Dodaj do ulubionych

AnGliStyKa na AP w Krakowie

09.05.08, 16:27
Znowu mam pytanko o punkty do obecnych studentów. :) Ile procent z
rozszerzonego angielskiego trzeba było mieć, żeby się dostać rok
temu na filologię angielską?
Obserwuj wątek
    • Gość: ramboU Re: AnGliStyKa na AP w Krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.08, 15:20
      kurdee:D ja tez bym chciala wiedziec:D a tu cichoo :D
    • Gość: marajka Re: AnGliStyKa na AP w Krakowie IP: *.rzeszow.mm.pl 02.06.08, 18:59
      Nie jestem co prawda studentką tego kierunku, ale anglistyka na AP jest baaardzo popularna, 2 lata temu było chyba z 30 osób na miejsce.
    • Gość: studentka_ Re: AnGliStyKa na AP w Krakowie IP: 77.236.1.* 03.06.08, 21:12
      W zeszłym roku liczył się też oprócz matury ustny egzamin wstępny. Ja składając
      tam ze swoimi 92% z ang rozsz. byłam jeśli chodzi o samą maturę w środku listy -
      bodajże 30ste miejsce na 60. Po wstępnym byłam na 27 miejscu. Teraz liczy się
      tylko matura, więc na pewno więcej osób będzie chętnych. Myślę że 90% i wzwyż
      można być spokojnym. Z AP dużo osób rezygnuje, ja też zwolniłam miejsce. Nie
      chodzi tu o to , ze mają kiepską anglistykę, przeciwnie, jest bardzo dobra,
      tylko dużo osób traktuje ją jako rezerwową na wypadek gdyby z UJ czy UAM nie wyszło.
      • Gość: chihuahua1 Re: AnGliStyKa na AP w Krakowie IP: *.igloonet.pl 04.06.08, 00:14
        a ma to dla Ciebie jakieś znaczenie?
      • vibracja Re: AnGliStyKa na AP w Krakowie 16.06.08, 12:33
        O Jezus... masakra. Nie myślałam, że trzeba aż tylu procent. Ja
        przewiduję, że będe miała 81-83%... ech...:(
        • Gość: marajka Re: AnGliStyKa na AP w Krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.08, 15:20
          Nie chcę Cię dołować, ale marne szanse.
    • Gość: Gość Re: AnGliStyKa na AP w Krakowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.08, 16:21
      nie masz szans, niestety...:(
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka