Dodaj do ulubionych

SCRUBS- stylowe i tanie FARTUCHY z USA !!! POLECAM

05.08.08, 10:59
Polecam:

allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=10609743
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • medlovin Re: SCRUBS- stylowe i tanie FARTUCHY z USA !!! PO 07.08.08, 11:28
    • medlovin Re: SCRUBS- stylowe i tanie FARTUCHY z USA !!! PO 22.08.08, 00:05
      odswiezam linka:)

pozdarawiam serdecznie i zapraszam na moje aukcje.
      • zaphod_beeblebrox Re: SCRUBS- stylowe i tanie FARTUCHY z USA !!! PO 22.08.08, 09:13
        Człowieku, stówa za niezapinany fartuch z krótkimi rękawami to zdecydowanie nie
        jest tanio, więc nie dość że spamujesz to jeszcze bez szans na powodzenie :)
        • medlovin Re: SCRUBS- stylowe i tanie FARTUCHY z USA !!! PO 28.08.08, 23:03
          po pierwsze, "czlowieku" nie spamuje. zapoznaj sie z definicja spamu,
          "czlowieku"... zalozylem jeden temat i nikomu na forum nie przeszkadzam i nie
          jest to moim zamierzeniem.
          po drugie, jak dla mnie 100zl za nowy dwuczesciowy fartuch, to nie jest duzo,
          ale masz prawo miec wlasne zdanie i fajnie jest.
          mam nadzieje ze nie jestes lekarzem bo z szacunkiem do innych u Ciebie cienko,
          "czlowieku"
          pozdrawiam
          • barfan2 Re: SCRUBS- stylowe i tanie FARTUCHY z USA !!! PO 29.08.08, 12:07
            Taki fartuch mozna nabyc w sklepie medycznym przy ul. Grabiszyńskiej we
            Wrocławiu za 65 zł ...
            • medlovin Re: SCRUBS- stylowe i tanie FARTUCHY z USA !!! PO 31.08.08, 15:38
              Bylbym wdzieczny gdybys nie zamieszczal takich info bez jakiegos wymiernego
              poparcia Twoich slow. Widzialem tansze fartuchy tego typu i zapewniam Cie ze nia
              sa one takie same jak moje. Jezeli udowodnisz mi w formie zdjecia ze fartuch o
              ktorym piszesz jest taki jak moj to dam Ci scrubsa za darmo. ZAPRASZAM !
              • zaphod_beeblebrox Re: SCRUBS- stylowe i tanie FARTUCHY z USA !!! PO 31.08.08, 16:45
                Jeśli Tobie wolno reklamować własną działalność to jemu wolno reklamować sklep
                we Wrocławiu bez "jakiegoś wymiernego poparcia". To nie Wikipedia, informacje
                nie muszą być weryfikowalne:)
                I prawdopodobnie nie udowodni Ci że są takie same bo pewnie różnią się jakimiś
                szczegółami, które nie wpływają na funkcjonalność.
                • medlovin Re: SCRUBS- stylowe i tanie FARTUCHY z USA !!! PO 31.08.08, 16:58
                  wiesz, ja zamiescilem link do aukcji... to jest jakies wymierne poparcie mojego
                  posta nt scrubsow. no i oczywiscie nie zabraniam koledze reklamowac sklepu we
                  wroclawiu, tylko jak juz to musi robic w moim topicu to chcialbym zobaczyc jakis
                  link albo zdjecia. rownie dobrze w tym momencie moge napisac ze ja kupilem w tym
                  wroclawskim sklepie scrubsa ale po pierwszym praniu stracil kolor i sie poprul:)
                  Oczywiscie ze mozna prowadzic konewrsacje na na takim poziomie, ale nie wiem
                  czy do tego dazymy...

nie mowie tutaj o nieistotnych szczegolach. widzialem w sklepach tanie scrubsy,
                  spodnie na gumce, material taki ze po pol h caly plyniesz jak w songu beaty...

dam koledze scrubsa jezeli tylko jego fartuc bedzie z tego samego materialu i w
                  tym samym kroju. nie mowie tu o liczbie kieszeni i innych nieistotnych
                  szczegolach. Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka