karolcia89-19.pl 11.07.08, 20:23 JAK MYśLICIE WARTO TAM ZACZąć ???? EWENTUALNIE PóZNIEJ SIE PRZENIEśC DO LUBLINA JESLI TO BęDZIE MOZLIWE ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gaadzik Re: PRAWO W TOMASZOWIE I STALOWEJ WOLI 11.07.08, 20:41 Brrr.. Utłukę. 10 linijek niżej identyczny wątek! Jeśli będziesz się uczyła naprawdę dobrze to się przeniesiesz. Koleżance mej się udało, więc wszystko możliwe :) Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia89-19.pl Re: PRAWO W TOMASZOWIE I STALOWEJ WOLI 12.07.08, 08:32 dzięki :) Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia89-19.pl Re: PRAWO W TOMASZOWIE I STALOWEJ WOLI 12.07.08, 08:48 A CZY PO TYCH WYDZIAłACH KTOś DOSTAł SIE NA APLIKACJE ???? KTO JESZCZE WYBIERA SIE DO TOMASZOWA??? Odpowiedz Link Zgłoś
vinci162 Re: PRAWO W TOMASZOWIE I STALOWEJ WOLI 12.07.08, 23:05 ja ale to już mówiłem kilka linijek niżej Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia89-19.pl Re: PRAWO W TOMASZOWIE I STALOWEJ WOLI 13.07.08, 11:45 a nie wiesz jak to jest z tymi aplikacjami pózniej ::) Odpowiedz Link Zgłoś
truska21 Re: PRAWO W TOMASZOWIE I STALOWEJ WOLI 13.07.08, 20:07 hej!! ja sie wybieram do tomaszowa na kierunek stosunki miedzynarodowe!!ale sama nie wiem jeszczde ise nien zdecydowalam!! wiecie cos wiecej o tym wydziale jkai jest poziom czy warto??? Odpowiedz Link Zgłoś
vinci162 Re: PRAWO W TOMASZOWIE I STALOWEJ WOLI 14.07.08, 10:03 Nie powinno być tak źle skoro nawet doktorki dojeżdżają z głównego kulu niektórzy. Z tego co widzę to narazie na prawo 95 osób do Tomaszowa bo jeszcze 55 miejsc na dodatkowej rekrutacji. Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia89-19.pl Re: PRAWO W TOMASZOWIE I STALOWEJ WOLI 16.07.08, 09:05 Ja uważam że warto spróbować >> Podobno w Tomaszowie nie jest tak źle :) Odpowiedz Link Zgłoś
truska21 Re: PRAWO W TOMASZOWIE I STALOWEJ WOLI 16.07.08, 13:00 mam nadzieje ze bedzie warto:):) a skad jestescie? z tomaszowa?? bo ja mieszkam 130 km od tomaszowa i musze sie rozgladnac za jakims lokum w tomaszowie!!wiecie najbardziej to przeraza mnie fakt ze to male misteczko i nic ciekawego tam sie nie dzieje!! Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia89-19.pl Re: PRAWO W TOMASZOWIE I STALOWEJ WOLI 16.07.08, 18:41 Ja mieszkam tak 30 km od Tomaszowa ale tak naprawdę byłam tam tylko raz nawet nie wiem gdzie jest ten wydział. A co do wielkości tego miasta to nie jest też aż takie malutkie . Wim tylko ze na Lwowskiej tak gdzie jest wydział jest jakiś nowy klub wiec będzie można sie jakoś w weekendy rozerwać :::))Ja tez bedę szukac tam jakiegos mieszkania bo nie chce mi sie dojeżdzac wieć moze w kilka osób uda cos znależć..... Odpowiedz Link Zgłoś
truska21 Re: PRAWO W TOMASZOWIE I STALOWEJ WOLI 16.07.08, 22:00 byloby supr!! a nie orientujecie sie czy maja moze jakis akademik gzdie bez problemu bedzie mozna zamieszkac??? Odpowiedz Link Zgłoś
vinci162 Re: PRAWO W TOMASZOWIE I STALOWEJ WOLI 16.07.08, 23:23 na stronie pisze, że jest akademik dla 200 osób ;/ trochę mało zważywszy że tam studiuje blisko 2tys osób plus tegoroczni. Dostaliście już listowne zawiadomienia z Kul-u co i jak dalej ?? Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia89-19.pl Re: PRAWO W TOMASZOWIE I STALOWEJ WOLI 17.07.08, 11:35 No dalej to trzeba pozbierac wszystkie potrzebne papiery ale nie wiecie gdzie to zawiezc do Tomaszowa czy do Lublina wysłac????? i mam jeszcze 1 pyt. ta okładke na dokumenty to my sami mamy tam wypełnic te luki i zdjęcie przykleić??? i co z tym życiorysem ???? trzeba go jakoś tak w formie ciągłej napisać czy tak jak CV ??? Odpowiedz Link Zgłoś
vinci162 Re: PRAWO W TOMASZOWIE I STALOWEJ WOLI 17.07.08, 13:00 dostałaś list już z KUL-u ?? kiedy?? Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia89-19.pl Re: PRAWO W TOMASZOWIE I STALOWEJ WOLI 17.07.08, 13:20 Nom dostałam własnie dzisiaj:)juz wiem co i jak wszystko jest napisane w tym co ci wysla tam jest podanie na akademik i na stypedium ....zreszta zobaczysz.. a to o co pytałam wczesniej to wszystko jest napisane z tym życiorysem i ze zdjeciem i wypełmnienie tej okładki ja to wszystko zrobić to jak sie zalogujesz to tam obok w tych tabelkach jest POMOC i to trzeba wybrac tam na dole bedzie pisało DOSTAłAś SIE / DOSTAłES SIE i jak na to klikniesz to tam bedzie pisało co ma byc zawarte w tym zyciorysie i jak wypełnic to wszystko co ja pytałam wczesniej ...- to jak by ktoś jeszcze nie wiedział ::) Odpowiedz Link Zgłoś
vinci162 Re: PRAWO W TOMASZOWIE I STALOWEJ WOLI 17.07.08, 14:08 wiesz troszke nerwy człowieka zżerają bo pisze, że decyzje już w piątek wysłali a tu do dziś nic nie ma.Ale skoro mówisz, że dopiero dzisiaj dostałaś, to może przyjdzie mi jutro. Dzięki za wskazówki. A tych miejsc w akademiku ile jest ?? 200?? Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia89-19.pl Re: PRAWO W TOMASZOWIE I STALOWEJ WOLI 17.07.08, 14:28 Nie ma co sie denerwować mi wczoraj jucz przysłali decyzje ale że sie nie dostałam do LUBLINA na administracje z braku miejsc a dzisiaj tą co sie dostałam do Tomaszowa a myślałam że ta jedna i druga razem przyślą... niestety nie moge Ci pomóc co do tych akademików bo jeszcze sama nic nie wiem ale jak sie dowiem to napisze ja sie wybieram dopiero 25 tam pojechać ale wydaje mi sie ze nie mam szans na akademik bo mam dobre połączenie ja mieszkam jakieś 30 km może nawet nie od Tomaszowa i wątpię ze dostane miejsce w akademiku jak nie to jakiejś stancji poszukam . A Ty daleko mieszkasz od Tomaszowa??? Odpowiedz Link Zgłoś
vinci162 Re: PRAWO W TOMASZOWIE I STALOWEJ WOLI 17.07.08, 15:01 W Nowym Sączu koło 300km. Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia89-19.pl Re: PRAWO W TOMASZOWIE I STALOWEJ WOLI 17.07.08, 15:37 Oj to masz daleko - ja do Tomaszowa kiedyś prawie rowerem z koleżanka dojechałam jak tak sobie jeździłyśmy ::)) raczej sie załapiesz na akademik ja nie mam sznas... a papiery wysyłasz czy jedziesz tam osobiscie zawieżć?? Odpowiedz Link Zgłoś
vinci162 Re: PRAWO W TOMASZOWIE I STALOWEJ WOLI 17.07.08, 16:10 osobiście. Jakby ten akademik nie wypalił to trzeba się za jakimś lokum rozejrzeć awaryjnie. No i przy okazji zobaczę sobie jak to w ogóle wygląda ten nasz wydział ;p Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia89-19.pl Re: PRAWO W TOMASZOWIE I STALOWEJ WOLI 17.07.08, 16:58 Ja tez tam jeszcze nie byłam , też jak nie dostane miejsca w akademiku to bede czegos szukac .... moze by sie zebrac w kilka osób i razem czegos poszukac .. 276056 to moj numer GG. może tak bedzie łatwiej pisac niż na tym forum Odpowiedz Link Zgłoś
vinci162 Re: PRAWO W TOMASZOWIE I STALOWEJ WOLI 17.07.08, 22:51 mój numerek to 4703433 Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia89-19.pl Re: PRAWO W TOMASZOWIE I STALOWEJ WOLI 18.07.08, 08:44 przypomniałam sobie coś o tych akademikach gdzies czytałam że o tym czy dostaniesz miejsce decyduje twoja odległość od szkoły i dochód na os w rodzinie . Odpowiedz Link Zgłoś
vinci162 Re: PRAWO W TOMASZOWIE I STALOWEJ WOLI 18.07.08, 10:53 dochód pewnie trzeba mieć z 300zł na osobe czyli wypada. Z drugiej strony odległość chyba wystarczy;p. Dziś dostałem zawiadomienie ale z kierunku drugiego rzędu czyli tak naprawde dalej nic Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia89-19.pl Re: PRAWO W TOMASZOWIE I STALOWEJ WOLI 18.07.08, 13:29 dochód na osobe w rodzinie nie może przekroczyć coś chyba było ponad 350 zł . jakoś tak .. nie martw sie przysla ci pewnie jutro bo ja tez tak miałam ze we wtorek mi przysłali pismo co sie nie dostałam na administracje a w środe mi przyszło z Tomszowa patwierdzenie ze sie dostałam, albo zadzown do nich i zapytaj ...ale na pewno do poniedziałku ci przyjdzie ... widzisz taka jest nasza poczta wiec dziwie sie ludziom którzy wysyłaja papiery do szkół dla mnie to troche ryzyko ... Odpowiedz Link Zgłoś
vinci162 Re: PRAWO W TOMASZOWIE I STALOWEJ WOLI 18.07.08, 13:40 Też myślę, że to ryzyko, pocztą dojdzie zapewne po 2 tygodniach. Dlatego między innymi jadę osobiście. Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia89-19.pl Re: PRAWO W TOMASZOWIE I STALOWEJ WOLI 18.07.08, 14:09 nie no może nie szło by 2 tyg. bo poleconym to jakieś 2 dni i powinno juz byc ale ja wole nie ryzykować i jade tam osobiscie w piatek 25.. bo jeszcze nie wiem jaki jezyk wybrac i do księdza musze po metryke chrztu pójść i takie tam inne papiery pozbierac.. Odpowiedz Link Zgłoś
vinci162 Re: PRAWO W TOMASZOWIE I STALOWEJ WOLI 18.07.08, 16:38 Metrykę mam a co do języka to dla mnie wybór jest prosty English of course;p, zresztą na stronce już test wypełniłem i do grupy mnie zakwalifikowali. Chyba, że o czymś nie wiem i trzeba jeszcze drugi język wybrać ?? Bo na pewno obowiązkowa jest jeszcze łacina bo się pytali o ocenę z liceum ;p Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia89-19.pl Re: PRAWO W TOMASZOWIE I STALOWEJ WOLI 18.07.08, 18:11 nie tylko 1 jest obowiazkowy . ja nie wiem bo z ang . zawsze byłam tak nie bardzo lepiej mi szedł rosyjski ale z drugiej strony chciałabym sie tego ang . jeszcze troche pouczyc bo w dzisiejszych czasach jest potrzebny no ale boje sie ze sobie nie poradze , i chyba wybiore rosyjski bo lubie sie go uczyc i tam nie ma zadnych czasów i tak sie zastanawiam co wybrac zeby nie żałowac pozniej . i chyba pójde na łatwizne . a co do tej łaciny to mi sie wyswietla brak oceny z j łac . a ja sie go nie uczyłam nigdy i co mam tam zrobić z tym może ty wiesz???? Odpowiedz Link Zgłoś
vinci162 Re: PRAWO W TOMASZOWIE I STALOWEJ WOLI 18.07.08, 18:21 Jak się nie uczyłaś to zostawiasz brak oceny {chyba} Bo innej możliwości nie ma bo są oceny od 2 do 6 Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia89-19.pl Re: PRAWO W TOMASZOWIE I STALOWEJ WOLI 18.07.08, 18:43 aha dzieki ::) jakoś nie moge Cie na GG złapać :) Odpowiedz Link Zgłoś
truska21 Re: PRAWO W TOMASZOWIE I STALOWEJ WOLI 18.07.08, 20:14 hej!!ja papiery dostalam w poniedzialek:):)tylko wypelnic i wyslac :):) Odpowiedz Link Zgłoś
karolcia89-19.pl Re: PRAWO W TOMASZOWIE I STALOWEJ WOLI 19.07.08, 18:31 nie lepiej zawieżć osobiscie ??ja bym nie ryzykowała wysyłania papierów poczta. Odpowiedz Link Zgłoś