Dodaj do ulubionych

!! !! !! P O M O C Y !! !! !!

16.05.08, 12:46
czesc. jestem studentem wydzialu politologi(spec dziennikarstwo i PR) i nadszedl ten czas kiedy musze zastanowic sie nad tematem mojej pracy licencjackiej. zeby bylo smiesznie to dzis uswiadomilem sobie ze musze zglosic temat do akceptacji przez mojego promotora do jutra :) tak wiec zwracam sie z prosba do uzytkowinikow tego forum o jakiekolwiek sugestie :) bo najdelikatniej ujmujac jestem w glebokim lesie. z gory dziekuje :]
Obserwuj wątek
    • Gość: inz_mech Re: !! !! !! P O M O C Y !! !! !! IP: *.resnet.cranfield.ac.uk 16.05.08, 13:49
      Nie osmieszaj sie. Napewno jestes bystrym "humanista" i
      wymyslisz temat-po co forum zasmiecac.
      Nikt za Ciebie roboty nie zrobi
      • grz01 Re: !! !! !! P O M O C Y !! !! !! 16.05.08, 14:07
        caly "myk" polega na tym ze nie mam kompletnie pomyslu. na uczelni (przez
        wykonywana prace) bywam rzadko i nie bylem sie w stanie nikogo poradzic. jedyna
        nadzieja w Was spolecznosci internetowa :]
        • Gość: mary Re: !! !! !! P O M O C Y !! !! !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.08, 15:27
          > caly "myk" polega na tym ze nie mam kompletnie pomyslu. na uczelni
          (przez
          > wykonywana prace) bywam rzadko i nie bylem sie w stanie nikogo
          poradzic. jedyna
          > nadzieja w Was spolecznosci internetowa :]

Rany na jakim Ty swiecie zyjesz?Chyba nie myslisz na serio, ze ktos
          Ci tu temat wymysli??? Zamiast siedziec na forum to rusz głowa i
          pomysl nad tematem. Rany jak mnie tacy ludzi wkurzaja...
          • grz01 Re: !! !! !! P O M O C Y !! !! !! 16.05.08, 15:36
            nie kojarze zebym gdziekolwiek pisał 'wymyslcie mi temat, prosze'. nie naleze do
            ambitnych ludzi dla ktorych studia wiaza sie z samorealizacja, etc. dla mnie
            studia to kwestia papierka. idac za Twoimi slowami mary- jak mnie tacy ludzie
            wkurzaja- jesli jestes studentka trybu dziennego zakochana w sowim kierunku i
            poswiecajaca kazda wolna chwile na rycie jakis ksiazeczek podczas gdy rodzice
            pokrywaja koszty Twojej edukacji to Towja flustracja jest dla mnie jasna.
          • grz01 Re: !! !! !! P O M O C Y !! !! !! 16.05.08, 15:36
            tak wiec ponawiam prosbe o SUGESTIE =)
            • Gość: inz_mech Re: !! !! !! P O M O C Y !! !! !! IP: *.resnet.cranfield.ac.uk 16.05.08, 16:57
              Moja sugestia-wez sie matole do roboty.
              • grz01 Re: !! !! !! P O M O C Y !! !! !! 16.05.08, 17:00
                sadzac po poziomie Twojego slownictwa powinienes zalogowac sie na jakis czat i
                porozmawiac z malolatami- do nich ten jezyk bardziej przemaiwa...
                • Gość: inz_mech Re: !! !! !! P O M O C Y !! !! !! IP: *.resnet.cranfield.ac.uk 16.05.08, 17:04
                  Ja mysle ze do Ciebie tez przemowi-sadzac po Twoim poscie
                  nie jestes zbyt madry.
                  A co do mojego poziomu slownictwa-dostosowuje go do poziomu
                  rozmowcy.
                  Pozdrawiam
                  • grz01 Re: !! !! !! P O M O C Y !! !! !! 16.05.08, 17:16
                    jesli nie masz nic do powiedzenia odnosnie mojej prosby to idz sobie posiej
                    swoje "tworcze kwiatki" gdzie indziej :] chyba Twoja ostatnia wypowiedz jest w
                    pewnym sensie "dostosowana".
                    nie pozdrawiam.
                    • Gość: inz_mech Re: !! !! !! P O M O C Y !! !! !! IP: *.resnet.cranfield.ac.uk 16.05.08, 17:21
                      No chyba zasugerowalem Ci dobre rozwiazanie-wez sie do
                      roboty zamiast siedziec na forum.
                      Mysle ze nikt Ci nie pomoze, taki "myk".
                      Nikt za lenia nie odwali roboty, niestety, nawet na
                      ten "papier" bedziesz musial sam zapracowac.
                      Taki "myk".
                      Metafora z tworczymi kwiatkami mi sie podobala-szkoda ze nie
                      jestes taki tworczy w przypadku swojej pracy.
                      Ja tez nie pozdrawiam
                      • grz01 Re: !! !! !! P O M O C Y !! !! !! 16.05.08, 17:22
                        juz mi sie nawet nie chce tego komentowac...
                        • Gość: inz_mech Re: !! !! !! P O M O C Y !! !! !! IP: *.resnet.cranfield.ac.uk 16.05.08, 17:23
                          No to nie komentuj-tylko wez sie do roboty leniu. Tak bedzie
                          lepiej dla wszystkich.
                          • grz01 Re: !! !! !! P O M O C Y !! !! !! 16.05.08, 17:33
                            heh no jak sie domyslam musisz byc calkiem pracowity z racji tego iz pracujesz
                            za granica... normalnie musze Cie obrac jako przyklad...
                            • Gość: inz_mech Re: !! !! !! P O M O C Y !! !! !! IP: *.resnet.cranfield.ac.uk 16.05.08, 17:35
                              A mozesz mi powiedziec jaki zwiazek ma praca za granica z
                              pracowitoscia? Bo ja zadnego nie widze.
                              Za przyklad mozesz mnie wziac-napewno bedziesz lepszym
                              studentem.
                              • grz01 Re: !! !! !! P O M O C Y !! !! !! 16.05.08, 17:59
                                hmm- z moich skromnych obserwacji wynika ze ludzie ktorzy wyjezdzali za granice
                                jakies 6/7 lat temu reprezentowali cos soba. "ekipa" emigrujaca po wejsciu
                                Polski do UE to z regoly nieudacznicy, ktorzy nie maja czego w ojczystym kraju
                                szukac- czesto bardziej oplaca im sie byc bezrobotnymi i zyc na zasilku bac
                                pracowac na czarno. ci "bardziej" zorientowani nazbierali na bilet i wykonuja
                                teraz malo ciekawe zajecia. a Ty do ktorej grupy sie zaliczasz?
                                zawodow jestem czlowiekiem pracowitym- moze czasem i za bardzo. moja praca i jej
                                efekty zaleza tylko i wylacznie od tego ile w nia wloze czasu i wysilku. fakt ze
                                studia jakos mi zlecialy i teraz szukam jakiejs deski ratunku (:D) z cala
                                pewnoscia nie czyni ze mnie lenia i nieroba.
                                • Gość: inz_mech Re: !! !! !! P O M O C Y !! !! !! IP: *.resnet.cranfield.ac.uk 16.05.08, 18:09
                                  Zapewniam Cie ze nie zaliczam sie do zadnej z wymienionych przez
                                  Ciebie grup. Ludzie emigruja z roznych powodow, nawet Ci ktorzy maja
                                  dobre perspektywy w kraju. Rowniez wnioski wyciegniete z obserwacji
                                  zaleza od ludzi ktorych obserwujesz-pamietaj o tym. Jesli bys
                                  obserwowal lekarzy, inzynierow oraz przedstawicieli innych zawodow
                                  ktorym sie udalo i prowadza normalne zycie zawodowe to mysle ze
                                  Twoje wnioski bylyby troche inne.
                                  Moze i ciezko pracujesz zawodowo (czego nie podwazam), ale jesli
                                  chodzi o studia to jestes leniem. Taka jest prawda.
                                  • grz01 Re: !! !! !! P O M O C Y !! !! !! 16.05.08, 18:13
                                    wracajac do tematu- moze ktos cuś doradzi? =)
                      • Gość: Taka jedna Przeca to humanista, no... IP: *.netburg.pl 16.05.08, 18:53
                        ;)
                        • Gość: inz_mech Re: Przeca to humanista, no... IP: *.resnet.cranfield.ac.uk 16.05.08, 18:58
                          Chyba bylem dla niego zbyt okrutny:)
                          No tak, humanista:)
                • Gość: morthond Re: !! !! !! P O M O C Y !! !! !! IP: *.adsl.inetia.pl 16.05.08, 21:46
                  Żeby oceniać słownictwo innych warto samemu prawidłowo posługiwać się językiem polskim, sfLustrowany studencie humanistycznego kierunku

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka