Gość: Jerry IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.08, 11:49 Na maturze zdawałem polski, angielski, matmę na poziomie podstawowym oraz biologie na rozszerzonym. Myślałem żeby wybrać się na politechnikę ale na jaki kierunek?? Najbliżej mam do Gliwic. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jk Re: Gdzie na studia?? IP: *.wro.vectranet.pl 04.06.08, 21:04 biologia chyba nie ułatwi zadania:) Odpowiedz Link Zgłoś
uasic Re: Gdzie na studia?? 09.06.08, 19:12 Stary, to ty się ludzi pytasz? Weź może jakieś audiotele zrób. Odpowiedz Link Zgłoś
monalajza Re: Gdzie na studia?? 09.06.08, 19:50 haha:) jesli uwazasz ze Jerry powinien pojsc na medycyne wyslij smsa o tresci JEDEN na...;) A Jerry'emu radze poczytac okoliczn eposty i upewnic sie ze oczekiwanej odpowiedzi nie otrzyma, bo nikt na tym forum nie wie jakie Jerry ma predyspozycje. Odpowiedz Link Zgłoś
inz_mech Re: Gdzie na studia?? 09.06.08, 20:05 Pewnie nie ma zadnych predyspozycji-jakby mial to by d... nie zawracal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marajka Re: Gdzie na studia?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.08, 21:39 Po co odpowiadasz na te wątki? Skoro to dla Ciebie zawracanie d...? Ktoś Cię na ulicy zaczepia i pyta? Nie odpowiadaj i już! Odpowiedz Link Zgłoś
inz_mech Re: Gdzie na studia?? 09.06.08, 23:36 Mi one nie zawracaja-ale to jest uwaga na przyszlosc. Jak ktos bedzie tak upierdliwy to dostanie kopa w d... i tyle bedzie mial. Mowilem ci juz zebys sie nie denerwowala-chlopa nie znajdziesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gadam Re: Gdzie na studia?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.06.08, 15:36 polecam ci studia w Katowicach w Wyższej Szkole Zarządzania Ochroną Pracy. BHP albo zarządzanie jakością. Odpowiedz Link Zgłoś
kasia-katarzyna88 Re: Gdzie na studia?? 10.06.08, 08:26 Hehe, ale ci nagadali!:p chociaż pomysł audiotele mi się podoba;ppp Odpowiedz Link Zgłoś