Gość: Kaśka 1989 IP: *.chello.pl 07.07.08, 11:04 Czy znacie może jakieś inne rankingi tworzone przez studentów poza topstudia.pl? Bardzo interesuje mnie zdanie samych studentów o ich uczelni. Pliz piszcie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kaśka 1989 Re: rankingi studentów IP: *.chello.pl 07.07.08, 12:03 Czy ktoś mi w końcu odpowie??? Pliz, bardzo mi zależy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mózg Re: rankingi studentów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.07.08, 15:34 słoneczko szukaj na różnorakich forach studenckich informacji na potrzebny Ci temat. A rankingi hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka 1989 Re: rankingi studentów IP: *.chello.pl 08.07.08, 11:20 No ale mi właśnie nie chodzi o rankingi takie jak Perspektyw czy Wprost, tylko o te, które sami studenci tworzą (jak nie wiesz o co mi chodzi to zajrzyj na www.topstudia.pl). Myślę, że takim rankingom to chyba jednak można bardziej zaufać. A tak btw to dzięki za odpowiedź - na pewno skoczę na jakieś forum studenckie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bart Re: rankingi studentów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.08, 14:00 no pewnie. a powiedz mi słonko skąd ci studenci mają skalę porównawczą. do tego trzeba zaliczyć co najmniej kilka uczelni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaja Re: rankingi studentów IP: *.ssnet.pl 08.07.08, 15:24 Mój facet mi mówił, ze u niego na polibudzie ktoś zrobił taki program, który sam co chwilę głosował na ich uczelnię w takim rankingu :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka 1989 Re: rankingi studentów IP: *.chello.pl 09.07.08, 10:53 Czyli jednym słowem uważacie, że te wszystkie rankingi są tyle samo warte? Jakoś mnie to nie przekonuje do końca: zostaję przy swoim - bywają uczciwi studenci, którzy uczciwie wypowiadają się o swojej uczelni... chyba... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaśka 1989 Re: rankingi studentów IP: *.chello.pl 09.07.08, 10:58 A tak btw to powiedz mi słonko (to do barta;)), czy naprawdę twoim zdaniem trzeba mieć skalę porównawczą, żeby wiedzieć i czuć czy cię dobrze czy źle uczą?? Nie wydaje mi się... pzdr Odpowiedz Link Zgłoś