jarzab422 12.09.11, 06:05 Dzis czuje energie do dzialania i uczucie osamotnienia zniknelo , poznalem fajna kobiete. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kajda28 Re: Uczucia 12.09.11, 08:01 Ja dziś rano dostałam smsa od mamy mojego partnera - jakie uczucia: zakłopotanie, chęć walki, znowu jakiś problem - w pozytywnym znaczeniu bo to znaczy że muszę powalczyć - jakiś cel. Odpowiedz Link
krey83 Re: Uczucia 12.09.11, 10:56 a ja dziś rano obudziłam się i poczułam strach... strach którego nie lubię z którym cały czas walczę chce go wbić w podłogo tak żeby już się nie wydostał... co jakiś czas właściwie bez przyczyny się pojawia jest to strach właściwie nieuzasadniony bo wszystko jest dobrze... boję się wtedy przyszłości czy dam sobie radę w pracy czy sprawdzę się w roli żony, matki..... Odpowiedz Link
blackglass Re: Uczucia 12.09.11, 11:12 u mnie zwykłe zmęczenie, dużo rzeczy do zrobienia ( obowiązki) oraz pasie na które nie starcza mi czasu w dzień wiec ...nie dosypiam. ..i duma z mojego dziecka bo jest cudowne i mądre :) Odpowiedz Link
kajda28 Re: Uczucia 13.09.11, 08:13 Dzisiaj bierze mnie jakieś przeziębienie, znowu dokucza mi nadmiar kg i to moje lenistwo, wczoraj nic konkretnego nie zrobiłam :( Uczucia: beznadzieja - ale tak minimalny stopniu - cholera, nie umiem nazywać uczuć :(, ospała, znużona - do książki po pomoc sięgnełam. Odpowiedz Link
domigore Re: Uczucia 05.03.12, 17:07 dziś nie chciałam się obudzić. snułam w głowie kolejne sny. Wiedziałam co mnie czeka w przyszłości tzn. w dzisiejszym dniu. Matka mi hałasowała praniem i różnymi rzeczami, że nie miałam wyjścia i musiałam wstać. Czułam strach, wycofanie, znużenie i nie wiem co jeszcze nie potrafię napisać. Odpowiedz Link