bejB
atrakcyjna blondyneczka
(zapewne przekornie napiszecie, że wolicie brunetki :])
Obserwuj wątek
    • Gość: Ania Re: Poznam studenta prawa... IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 07.05.08, 21:36
      A Ty cos mozesz zaoferowac, poza seksem, czy tylko masz wymagania?
      • Gość: bejB Re: Poznam studenta prawa... IP: *.gprs.plus.pl 07.05.08, 21:41
        Oferuję swoją wyjątkową osobę. Muszę Cię Aniu zmartwić i ostudzić
        Twoje emocje, ale seks nie jest w pakiecie.
        • Gość: ??? Re: Poznam studenta prawa... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.08, 21:47
          > Oferuję swoją wyjątkową osobę. Muszę Cię Aniu zmartwić i ostudzić
          > Twoje emocje, ale seks nie jest w pakiecie.

Ale obciaganie zapewne juz tak??
          • Gość: bejB Re: Poznam studenta prawa... IP: *.gprs.plus.pl 08.05.08, 07:27
            Nic z tych "fantazyjnych" rzeczy. Tylko intelektualną wymianę zdań,
            poglądów i rozmowy na rynku w Krakowie.
    • sundry Re: Poznam studenta prawa... 08.05.08, 10:02
      Ech,takich wysokich to ja nie widziałam na prawie:P
      • Gość: bejB Re: Poznam studenta prawa... IP: *.gprs.plus.pl 08.05.08, 10:27
        Ale pewnie mózgi mają proporcjonalnie większe :P
    • Gość: Agg Re: Poznam studenta prawa... IP: *.centertel.pl 08.05.08, 10:59
      Są :) Jest jeden problem - tacy jak my już mają z kim rozmawiać na rynku i nie
      tylko ;)
      • Gość: bejB Re: Poznam studenta prawa... IP: *.gprs.plus.pl 08.05.08, 11:23
        1. Agg - Ty chyba jesteś dziewczyną? 2. Nigdy nie jest tak, że jedna
        osoba wyraża zdanie całej populacji, w tym przypadku wszystkich
        ciachowatych studentów prawa, itp.

Jacyś architekci też mogą być...:]
        • Gość: lula Re: Poznam studenta prawa... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.08, 11:35
          Naprawde masz ochote na tych beznadziejnych studentow prawa :O pajace
          • Gość: bejB Re: Poznam studenta prawa... IP: *.gprs.plus.pl 08.05.08, 11:49
            Chcę kogoś naprawdę inteligentnego...
            • sundry Re: Poznam studenta prawa... 08.05.08, 14:10
              A co inteligencja ma wspólnego z kierunkiem studiów?
    • Gość: taka prawda Re: Poznam studenta prawa... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.08, 13:23
      faceci na prawie to zadufane w sobie dupki i nie są przystojni a jak
      już to nie nadają sie do związków ;/
      • Gość: piotr Re: Poznam studenta prawa... IP: *.punkt.pl 08.05.08, 13:47
        a może być medycyna;]
        • Gość: bejB Re: Poznam studenta prawa... IP: *.gprs.plus.pl 08.05.08, 14:39
          Może piotrze, jak najbardziej :P
          • sundry Re: Poznam studenta prawa... 08.05.08, 14:58
            Nie do końca rozumiem twoją motywację,bejb.Chcesz się lansować za pomocą
            chłopaka z prawa czy medycyny? Moja kumpela spotykała się kiedyś z chłopakiem z
            medycyny i dała sobie spokój,bo zwyczajnie nie miał dla niej czasu,ciągle się uczył.
          • Gość: Gość portalu Re: Poznam studenta prawa... IP: *.gprs.plus.pl 08.05.08, 15:01
            To poznaj lepiej wykładowcę. Nader inteligentny, doświadczony, no i ma kasę,
            której u studenta brak :))
            • Gość: bejB Re: Poznam studenta prawa... IP: *.gprs.plus.pl 08.05.08, 15:34
              Blaa, wykładowca czyli stary zboczuch w roli sponsora... :/

