Gość: zibi IP: *.n4u.airbites.pl 15.06.08, 14:58 moze mi ktos powiedziec,jakie byly progi punktowe na ten kierunek w zezlym roku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ola Re: animacja kultury uj IP: 195.82.167.* 15.06.08, 17:14 Również jestem zainteresowana. Czekam na odpowiedź ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j@ Re: animacja kultury uj IP: *.ver.airbites.pl 20.06.08, 10:35 rok temu nie mam pojęcia ale 2 lata temu miałam 186pkt i wystarczyło z drugiej rekrutacji;)a teraz jest o polowe więcej miejsc ( nie 30 a 60) więc podejrzewam ze i dostać się bedzie jeszcze łatwiej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola Re: animacja kultury uj IP: 195.82.167.* 20.06.08, 11:57 Dzięki za odpowiedź. A ile było maksymalnie punktów do zdobycia 2 lata temu? 300? Proszę, napisz jeszcze, czy to prawda, że zajęć jest niewiele. Zastanawiam się, czy nie wziąć dwóch kierunków studiów od pierwszego roku - animacji kultury i jakiejś filologii. Tyle że filologie, nad którymi się zastanawiam, są b. trudne. I jest ponad 20 godzin zajęć tygodniowo? Jak to jest na animacji? Da radę 2 kierunki?... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erierien1 Re: animacja kultury uj IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.08, 15:33 ale napisz jakie były kryteria czy w procentach ile to wychodziło albo ile było punktów max bo to nam nic nie mówi niestety bo my mamy max 600 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: me Re: animacja kultury uj IP: 213.172.178.* 21.07.08, 02:25 ja w tym roku (2008)dostałam się w drugiej rekrutacji na ostatnim miejscu mając 266pkt (80% r. polski, 90% angielski, 58% r. wos), więc nie wiem czy tak łatwo się dostać? zwłaszcza,że jest o 30 miejsc więcej...Przdmiotów nie jest aż tak dużo, za to w pierwszym roku jest ich najwięcej i zwyklo tylko jeden dzień w tyg. jest wolny. A, i do kogoś kto chce studiować dwa kierunki na raz na pierwszym roku; nie można tego zrobić ubiegając sie poraz pierwszy o przyjęcie na I rok na jednej uczelni,a w wypadku kiedy chcesz wziąśc każdy(kierunek) na innej, musisz poprosić o zgodę dziekana każdego z tych wydziałów-zwykle się nie zgadzają, chyba, ze podpiszesz zobowiazanie, zeby wziąść jeden kierunek w trybie "w jeden rok, dwa lata". Jest to róznoznaczne z tym,ze masz 3 kierunki na raz:P.Po za tym, to glupota, nawet nie wiesz w co się pakujesz...:P No i tak to wygląda. Narazie:) Odpowiedz Link Zgłoś