Dodaj do ulubionych

ADMINISTRACJA '08 /'09 PISZCIE CZAS SIE POZNAC! ;)

11.07.08, 00:30
Jak w temacie ;)
Osoby, które na bank wybiorą KUL administrację piszcie!
Może jakiś kontakt?
Skąd jesteście?
W końcu jest nas 200 osób!

Witam z okolic Krk.
Obserwuj wątek
    • n1utek Re: ADMINISTRACJA '08 /'09 PISZCIE CZAS SIE POZNA 11.07.08, 00:50
      No ja się właśnie waham jeszcze, ale prosiłaś to piszę :D. Jestem z Lublina.
      PS. Przyjęli 300 osób :D
      PS2. masz chyba przepełnioną skrzynkę mailową ;)
      • lula_loves_red Re: ADMINISTRACJA '08 /'09 PISZCIE CZAS SIE POZNA 11.07.08, 01:03
        Ha jest nas 300! ;)
        Nie za dużo? :P
        Nawiązaliśmy kontakt, musisz iść na KUL!!! He he ;D
        • n1utek Re: ADMINISTRACJA '08 /'09 PISZCIE CZAS SIE POZNA 11.07.08, 01:22
          Im więcej tym lepiej ;). No ja mam tą listę przyjętych i jest równiutko 300
          osób, może się pomylili, nie mój problem :P :D. Pewnie zostanę tutaj ;). Jeśli
          to kogoś interesuje to dziewczyny stanowią prawie 2/3 przyjętych :D
          • lula_loves_red Re: ADMINISTRACJA '08 /'09 PISZCIE CZAS SIE POZNA 11.07.08, 01:35
            n1utek prześlij mi jeszcze raz tę listę ;)
            na:
            suvernoks@op.pl
            lub
            lodowiko123@interia.pl
    • lula_loves_red Re: ADMINISTRACJA '08 /'09 PISZCIE CZAS SIE POZNA 11.07.08, 01:50
      Dzięki za listę n1utek ;)
      Hmm może jakiś dalszy kontakt? GG na maila np.
      Reszta administratywistów chyba śpi ;)
      • areida Re: ADMINISTRACJA '08 /'09 PISZCIE CZAS SIE POZNA 11.07.08, 09:06
        a skąd macie te listy ?
        gdzie to można sprawdzić ?
        • lula_loves_red Re: ADMINISTRACJA '08 /'09 PISZCIE CZAS SIE POZNA 11.07.08, 10:45
          N1utek był w budynku KULu i zrobił fotki, ale są na nich tylko imiona i nazwiska
          i to w kolejności alfabetycznej, nie ma kolejności, wg której się dostaliśmy i
          punktów.

Chyba nikogo z tej listy nie znam ;)
          • gosiuniaa_gosiaczek Re: ADMINISTRACJA '08 /'09 PISZCIE CZAS SIE POZNA 11.07.08, 11:20
            No to i ja się dopisze do tych 300 szczęśliwców:) a ja też mogę
            prosić o listy na e-miala??:) gosiamazur1990@wp.pl z góry dziękuję:)
            • betina757 Re: ADMINISTRACJA '08 /'09 PISZCIE CZAS SIE POZNA 20.09.08, 17:56
              hej hej pilnie potrzebuje te listy studentow, ktorzy sie dostali, moglibyscie
              mi ja na maila rzeslac, blgam pilne!!:) a tak poza tym wiatm wszystkich
              studentow administracji:))do zobaczenia za tydzien:P
              • n1utek Re: ADMINISTRACJA '08 /'09 PISZCIE CZAS SIE POZNA 21.09.08, 14:45
                Ale ja mam tylko listę z pierwszego naboru, a nie tą ostateczną :P. No, ale
                jeśli taka Cię zadowala to daj maila ;)
      • n1utek Re: ADMINISTRACJA '08 /'09 PISZCIE CZAS SIE POZNA 11.07.08, 11:46
        Lula, przecież w nazwie mojego maila masz gg jakbyś nie zauważyła :P ;)
        • n1utek Re: ADMINISTRACJA '08 /'09 PISZCIE CZAS SIE POZNA 11.07.08, 12:07
          Kurcze,dziewczyny mam dylemat. Czy KUL czy UMCS... :P
          • lula_loves_red Re: ADMINISTRACJA '08 /'09 PISZCIE CZAS SIE POZNA 11.07.08, 12:09
            N1utek odpowiedz na pytanie:
            zy dziewczyny z UMCS zabiegają tak o to by się (Cię) poznać? ;)
            Teraz odpowiedz sobie na swoje pytanie... ;D
            • n1utek Re: ADMINISTRACJA '08 /'09 PISZCIE CZAS SIE POZNA 11.07.08, 17:51
              Idąc tym tropem to na UMCSie widziałem takie dwa argumenty ZA, że nie mam pytań
              :D. KUL natomiast odpowiedział dwiema zakonnicami :)
              • tomkow2 Re: ADMINISTRACJA '08 /'09 PISZCIE CZAS SIE POZNA 11.07.08, 19:07
                NIe zrażaj się zakonnicami,bo w gruncie rzeczy to KUL nie jest wcale taki święty
                jak zapewne o tym myślisz.Nie chciałbym tutaj deprecjonować jakoś umcs-u ale
                przy całym szacunku dla osób tam studiujących to odrobine gorsza uczelnia niz
                kul(ale to moja opinia fo tego stronnicza).Także myśle że na kulu znalazłbyś nie
                mniejsze ARGUMENTY niz na umcs-ie.Wiesz mi,przez dwa lata na administracji mozna
                sie napatrzyc na różnego rodzaju argumenty,które bija na głowe te z umcs-u.Także
                zapraszamy i ...administracja rządzi!!!
                • weeroniczkaa Re: ADMINISTRACJA '08 /'09 PISZCIE CZAS SIE POZNA 11.07.08, 22:05
                  no to moi drodzy widzimy sie w pażdzierniku:) i oczywiście ja w waszym gronie...
                  aaha i jeszcze jedno.. ja jestem wystarczającym ARGUMENTEM żeby iść na kul :) ;) pozdrawiam
                  • n1utek Re: ADMINISTRACJA '08 /'09 PISZCIE CZAS SIE POZNA 12.07.08, 00:57
                    Wszystkie koleżanki tak kuszą... Ciekawe czy takie mocne w październiku będą :D
                    • weeroniczkaa Re: ADMINISTRACJA '08 /'09 PISZCIE CZAS SIE POZNA 12.07.08, 11:05
                      nie musze czekać do pażdziernika żeby pokazać jaka jestem mocna :P ale kolego ciekawa jestem czy aby ty napenwo jesteś warty kuszenia?? :P
                  • lula_loves_red Re: ADMINISTRACJA '08 /'09 PISZCIE CZAS SIE POZNA 26.07.08, 22:25
                    gosiuniaa_gosiaczek
                    weeroniczkaa

