Dodaj do ulubionych

administracja UJ

IP: *.adsl.inetia.pl 14.07.08, 16:51
Jest wśród Was osoba, która dostała się na administracje na UJ i
zwalnia miejsce? Lista rankingowa - która pozycja? Jak myślicie ile
miejsc może się zwolnić?
Obserwuj wątek
    • Gość: ajka Re: administracja UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.07.08, 19:45
      Ja się dostałam na administrację UJ.Mam zamiar potwierdzić ale jeśli
      dostanę się z rezerwy na psychologię to zwolnię miejsce.
    • Gość: gosc Re: administracja UJ IP: 83.1.116.* 14.07.08, 20:09
      a Ty na ktorym jestes miejscu jesli mozna wiedziec???:):*
      • Gość: ola_89 Re: administracja UJ IP: *.adsl.inetia.pl 14.07.08, 20:50
        Ja na 306.
        • Gość: C Re: administracja UJ IP: *.chello.pl 14.07.08, 21:12
          skoro na 306 to masz >85% na przyjecie ; p , sporo osob wybiera admina jako
          zabezpieczenie wrazie niepowodzenia na prawie (np ja), 50 miejsc do
          przeskoczenia to nie duzo dasz rade ; ]. Moje miejsce to 120
          • Gość: ola_89 Re: administracja UJ IP: *.adsl.inetia.pl 14.07.08, 22:04
            A czy uczelnia będzie uzupełniała miejsca do 286 (liczby przyjętych)
            czy 250 (ustalonej liczby miejsc)? Bo już sama nie wiem. Dlaczego
            uczelnia przyjęła 36 osób więcej?
            • Gość: C Re: administracja UJ IP: *.chello.pl 14.07.08, 23:11
              Chyba nie ma jakies zasady poprostu biora tak jak im pasuje , na prawie tez
              czasami bylo 500 a innym razem 535 ; ]
    • Gość: Gosc Re: administracja UJ IP: 80.50.235.* 16.07.08, 12:39
      ja jestem 350 na liście rankingowej, mam jakieś szanse ??
    • Gość: kinia Re: administracja UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.07.08, 16:59
      ja na pewno zwalniam, bo wybieram prawo :) także jedna osoba mniej ;P
      • Gość: żal Re: administracja UJ IP: *.gprs.plus.pl 17.07.08, 01:23
        dzięki, nie wiem co bym bez ciebie zrobił...
    • paulina450 Re: administracja UJ 20.07.08, 18:18
      Moi koledzy i koleżanki studiują administrację niestacjonarną na WPiA na UJ. Na
      I-wszym roku mieli zajęcia z młodym mgr M. Araszkiewiczem, który robił im
      kartkówki czego w ogóle nie mieli pozostali w I grupie a gdy mu się w tym
      sprzeciwiali to ich upokarzał przed całą grupą (np. obniża pan/i status grupy
      tak się odzywał do koleżanki, kolegów). Nie pozwalał im mówić o tych kartkówkach
      zwłaszcza prof. Płeszce (ponieważ wmawiał im, że pan prof. o wszystkich
      kartkówkach wie i dał mu swoją zgodę na ten proceder). Połowę materiału nie
      przerobił i nie wytłumaczył im dobrze co zauwarzył inny pan dr.Tracił czas na
      takie tematy jak kara śmierci, eutanazja i prawa zwierząt. Zniechęcał do siebie
      studentów.Każde wyjście z sali wiązało się z zapytaniem jego o pozwolenie czego
      nie robili u innych wykładowców.Miał sztywne poczucie humoru i nie lubił z nimi
      żartować tak jak inni wykładowcy. Zdarzyło mu się raz powiedzieć do koleżanek z
      którymi chodzili do grupy ćwiczeniowej „hej dziewczyny!” i zagwizdać na nie!!!
      Raz zapomniał się, że ma z jedną grupą ćwiczenia(chyba ma wczesną sklerozę) i
      poszedł gdzieś na miasto z jedną studentką, z którą miął wykład (chyba do
      restauracji), podczas gdy studenci musieli go szukać po wszystkich budynkach UJ
      aby z nim odbyć ćwiczenia.Nigdy nie rozumieli tematu dlatego nie wiedzieli czego
      mieli się uczyć bo ten pan tłumaczyć nie potrafi i robi to bardzo
      pobieżnie.Wyżywał się psychicznie na studentach, nie dał sobie niczego
      powiedzieć zwłaszcza, kiedy robił kartkówki i był złośliwy oraz z nich drwił.
      Zachowywał się tak jak by był najważniejszy, rozpierała go duma i chora ambicja
      prawnika, ponieważ czuł się ważniejszy od Pana profesora K. Płeszki.akie były u
      nich ćwiczenia z Podstaw prawoznawstwa i nikomu nie życzę takiego wykładowcy
      jakiego oni mieli.

• Gość: Id Re: administracja UJ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.07.08, 18:42
        nie ten temat...
        • Gość: Angelika Re: administracja UJ IP: *.net159.okay.pl 25.07.08, 15:12
          A jaki był w tym roku próg na administracje stacjonarną? Na ile % trzeba było
          zdać maturę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka