marcin0989 30.09.08, 12:19 Niech ktoś mi wytłumaczy czy poza wykładami/ćwiczeniami/laborkami będącymi w planie zajęc jest coś jeszcze na co sie chodzi? Bo patrze plan zajęc na moj kierunek i w piątek nie ma żadnych zajęć... to normalne? :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tubla Re: Plan zajęć 30.09.08, 12:37 normalne, to nie liceum i zdarzają się dni wolne w tygodniu. ba i nawet na niektórych uczelniach jest przyjęty zwyczaj, że pierwszaki mają dzien wolny. nic tylko się cieszyć. Odpowiedz Link Zgłoś
tubla Re: Plan zajęć 30.09.08, 12:39 sprawdź czy w ten piątek nie masz bloków językowych lub wf-u, niekiedy dla tych zajęć bywają oddzielne plany. Odpowiedz Link Zgłoś
marcin0989 Re: Plan zajęć 30.09.08, 12:49 W-f mam w środy a z tabelki języka obcego dla mojego wydziału wynika, że język będę miał w III, IV i V semestrze, tak więc pewnie będe miał długie weekendy :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Plan zajęć IP: *.chello.pl 30.09.08, 17:41 Tak, wolne piątki to absolutnie normalne, więc się tylko ciesz. Odpowiedz Link Zgłoś
dib00 Re: Plan zajęć 30.09.08, 18:17 Sprawdź, czy nie będziesz musiał brać zajęć fakultatywnych, żeby uzyskać wymaganą liczbę punktów ECTS do zaliczenia roku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Plan zajęć IP: *.chello.pl 30.09.08, 19:11 Na pierwszym roku to raczej rzadkie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani_am Re: Plan zajęć IP: *.icpnet.pl 30.09.08, 20:59 ja co roku mam fakultety, w tamtym roku 6 (kazdy za 1pkt), w tym musze uzbierac dodatkowo 4punkty.. to rzadkie? myslalam ze wszedzie tak jest:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Plan zajęć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.08, 23:08 Ja mam zajęcia ogólnouczelniane (języki - 3pkt, wf - 1 pkt, przedmioty humanistyczno-menedżerskie - 2-3 pkt). I tak naprawde do konca 9 semester mam zrobic 4sem jezyka, 4wf, 4 humany i 1 menedzer. i nie robią mi krzywdy za to, ze teraz np. zdobędę 26 ECTS, skoro juz mam 15 ECTS nadwyżki za poprzednie semestry ;p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Plan zajęć IP: *.chello.pl 01.10.08, 00:41 Na pierwszym roku na obu kierunkach do zaliczenia wystarczały mi przedmioty obowiązkowe. Myslałam, że wszędzie tak jest :) Odpowiedz Link Zgłoś
marcin0989 Re: Plan zajęć 01.10.08, 10:08 Dobra dzięki za odpowiedzi, postaram się dzisiaj wypytać co i jak, a tak z innej beczki... gdzie znajde podział na grupy? przy dziekanacie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Plan zajęć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.08, 10:54 a skąd mamy to wiedzieć? na moim wydziale jest na stronie www Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lol Re: Plan zajęć IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.10.08, 10:55 Nie myślcie bo się zmęczycie. Szczególnie, że średnio wam to wychodzi... Odpowiedz Link Zgłoś