Dodaj do ulubionych

rankingi studentów

IP: *.chello.pl 07.07.08, 11:04
Czy znacie może jakieś inne rankingi tworzone przez studentów poza
topstudia.pl? Bardzo interesuje mnie zdanie samych studentów o ich uczelni.
Pliz piszcie ;-)
Obserwuj wątek
    • Gość: Kaśka 1989 Re: rankingi studentów IP: *.chello.pl 07.07.08, 12:03
      Czy ktoś mi w końcu odpowie??? Pliz, bardzo mi zależy.
      • Gość: mózg Re: rankingi studentów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.08, 15:34
        słoneczko szukaj na różnorakich forach studenckich informacji na potrzebny Ci
        temat. A rankingi hahahaha
        • Gość: Kaśka 1989 Re: rankingi studentów IP: *.chello.pl 08.07.08, 11:20
          No ale mi właśnie nie chodzi o rankingi takie jak Perspektyw czy Wprost, tylko o
          te, które sami studenci tworzą (jak nie wiesz o co mi chodzi to zajrzyj na
          www.topstudia.pl). Myślę, że takim rankingom to chyba jednak można bardziej
          zaufać. A tak btw to dzięki za odpowiedź - na pewno skoczę na jakieś forum
          studenckie.
          • Gość: bart Re: rankingi studentów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.08, 14:00
            no pewnie. a powiedz mi słonko skąd ci studenci mają skalę porównawczą. do tego
            trzeba zaliczyć co najmniej kilka uczelni.
            • Gość: Kaja Re: rankingi studentów IP: *.ssnet.pl 08.07.08, 15:24
              Mój facet mi mówił, ze u niego na polibudzie ktoś zrobił taki program, który sam
              co chwilę głosował na ich uczelnię w takim rankingu :P
    • Gość: Kaśka 1989 Re: rankingi studentów IP: *.chello.pl 09.07.08, 10:53
      Czyli jednym słowem uważacie, że te wszystkie rankingi są tyle samo warte? Jakoś
      mnie to nie przekonuje do końca: zostaję przy swoim - bywają uczciwi studenci,
      którzy uczciwie wypowiadają się o swojej uczelni... chyba...
      • Gość: Kaśka 1989 Re: rankingi studentów IP: *.chello.pl 09.07.08, 10:58
        A tak btw to powiedz mi słonko (to do barta;)), czy naprawdę twoim zdaniem
        trzeba mieć skalę porównawczą, żeby wiedzieć i czuć czy cię dobrze czy źle
        uczą?? Nie wydaje mi się... pzdr

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka