Gość: anjay IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.08, 14:10 po skończeniu tego kierunku będzie jakaś praca z nim związana oprócz uczenia w szkole? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fereszte Re: edukacja techniczno-informatyczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.08, 14:17 nie idź na ten kierunek,beznadziejny,w ogóle po kierunkach tech.nie ma pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anjay Re: edukacja techniczno-informatyczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.08, 15:04 ale w tym jest problem, że planuje zdawać podstawową biolgię i nic innego mi nie przychodzi na myśl co robić po maturze z biologi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fereszte Re: edukacja techniczno-informatyczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.08, 16:02 ehh,to miał być taki "żart" z mojej strony, nie wymierzony w Twoją osobę.a tak na poważnie to jeśli tylko te studia Cię interesują to na nie idź.poszukaj na stronach uczelni na jakie kierunki są brane pod uwagę przedmioty, które zdajesza na maturze i wybierz to, co Cię najbardziej interesuje.pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anjay Re: edukacja techniczno-informatyczna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.08, 18:45 tzn nie tylko te akurat studia mnie interesują, ale na ETI jest się łatwo dostac i nie trzeba zdawać matematyki tylko wystarczy podobno biologia i to nawet podstawowa. na inne techniczne wymagana jest matematyka albo fizyka i to jeszcze przeważnie rozszerzona, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzyby po deszczu Re: edukacja techniczno-informatyczna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.08, 11:10 No chyba nie będzie za bardzo nic innego, bo to jest jest kierunek raczej dla tych, którzy chcą uczyć w szkole. Odpowiedz Link Zgłoś