A co do mojej motywacji, to poprostu nie miałam jeszcze okazji
              poznać interesującego i przystojnego faceta z takowych kierunków,
              które jak wiadomo wymagają ciężkiej pracy i jestem ciekawa... :]
          • Gość: inz_mech Re: Poznam studenta prawa... IP: *.resnet.cranfield.ac.uk 08.05.08, 16:16
            A moze byc szkola zawodowa kierunek frezarstwo?
            • Gość: bejB Re: Poznam studenta prawa... IP: *.gprs.plus.pl 08.05.08, 16:28
              Nie wyszedł Ci dowcip.
              • Gość: inz_mech Re: Poznam studenta prawa... IP: *.resnet.cranfield.ac.uk 08.05.08, 17:07
                To nie mial byc dowcip, tylko powazna propozycja. Ta propozycja jest
                na takim samym poziomie jak twoj caly post.
                Pozdrawiam
            • Gość: piotr Re: Poznam studenta prawa... IP: *.punkt.pl 08.05.08, 17:41
              a Ty studiujesz już? jaki kierunek wybrałaś?
              • Gość: inz_mech Re: Poznam studenta prawa... IP: *.resnet.cranfield.ac.uk 08.05.08, 18:25
                Napewno blacharstwo:)
                • Gość: bejB Re: Poznam studenta prawa... IP: *.gprs.plus.pl 08.05.08, 21:18
                  A Ty piotrze na którym to już roku? I jak Ci się podoba na
                  medycynie? :]
                  • Gość: mila Re: Poznam studenta prawa... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.08, 21:56
                    >A Ty piotrze na którym to już roku? I jak Ci sie podoba
                    namedycynie? :]

No ale mu pojechałas, imie z małej litery, moze troche kultury??
                    PS.zapewne chcesz zeby Cie dogłębnie przebadał??
    • arafata Re: Poznam studenta prawa... 08.05.08, 21:49
      Mmm... jaki wątek. Może lepiej jakieś forum dla samotnych, co? Z
      tego, co widzę, to tu jest forum 'studia'. Ot, taka mała uwaga :]
      • Gość: bejB Re: Poznam studenta prawa... IP: *.gprs.plus.pl 08.05.08, 22:07
        Ot, forum studia, a ja szukam studenta. No tak, trudno dostrzec
        między tymi pojęciami jakiś związek..

Brak kultury? :D A jak się pan z medycyny podpisuje? piotr. Więc
        niech mu będzie. Mielibyśmy się bawić w lekarza? Kurcze, przez myśl
        mi nie przeszło, a Tobie nie wiem dlaczego odrazu.. A tak w ogóle to
        prześledź całość nieco uważniej. W zamierzeniu nie miało być lekarza.

Robi się coraz zabawniej.
        • Gość: inz_mech Re: Poznam studenta prawa... IP: *.resnet.cranfield.ac.uk 08.05.08, 22:16
          A budowlaniec moze byc? Teraz wiecej zarabiaja niz niektore
          prawniczyny:)
          Chyba rzeczywiscie studiujesz blacharstwo-atrakcyjna blondynka ktora
          szuka faceta na forum-az sie zaplułem ze smiechu:)
        • mar-gie Re: Poznam studenta prawa... 08.05.08, 22:17
          Atak w ogóle to
          > prześledź całość nieco uważniej. W zamierzeniu nie miało być
          lekarza.
          >

No chyba jak student medycyny to lekarzem bedzie, no chyba jasne
          nie????
          • Gość: bejB Re: Poznam studenta prawa... IP: *.gprs.plus.pl 08.05.08, 22:22
            Oj, lepiej poćwicz trochę ze zwojami nerwowymi i swoją korą mózgową,
            bo tak jakby nie o to chodziło..

inz_mech.. A może to performance?
            • Gość: inz_mech Re: Poznam studenta prawa... IP: *.resnet.cranfield.ac.uk 08.05.08, 22:29
              Z moimi zwojami jest wszystko w porzadku-wykazuja ostatnio niezwykla
              wydajnosc. A ty moze pomysl o blacharstwie-widze ze tam pasujesz. A
              jak nie masz z kim gadac, to zadzwon do kacika zlamanych serc a nie
              forum zasmiecasz.
              Blacharstwo-to jest to:)
              Pozdro
              • Gość: bejB Re: Poznam studenta prawa... IP: *.gprs.plus.pl 08.05.08, 22:40
                Z Twoimi zwojami chyba nienajlepiej. Wypowiedź nieco prostacka, a
                poza tym akurat to nie było do Ciebie.

Hmmm, nie mam złamanego serca. Nie narzekam też na brak towarzystwa.
                Kurcze, pewnie nie wiesz co to perfomance... To nie pogadamy.
                "Pozdro"
                • Gość: inz_mech Re: Poznam studenta prawa... IP: *.resnet.cranfield.ac.uk 08.05.08, 22:44
                  Prostacki to jest Twoj post. A nie wiem co to performance bo mi to
                  do niczego nie potrzebne. Ale pewnie Ty wiesz wszystko na temat
                  powiedzen takich jak: dzezy, cool, czy inne pseudo-inteligenckie
                  odzywki.
                  Jesli nie masz zlamanego serca, to moze zglos sie do agencji
                  matrymonialnej-tam Ci kogos dobiora (zupelnie jak w erze).
                  Pamietaj-sa jeszcze miejsca na blacharstwie:)
                  Pozdro
                  • Gość: bejB Re: Poznam studenta prawa... IP: *.gprs.plus.pl 08.05.08, 23:04
                    Gdybyś wiedział co to znaczy, cała ta sytuacja stałaby się dla
                    Ciebie jasna.
                    • Gość: inz_mech Re: Poznam studenta prawa... IP: *.resnet.cranfield.ac.uk 08.05.08, 23:08
                      Widze ze juz Twoj potencjal sie wyczerpal-naprawde wiedza o ktorej
                      mowisz nie jest mi do niczego potrzebna. Jesli jestes taka wiedzaca,
                      moze przyblizysz mi to pojecie-niech rzeczywiscie sytuacja stanie
                      sie dla mnie jasna, bo chyba ewidentnie bladze.
                      Musisz naprawde sie fajnie czuc znajac pojecie, ktore jest znakiem
                      rozpoznawczyn pseudo-inteligenckiej "kliki"
                      Pozdrawiam jesli wolisz
                      • Gość: bejB Re: Poznam studenta prawa... IP: *.gprs.plus.pl 08.05.08, 23:14
                        A happening chociaż znasz ? A tak w ogóle to ten wątek nie jest
                        przecież dla Ciebie, więc po co zamieszczasz tutaj swoje wypociny :/
                        • Gość: inz_mech Re: Poznam studenta prawa... IP: *.resnet.cranfield.ac.uk 08.05.08, 23:20
                          Happening chociaz znam. Wypocinami to mozesz nazywac swoje pierdoly.
                          Zreszta nie wiem dla kogo jest ten watek, bo nikt normalny Ci
                          powaznej propozycji nie zlozy. Powinnas to wiedziec. I nie rozumiem
                          dlaczego moj nick ma byc "performance"-nie wiem co w tym smiesznego.
                          Jesli naprawde nie masz nic do powiedzenia, to milcz. Taka moja
                          rada.
                          A zamieszczam swoje komentarze, bo widze ze nie specjalnie madra
                          jestes i mam dobra zabawe.
                          Pozdrawiam
                          • Gość: bejB Re: Poznam studenta prawa... IP: *.gprs.plus.pl 08.05.08, 23:28
                            No cóż, rzeczywiście nie mam zamiaru już z Tobą "dyskutować", bo nie
                            mam siły dłużej się śmiać...
                            • Gość: inz_mech Re: Poznam studenta prawa... IP: *.resnet.cranfield.ac.uk 08.05.08, 23:31
                              Powinnas raczej płakać nad soba a nie sie smiac-ale jak widac kazdy
                              ma inny sposob na odreagowanie swojej miernoty
                              Ja za to Twoja glupota swietnie sie bawilem, szkoda ze nie
                              uslyszalem od Ciebe naprawde cietej riposty-a juz mialem taka ochote.
                              Pozdrawiam
                              • arafata Re: Poznam studenta prawa... 08.05.08, 23:51
                                :D Ja tam w kłótnię się nie wtrącam, czy raczej w wymianę zdań.
                                Aczkolwiek umieszczanie tutaj takiego wątku uważam za całkiem
                                bezsensowne o_O
                                • poczwarkavillemo Re: Poznam studenta prawa... 11.05.08, 00:58
                                  ojj.. dajcie jej spokoj:)
    • Gość: onA;) Re: Poznam studenta prawa... IP: *.is.net.pl 11.05.08, 01:05
      a ja znam jednego. do opisu idealnie pasuje. ale go nie oddam :D no chyba ze na
      momencik :D
      • Gość: bejB Re: Poznam studenta prawa... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.08, 09:29
        Wystarczy mi ten momencik :P
        • Gość: inz_mech Re: Poznam studenta prawa... IP: *.resnet.cranfield.ac.uk 11.05.08, 11:20
          Juz zdalas na blacharstwo?
          • katka69 Re: Poznam studenta prawa... 11.05.08, 12:28
            ehhh ludzie....
            pzeciez to prowokacja, wiec dajcie spokoj, przeciez o to wlasnie chodzi autorce
            watku...
            • Gość: kimi23 Re: Poznam studenta prawa... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.08, 15:16
              Tak sobie czytam te Wasze kłótnie i powiem Wam jakie wyciągnęłam
              wnioski:
              -autorka wątku jest inteligentną osobą ktora zastosowała prowokację
              -inż_mech jest osobą która ma jakieś kompleksy i w związku z tym
              lubi się kłócić i co jest jego najwieksza pasja krytykowac
              humanistów.
              W tym wątku była mowa o studencie PRAWA wiec musial zabrac "głos".
              Panie iżynierze gdybys byl tak naprawde zadowolony ze swojej prcy i
              wykształcenia to nie sprawiałoby Ci przyjemnosci krytykowanie
              humanistow bo w koncu jak sobie posciela tak sie wyśpia :)
              Pozdrawiam szanownego inżyniera i życze powodzenia w zyciu.
              • Gość: Vengeance Re: Poznam studenta prawa... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.08, 16:04
                Jeśli prowokacja to dość marna...
              • Gość: inz_mech Re: Poznam studenta prawa... IP: *.resnet.cranfield.ac.uk 11.05.08, 18:22
                Twoje wnioski sa bledne, nie krytykuje humanistow tylko konkretne
                osoby-a to jest zasadnicza roznica. I zapewniam Cie ze jestem bardzo
                zadowolony zarowno z wyksztalcenia jak i z pracy. Jak juz
                powiedzialem w jednym z komentarzy-dla mnie wszyscy moga byc
                humanistami, bedzie wiecej pracy dla mnie.
                A jesli uwazasz ze ta prowokacja jest inteligentna, to ja pozostawie
                to bez komentarza

• Gość: bejB Re: Poznam studenta prawa... IP: 212.106.166.* 11.05.08, 18:32
                  to napewno nie jest prowokacja a już tym bardziej inteligentna!!
                  proszę do tematu podejść poważnie choć jak napisałam wcześniej sowjego księcia
                  narazie poznałam
    • Gość: bejB Re: Poznam studenta prawa... IP: 212.106.166.* 11.05.08, 17:22
      juz znalazłam swojego bruneta z socjologii!!
      to prawie jak prawo tylko na "s" a to całkiem jak "sex" a przynajmniej wie co to
      "performance" czy "siemano"
      także jak z nim skończe i zdam już wkońcó na to blacharstwo (ponoc niezle płacą)
      to poszukam jakiegoś dziennikarza!
      max kolonko jest wolny tylko wizy mi chyba niedają bo pomyślą że chce zostać w
      USE i nie wrucić żeby być jak Słodka Pami Enderson

p.s.
      dostaaam okres
      • Gość: bejB Re: Poznam studenta prawa... IP: *.gprs.plus.pl 13.05.08, 10:36
        inz_mech jak Ty się musisz nudzić... Chyba zazdrościsz nam wszystkim
        wykształcenia, dlatego tu wchodzisz. A podszywanie się pode mnie, to
        już w ogóle śmieszna sprawa. Taki duży chłopak, a taki głupiutki..
        • Gość: inz_mech Re: Poznam studenta prawa... IP: *.resnet.cranfield.ac.uk 13.05.08, 11:29
          Czytaj ze zrozumieniem i nie pisz glupot. Nie wiem czego mialbym Wam
          zazdroscic-1500 brutto po filozofi? Smieszna jestes i jaka glupia.
          Pozdrawiam
        • Gość: ups do bejB IP: *.nat.student.pw.edu.pl 13.05.08, 12:08
          Pod tematem każdej wypowiedzi jest adres IP komputera osoby wypowiadającej się.

Algorytm działania dla Ciebie: sprawdzić IP -> przyznać się do niesłusznego
          oskarżania innych.

I kto tu jest głupiutki?
          • Gość: bejB Re: do bejB IP: *.gprs.plus.pl 13.05.08, 17:26
            Ja na pewno nie :)) Kolega inz_mech mógł równie dobrze pisać z
            innego komputera. A jeśli zrobił to ktoś inny, to poprostu dla jaj,
            tak jak i ja.
            • Gość: inz_mech Re: do bejB IP: *.resnet.cranfield.ac.uk 13.05.08, 17:30
              Tak, kolega inz_mech zmienia kompy zeby odpowiedziec niezauwazony
              takiej idiotce jak ty. Naprawde jeste glupia
              • Gość: bejB Re: do bejB IP: 212.106.166.* 13.05.08, 18:49
                no jasne że ktoś się podszywa pod mnie!
                przecież tonie jest mój numer IP tej drugiej bejB która tu pisze!!!
                zreszta jesli ja nie pisze z innych kąd to dlaczego ktoś pisze z mojego
                pewnie jakaś dziewczyna z kosmetologi która zazdrości mi mojego Misia prawniczka
                tesz puzona jakby co
                • Gość: inz_mech Re: do bejB IP: *.resnet.cranfield.ac.uk 13.05.08, 19:00
                  Powiedz mi czy ty naprawde jestes taka glupia czy specjalnie udajesz?
                  Bo ja juz trace orientacje
                  • Gość: bejB Re: do bejB IP: 212.106.166.* 13.05.08, 19:51
                    nie udaje!
                    ile razy mam mowić że nie jestem taka głupia jak ta druga bejB!
                    pice my brathers!
                    • Gość: bejB Re: do bejB IP: *.gprs.plus.pl 13.05.08, 19:55
                      Dobra dzieci, bawcie się dalej same :))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka