Gość: ola_89 IP: *.adsl.inetia.pl 14.07.08, 16:51 Jest wśród Was osoba, która dostała się na administracje na UJ i zwalnia miejsce? Lista rankingowa - która pozycja? Jak myślicie ile miejsc może się zwolnić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ajka Re: administracja UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.08, 19:45 Ja się dostałam na administrację UJ.Mam zamiar potwierdzić ale jeśli dostanę się z rezerwy na psychologię to zwolnię miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: administracja UJ IP: 83.1.116.* 14.07.08, 20:09 a Ty na ktorym jestes miejscu jesli mozna wiedziec???:):* Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola_89 Re: administracja UJ IP: *.adsl.inetia.pl 14.07.08, 20:50 Ja na 306. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: C Re: administracja UJ IP: *.chello.pl 14.07.08, 21:12 skoro na 306 to masz >85% na przyjecie ; p , sporo osob wybiera admina jako zabezpieczenie wrazie niepowodzenia na prawie (np ja), 50 miejsc do przeskoczenia to nie duzo dasz rade ; ]. Moje miejsce to 120 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola_89 Re: administracja UJ IP: *.adsl.inetia.pl 14.07.08, 22:04 A czy uczelnia będzie uzupełniała miejsca do 286 (liczby przyjętych) czy 250 (ustalonej liczby miejsc)? Bo już sama nie wiem. Dlaczego uczelnia przyjęła 36 osób więcej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: C Re: administracja UJ IP: *.chello.pl 14.07.08, 23:11 Chyba nie ma jakies zasady poprostu biora tak jak im pasuje , na prawie tez czasami bylo 500 a innym razem 535 ; ] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: administracja UJ IP: 80.50.235.* 16.07.08, 12:39 ja jestem 350 na liście rankingowej, mam jakieś szanse ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia Re: administracja UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.08, 16:59 ja na pewno zwalniam, bo wybieram prawo :) także jedna osoba mniej ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żal Re: administracja UJ IP: *.gprs.plus.pl 17.07.08, 01:23 dzięki, nie wiem co bym bez ciebie zrobił... Odpowiedz Link Zgłoś
paulina450 Re: administracja UJ 20.07.08, 18:18 Moi koledzy i koleżanki studiują administrację niestacjonarną na WPiA na UJ. Na I-wszym roku mieli zajęcia z młodym mgr M. Araszkiewiczem, który robił im kartkówki czego w ogóle nie mieli pozostali w I grupie a gdy mu się w tym sprzeciwiali to ich upokarzał przed całą grupą (np. obniża pan/i status grupy tak się odzywał do koleżanki, kolegów). Nie pozwalał im mówić o tych kartkówkach zwłaszcza prof. Płeszce (ponieważ wmawiał im, że pan prof. o wszystkich kartkówkach wie i dał mu swoją zgodę na ten proceder). Połowę materiału nie przerobił i nie wytłumaczył im dobrze co zauwarzył inny pan dr.Tracił czas na takie tematy jak kara śmierci, eutanazja i prawa zwierząt. Zniechęcał do siebie studentów.Każde wyjście z sali wiązało się z zapytaniem jego o pozwolenie czego nie robili u innych wykładowców.Miał sztywne poczucie humoru i nie lubił z nimi żartować tak jak inni wykładowcy. Zdarzyło mu się raz powiedzieć do koleżanek z którymi chodzili do grupy ćwiczeniowej „hej dziewczyny!” i zagwizdać na nie!!! Raz zapomniał się, że ma z jedną grupą ćwiczenia(chyba ma wczesną sklerozę) i poszedł gdzieś na miasto z jedną studentką, z którą miął wykład (chyba do restauracji), podczas gdy studenci musieli go szukać po wszystkich budynkach UJ aby z nim odbyć ćwiczenia.Nigdy nie rozumieli tematu dlatego nie wiedzieli czego mieli się uczyć bo ten pan tłumaczyć nie potrafi i robi to bardzo pobieżnie.Wyżywał się psychicznie na studentach, nie dał sobie niczego powiedzieć zwłaszcza, kiedy robił kartkówki i był złośliwy oraz z nich drwił. Zachowywał się tak jak by był najważniejszy, rozpierała go duma i chora ambicja prawnika, ponieważ czuł się ważniejszy od Pana profesora K. Płeszki.akie były u nich ćwiczenia z Podstaw prawoznawstwa i nikomu nie życzę takiego wykładowcy jakiego oni mieli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Id Re: administracja UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.08, 18:42 nie ten temat... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angelika Re: administracja UJ IP: *.net159.okay.pl 25.07.08, 15:12 A jaki był w tym roku próg na administracje stacjonarną? Na ile % trzeba było zdać maturę. Odpowiedz Link Zgłoś