Napiszcie na forum albo wrzućcie gg, może jakiś kontakt? ;)
    • piotrekgiee Re: ADMINISTRACJA '08 /'09 PISZCIE CZAS SIE POZNA 12.07.08, 11:22
      a dokładniej skąd jestes ? ;) ja co prawda prawo nie administracja,
      ale to przeciez zblizone kier. i tez okolice krk :D
      pasuje mi kogos poznac :P bedzie razniej
      • gosiuniaa_gosiaczek Re: ADMINISTRACJA '08 /'09 PISZCIE CZAS SIE POZNA 12.07.08, 17:28
        No no ciekawa dyskusja sie nawiazala:D ja tez mam troche rozmkiny
        KUL czy AP w Krakowie i nie wiem sama...a idziecie mieszkac do
        akademika czy wynajmujecie cos?
    • gosiuniaa_gosiaczek Re: ADMINISTRACJA '08 /'09 PISZCIE CZAS SIE POZNA 12.07.08, 17:29
      a właśnie zapomniałam zapytać:P nie wiecie moze czy KUL organizuje
      jakies obozy integracyjne czy cos??:P
      • piotrekgiee Re: ADMINISTRACJA '08 /'09 PISZCIE CZAS SIE POZNA 12.07.08, 20:02
        obozy integracyjne organizowane sa co roku, w tym napewno tez,
        szczegoly pewnie beda podane w kopertach :)
        • n1utek Re: ADMINISTRACJA '08 /'09 PISZCIE CZAS SIE POZNA 12.07.08, 20:32
          Z fałszywą skromnością powiem, że nie jestem wart ;)
          Jeśli dobrze pamiętam to w tamtym roku taki obóz chyba był w Grecji... A z
          innych uczelni były w polskie góry, co jak dla mnie jest lepszą opcją ;)
          • weeroniczkaa Re: ADMINISTRACJA '08 /'09 PISZCIE CZAS SIE POZNA 12.07.08, 21:56
            tak tak :):)
            oo to fajno ja na bank bym sie pisała na taka integrację :) tylko ciekawa jestem jakie to mniej wiecej terminy są:)_
            • gosiuniaa_gosiaczek Re: ADMINISTRACJA '08 /'09 PISZCIE CZAS SIE POZNA 12.07.08, 23:05
              no ja też się pisze na taką integracje...:D a co z mieszkankiem??
              akademik??czy raczej cos swojego??
              • n1utek Re: ADMINISTRACJA '08 /'09 PISZCIE CZAS SIE POZNA 12.07.08, 23:45
                Wybierajcie coś swojego, żeby było gdzie balować ;-))
                • lula_loves_red Re: ADMINISTRACJA '08 /'09 PISZCIE CZAS SIE POZNA 13.07.08, 00:10
                  Ja się szykuję na akademik... ;)
                  • weeroniczkaa Re: ADMINISTRACJA '08 /'09 PISZCIE CZAS SIE POZNA 13.07.08, 09:54
                    no ja naprzykład bardzo bym chcialoa mieszkać w akademikuczy coś wynająć ale mieszkam na obrzeżach lublina wiec raczej pozostane w domu:) ale oczywiście jak to sie mówi jak kota nie ma myszy charcują ;) ale licze i na was koledzy z roku:)
                    • n1utek Re: ADMINISTRACJA '08 /'09 PISZCIE CZAS SIE POZNA 13.07.08, 12:37
                      Wszyscy są już na 100% zdecydowani na KUL? Kiedy papiery zanosicie ?
                      • lula_loves_red Re: ADMINISTRACJA '08 /'09 PISZCIE CZAS SIE POZNA 13.07.08, 22:09
                        A nie wiem ;P
    • lula_loves_red Re: ADMINISTRACJA '08 /'09 PISZCIE CZAS SIE POZNA 15.07.08, 10:52
      A kiedy zanosicie/dowozicie dokumenty?
      • n1utek Re: ADMINISTRACJA '08 /'09 PISZCIE CZAS SIE POZNA 15.07.08, 17:16
        Ja chyba we wtorek, czyli za tydzień ;]
    • lula_loves_red Re: ADMINISTRACJA '08 /'09 PISZCIE CZAS SIE POZNA 15.07.08, 18:38
      Gosiaczek i Weroniczka ;) może podacie GG? ;)
      • weeroniczkaa Re: ADMINISTRACJA '08 /'09 PISZCIE CZAS SIE POZNA 15.07.08, 22:18
        moje gg 4691187 :)
        • tomkow2 Re: ADMINISTRACJA '08 /'09 PISZCIE CZAS SIE POZNA 15.07.08, 22:28
          Dla mnie? o dziękuje bardzo,nawet nie musiałem prosić :-)
          • n1utek Re: ADMINISTRACJA '08 /'09 PISZCIE CZAS SIE POZNA 15.07.08, 22:47
            A na jakie litery macie nazwiska ? To sobie tak orientacyjnie zobaczymy kto z
            kim może być w grupie ;]
            • piotrekgie Re: ADMINISTRACJA '08 /'09 PISZCIE CZAS SIE POZNA 16.07.08, 13:51
              kiedy wybieracie sie skladac dokumenty ?!
              myslalem nad wtorkiem (22.06) ?!
              • lula_loves_red Re: ADMINISTRACJA '08 /'09 PISZCIE CZAS SIE POZNA 16.07.08, 21:09
                Też proponuję (wstępnie) wtorek, bo mam wtedy wolne od pracy, N1utek nie śmiej
                się ;P Aha i trzeba pamiętać, że "dziekanaty są czynne w każdy dzień z wyjątkiem
                ŚRODY i NIEDZIELI od 10.00 do 13.00." jak to pisał inny użytkownik tego forum w
                innym wątku.
                • weeroniczkaa Re: ADMINISTRACJA '08 /'09 PISZCIE CZAS SIE POZNA 16.07.08, 22:15
                  no okok może być i wtorek tylko jakoś koło 10 :) bo na 15 ide do pracy :):)
                  moje nazwisko na G.. sie zaczyna ":)
                  • n1utek Re: ADMINISTRACJA '08 /'09 PISZCIE CZAS SIE POZNA 17.07.08, 20:44
                    Nie śmieję się ;]. Też myślałem o wtorku, bo jeszcze zdjęcia muszę zrobić i
                    wszystko inne rzeczy z tym związane ;). No to weeroniczkaa jest duże
                    prawdopodobieństwo, że będziemy razem w grupie, bo ja też na "G" :D
                    • tytusek3 Re: ADMINISTRACJA '08 /'09 PISZCIE CZAS SIE POZNA 17.07.08, 21:13
                      n1utek !!!!jezeli mozesz to przeslij mi zdjecia osób przyjetych i
                      nieprzyjetych na: kasia_opopatrz@wp.pl. dzieki :)))
                      • weeroniczkaa Re: ADMINISTRACJA '08 /'09 PISZCIE CZAS SIE POZNA 17.07.08, 21:55
                        n1utek widzisz jakie cie szcxzescie spotyka.. nie dość że sie na kul dostałeś to jeszcze ze mna w grupie bedziesz :) :P tez musze jeszcze to wszytsko uzupełnić i zdjkecie zrobic:)
                        • n1utek Re: ADMINISTRACJA '08 /'09 PISZCIE CZAS SIE POZNA 17.07.08, 23:32
                          Ale szalona passa, ciekawe co będzie następne ;]
                          • n1utek Re: ADMINISTRACJA '08 /'09 PISZCIE CZAS SIE POZNA 18.07.08, 19:00
                            Robił ktoś już badania ?:>. A może na adm nie trzeba ?:D
                            • lula_loves_red Re: ADMINISTRACJA '08 /'09 PISZCIE CZAS SIE POZNA 18.07.08, 19:04
                              Trzeba, Dżo, trzeba ;P ;)
                              • n1utek Re: ADMINISTRACJA '08 /'09 PISZCIE CZAS SIE POZNA 18.07.08, 19:07
                                Hyhy :D. A Ty już robiłaś ? Ja dzisiaj poczyniłem pierwsze kroki w kompletowaniu
                                dokumentów - odpis metryki :D
                                • tomkow2 Re: ADMINISTRACJA '08 /'09 PISZCIE CZAS SIE POZNA 18.07.08, 19:12
                                  ktory praktycznie jest ci niepotrzebny,odpis mozna dać można i nie jak ktos nie
                                  dawal to nie robili z tego problemów,a jakie chcesz robić badania?lekarskie? to
                                  przejdz sie to lekarza rodzinnego i poproś:szybko sprawnie i
                                  bezproblemowo,przynajmniej ja swego czasu tak robiłem
                                  • n1utek Re: ADMINISTRACJA '08 /'09 PISZCIE CZAS SIE POZNA 18.07.08, 19:17
                                    To może z badaniami będzie podobnie jak z odpisem? Że można dać, ale jak się nie
                                    da to też nie będą robili problemów ? :>
                                    • tomkow2 Re: ADMINISTRACJA '08 /'09 PISZCIE CZAS SIE POZNA 18.07.08, 19:24
                                      badania lepiej zrób,w sumie to wystarczy tylko jakieś zaświadczenie od lekarza
                                      że nie ma żadnych przeciwwskazań zebys rozpoczal nauke na studiach,nie ma sie
                                      czego obawiać,zapewne zapyta ci czy pijesz,palisz i takie różne ogólnoustrojowe
                                      pytanka,zbada wzrok,czy masz prosty kręgosłup i już.Także powtarzam wybiesz sie
                                      do lekarza rodzinego im predzej tym lepiej i bedziesz mial z glłowy
                                    • lula_loves_red Re: ADMINISTRACJA '08 /'09 PISZCIE CZAS SIE POZNA 18.07.08, 19:27
                                      Odpis mam, badania robię w poniedziałek, zdjęcia - jutro. Reszta chyba gotowa.
                                      Bez metryki można się obejść, ale co do badań to wątpię. O ile odpis metryki
                                      chrztu stwierdza jedynie fakt, iż jesteś "świętą wodą pokropiony", o tyle
                                      badania wykluczają schorzenia i inne problemy zdrowotne, które utrudniałyby lub
                                      uniemożliwiały naukę. To jest moim zdaniem ważne.
                                      • n1utek Re: ADMINISTRACJA '08 /'09 PISZCIE CZAS SIE POZNA 18.07.08, 19:42
                                        No skoro tak mówicie to tak zrobię :). A ksero dowodu koniecznie musi być
                                        potwierdzone urzędowo czy też przejdzie bez tego potwierdzenia ?:>
                                        • lula_loves_red Re: ADMINISTRACJA '08 /'09 PISZCIE CZAS SIE POZNA 18.07.08, 19:48
                                          Tak trudno Ci podejść do Urzędi Miasta i poprosić o jedno machnięcie pieczątką?
                                          Ot co! ;P
                                        • tomkow2 Re: ADMINISTRACJA '08 /'09 PISZCIE CZAS SIE POZNA 18.07.08, 19:50
                                          powinno być ale jakby co to ponoć na kulu moga ci nawt potwierdzić tyle tylko ze
                                          oprócz xera bierzesz dowód i pokazujesz jakiejs pani lub panu przy zdawaniu
                                          dokumentów i ponoc to przechodzi,przynajmniej kiedyś przechodziło,ale lepiej
                                          jakbyś sie przeszedł do urzędu,choć tam też trochę kasy trzeba wydac na jakies
                                          znaczki totez sam nie wiem ,rób jak ci wygodniej
                                          • n1utek Re: ADMINISTRACJA '08 /'09 PISZCIE CZAS SIE POZNA 18.07.08, 19:57
                                            No właśnie średnio mi się opłaca jechać pół miasta po jedną pieczątkę ;).
                                            Zaryzykuję bez tego potwierdzenia, a jak już koniecznie będzie potrzebne to się
                                            przelecę z uczelni, bo to blisko, dzięki :D
                                            • lula_loves_red Re: ADMINISTRACJA '08 /'09 PISZCIE CZAS SIE POZNA 18.07.08, 20:01
                                              Fakt... Lublin to "nieco" większe miasto niż moja miejscowość ;)
                                              • n1utek Re: ADMINISTRACJA '08 /'09 PISZCIE CZAS SIE POZNA 19.07.08, 22:52
                                                Weeroniczkaa wyrobisz się z kompletowaniem papierów do wtorku? Bo się tak
                                                wstępnie umawiamy właśnie z Lulą na wspólne zanoszenie papierów ;). Oczywiście
                                                jeśli znajdzie się ktoś inny jeszcze to przygarniemy również :D
                                                • weeroniczkaa Re: ADMINISTRACJA '08 /'09 PISZCIE CZAS SIE POZNA 20.07.08, 11:30
                                                  no pewnie jeśli mi sie uda skompletowac je przez poniedziałke:) bo na razie nic nie maaaam :):) bede sie sprężać na 200% :))
                                                  • n1utek Re: ADMINISTRACJA '08 /'09 PISZCIE CZAS SIE POZNA 20.07.08, 13:40
                                                    Jak się dobrze zorganizujesz to w 2h się powinnaś wyrobić :P :D
                                                  • lula_loves_red Re: ADMINISTRACJA '08 /'09 PISZCIE CZAS SIE POZNA 20.07.08, 15:19
                                                    Weroniczka, spręż się na 400% procent, to załatwimy to we wtorek ;)
                                                  • weeroniczkaa Re: ADMINISTRACJA '08 /'09 PISZCIE CZAS SIE POZNA 21.07.08, 11:13
                                                    no spoko ja już postaram sie wszystko załatwić to piszcie jak gdzie i op której tylko nie póżnije niż o 13 :):)
                                                  • n1utek Re: ADMINISTRACJA '08 /'09 PISZCIE CZAS SIE POZNA 21.07.08, 11:39
                                                    Ktoś pisał, że papiery trzeba zanieść do dziekanatu,a on jest czynny od 10 do
                                                    13. Dlatego 10-11 jakoś by się trzeba było ustawić. Jeśli chodzi o miejsce to
                                                    można przed wejściem, tylko trzeba wybrać budynek :D. Nasz ma wejście tak od
                                                    boku i jest remoncie,traficie ?:D
                                                  • n1utek Re: ADMINISTRACJA '08 /'09 PISZCIE CZAS SIE POZNA 21.07.08, 14:15
                                                    Dobra, ja już mam wszystkie dokumenty. 5zł się wykosztowałem na to potwierdzenie
                                                    urzędowe... Jeszcze tylko machnąć życiorys i jestem gotowy :)
    • weeroniczkaa Re: ADMINISTRACJA '08 /'09 PISZCIE CZAS SIE POZNA 21.07.08, 22:38
      hej to jak sie w końcu ustaeiamy i gdzie? idezwijcie sie jakos ja jkeszcze rano wstane kolo 9 i sprawdze czy jest jakiś iodzew a jak nie to ide sama :(
      • n1utek Re: ADMINISTRACJA '08 /'09 PISZCIE CZAS SIE POZNA 21.07.08, 22:45
        No przecież się odezwałem do Ciebie na gg to nic nie odpisałaś :P. Nie wiem o
        której Lula dojedzie,bo ona ma trochę dalej ;). Ale ja mogę być o 10 przed tym
        wejściem z boku,do tego najwyższego budynku. Tam gdzie nasz wydział. Jak coś Wam
        nie pasuje to napiszcie, bo ja mogę i później. Wcześniej nie ma sensu,bo będzie
        dziekanat zamknięty. A jak Wam pasuje to ja będę tak jak wyżej mówiłem. Inna
        sprawa to ciekawe jak się rozpoznamy tam... :D
        • lula_loves_red Re: ADMINISTRACJA '08 /'09 PISZCIE CZAS SIE POZNA 21.07.08, 23:44
          Hmm... Ciekawe właśnie jak się (Wy) rozpoznacie... Ja nie jadę we wtorek ;/
          praca... Jakoś załatwię to sama. To miłego spotkania.
          • n1utek Re: ADMINISTRACJA '08 /'09 PISZCIE CZAS SIE POZNA 21.07.08, 23:59
            Zawiodłaś mnie :P
            • lula_loves_red Re: ADMINISTRACJA '08 /'09 PISZCIE CZAS SIE POZNA 22.07.08, 23:39
              Oj tak mi przykro Joe ;)
    • lula_loves_red Re: ADMINISTRACJA '08 /'09 PISZCIE CZAS SIE POZNA 25.07.08, 12:20
      Cześć! Mam wiadomość dla przyszłych studentów administracji na KULu, rocznik
      2008/2009. Założyłam forum dla naszego rocznika:

admin0809.mojeforum.net/index.php
      Forum jest tymczasowo mało atrakcyjne, ale rozbuduje się je ;)
      Proszę o rejestrację chętne osoby, po zarejestrowaniu się proszę o wysłanie
      swojego nicku oraz imienia i nazwiska na adres finka_(małpa)op.pl w celu
      weryfikacji studentów administracji według KULowskiej listy prdzyjętych.

Liczę na jakiś odzew w tej sprawie.

Pozdrawiam, LULA ;)
      • tomkow2 Re: ADMINISTRACJA '08 /'09 PISZCIE CZAS SIE POZNA 25.07.08, 12:42
        No widzę że kolejny rocznik administracji nie próżnuje,no i o to chodzi,tak
        trzymać,a czy osoby ze starszych roczników będą mile widziane
        • lula_loves_red Re: ADMINISTRACJA '08 /'09 PISZCIE CZAS SIE POZNA 25.07.08, 13:11
          Będą bardzo mile widziane, pomoc "starszaków" się przyda :)
          Zrobi się dodatkową grupę dla odróżnienia.

Tylko mam prośbę, zaznacz który rok studiów i imię i nazwisko też mile widziane ;)

Pozdrawiam Tomkow2
          • aszka_818 Re: ADMINISTRACJA '08 /'09 PISZCIE CZAS SIE POZNA 26.07.08, 01:41
            Wszelkie znaki na niebie i ziemi wskazują,że tesss będę studiować adm na kulu tak więc witam i pozdrawiam wszystkich tak na dobry początek ;) :)) żeby było miło ;p :))
            • lula_loves_red Re: ADMINISTRACJA '08 /'09 PISZCIE CZAS SIE POZNA 26.07.08, 09:24
              Aszka napisz mi na maila finka_(malpa)op.pl swoje imie i nazwisko... tak
              asekuracyjnie ;)
              • aszka_818 Re: ADMINISTRACJA '08 /'09 PISZCIE CZAS SIE POZNA 26.07.08, 12:16
                ..asekuracyjnie;>?Ależ wszyscy ciekawi są tych grup i wogóle.. nie lepiej mieć
                niespodziankę w październiku..;>?<żart>też piszę bo troszkę się obawiam tej
                'niezręczości' jak się nikogo nie zna etc;/...zawsze z kimś choć trochę znajomym
                raźniej;)więc podaję nr gadu jeśli ktoś chce niech się odezwie;)zapraszam 8764257:))
                • dairine Re: ADMINISTRACJA '08 /'09 PISZCIE CZAS SIE POZNA 26.07.08, 12:33
                  To ja też się dołączę do ogólnych powitań :)
                  Miło mi poznać przyszłych " administratorów" :D
                  Jakkolwiek, coś nas mało tutaj jak na razie ...
                  • lula_loves_red Re: ADMINISTRACJA '08 /'09 PISZCIE CZAS SIE POZNA 26.07.08, 13:12
                    Aszka, fajnie, że podałaś GG, napisałam do Ciebie.
                    Dairine, masz GG? Albo jeśli możesz zarejestruj się na forum naszym. Link parę
                    wypowiedzi wyżej :)
                    • lula_loves_red Re: ADMINISTRACJA '08 /'09 PISZCIE CZAS SIE POZNA 26.07.08, 13:16
                      Ludzie musimy się rozkręcić !
                      • dairine Re: ADMINISTRACJA '08 /'09 PISZCIE CZAS SIE POZNA 26.07.08, 15:28
                        Ano musimy musimy :)
                        W końcu nasz jakże elYtarny kierunek, do tego zobowiązuje ;)
                        A moje gadu znajdziesz w profilu na forum :D ( jak mi oczywiście aktywujesz
                        najpierw konto ;p)

• n1utek Re: ADMINISTRACJA '08 /'09 PISZCIE CZAS SIE POZNA 26.07.08, 17:18
                          No ja już jestem rozkręcony :D. Gdyba reszta też taka była to już byśmy się
                          znali wszyscy. A tak znam tylko weeroniczkę ;)
                          • dairine Re: ADMINISTRACJA '08 /'09 PISZCIE CZAS SIE POZNA 26.07.08, 17:42
                            Dla mojego pełnego rozkręcenia się jak na razie jedyną przeszkodą jest dość duża
                            odległość od jakże pięknego miasta Lublin ...
                            Ale jak już tylko tu zamieszkam, to obiecuję nadrobić zaległości ;)
                            • lula_loves_red Re: ADMINISTRACJA '08 /'09 PISZCIE CZAS SIE POZNA 26.07.08, 18:04
                              N1iutek Ty mnie nie denerwuj... ;)
                              Nie moja wina, że mi tak w pracy wyszło...
                              :)
                              • n1utek Re: ADMINISTRACJA '08 /'09 PISZCIE CZAS SIE POZNA 26.07.08, 18:10
                                No moja tym bardziej nie :P :D. Widzę, że coraz więcej koleżanek z roku się
                                pojawia ;). Ale reprezentacja Lublina to będzie chyba skromna, bo większość
                                spoza jak na razie :)
                                • n1utek Re: ADMINISTRACJA '08 /'09 PISZCIE CZAS SIE POZNA 26.07.08, 19:12
                                  Zrobiliśmy krótszy adres forum dla wygody ;]. Oczywiście to wciąż to samo :D

forumadm.tk/
                                  Zapraszamy :D
                            • daga.pl Re: ADMINISTRACJA '08 /'09 PISZCIE CZAS SIE POZNA 26.07.08, 22:46
                              Witam i ja wszystkich przyszłych "administratorów" ;) wreszcie znalazłam jakieś forum;)jestem z Puław:)i chętnie zapoznam wszystkich:)
                              • aga.89 Re: ADMINISTRACJA '08 /'09 PISZCIE CZAS SIE POZNA 12.08.08, 21:18
                                hej! jestem z Lublina i tez na administracji:) mój nr gg 9284761 :)
                                • n1utek Re: ADMINISTRACJA '08 /'09 PISZCIE CZAS SIE POZNA 13.08.08, 10:23
                                  To zapraszam tutaj nasza-klasa.pl/school/171971/30 albo tutaj
                                  forumadm.tk/ :D
    • chocooo sprzedam ksiązki 28.07.08, 08:16
      Mam do sprzedania prawie komplet książek(bo brakuje 1 ksiazki), notatki, opracowania, skrypty na 1 rok administracji (dzienne). Chętnych proszę o kontakt:

pronszki@vp.pl
      kom:501368898
    • chocooo SPRZEDAM KSIĄŻKI 31.08.08, 08:08
      Mam do sprzedania komplet książek na 1 rok administracji +notatki, skrypty itp. Cena do ustalenia. Kontakt: pronszki@vp.pl

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka