gibiza 06.10.08, 14:38 czy ktoś uczęszcza bądź był studentem tej uczelni? jak ją postrzegacie? proszę o opinie.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ala Re: Wyższa Szkoła Techniczna - Katowice IP: *.116.199.50.mielec199.tnp.pl 09.10.08, 14:07 też się zastanawiam nad tą szkoła, bo troszke jest bliżej niż w wawie..proszę o jakiś komentarz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: isis Re: Wyższa Szkoła Techniczna - Katowice IP: *.StrefaWiFi.kolnet.eu 01.11.08, 12:54 Jestem studentka 2 roku arch. i urbanistyki...co do uczelni....srednia..zaczynaja od złej strony edukacje...np.wymagaja od nas programów w autocadzie i w 3d studio...a ani jednego ćwiczenia z tego prograu..dziekan mówi..chcecie taki przedmiot zapiszcie sie na kurs organizowany przez szkołe..jednyne 800 zł .Szkoła oprócz tego ma 2 dziwne panie...Pania Barbare R-J...która spedza sen z powiek..nieracjonalnym podejsciem do przedmiotu.Za co ja mozna pochwalic...za nauczyciela rysunku dr. Janusza M świetny nauczyciel chodz baaarddzzo wymagajacy.Moja rada...jak sie nie dostaniesz do gliwic do w ostatecznosci zapraszam na wst. Odpowiedz Link Zgłoś
wenue Re: Wyższa Szkoła Techniczna - Katowice 10.11.08, 01:34 Prosze o kilka zdan co sadzicie studenci o tej uczelni i otym kierunku:architektura wnetrz.Rozgladam sie nad wyborem szkoly,raczej to beda studia zaoczne.Czy jest ciezko,i jak osobista wiedze trzba posiadac aby moc przetrwac w tek szkole?!!!!za wszystkie odpowiedzi z gory dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś