wapiti88 07.10.08, 12:29 witam czy znacie jakieś uczelnie w europie organizujące summer universities o tematyce rolniczej i zootechnicznej? czy na takich kursach można zdobywać punkty ECTS? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Szymek Re: letnie uniwersyety IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.10.08, 20:15 Studiuję prawo ale po tym co usłyszałem od studentów o zachowaniu tego pana to prostu włosy mi z głowy wychodzą i skóra cierpnie. To jakiś koszmar i horror. Uniwersytet Jagielloński po prostu zszedł na psy. Słyszałem jak studenci na I roku administracji niestacjonarnej na WPiA na UJ narzekali między sobą na karygodne zachowanie jakiegoś młodego doktoranta z Katedry Teorii i Filozofii Prawa UJ,który wyżywał się na studentach kiedy robił im kartkówki na ćwiczeniach z Podstaw prawoznawstwa i tracił czas na takie tematy jak prawa zwierząt, aborcja czy eutanazja. Raz przyszedł do nich na ćwiczenia chwiejnym krokiem i czuć było od niego alkohol. Podobno był bardzo wstawiony(pijany), wręcz nie mógł ustać. I to ma być porządny wykładowca. Odpowiedz Link Zgłoś