Dodaj do ulubionych

Weterynaria a praca MGR

IP: *.zamosc.mm.pl 09.10.08, 17:49
Witam, powiedzcie mi proszę jak to jest z tą weterynarią, czy można po tym
znaleść prace?? Nie chce pracować w sklepie mięsnym.... a raczej nie bedzie
mnie stać na otworzenie własnej przychodni.... i czy po 5 latach studiów pisze
się prace magisterską czy jak to wyglada?? Dziekuje za pomoc.
Obserwuj wątek
    • Gość: XYZ Re: Weterynaria a praca MGR IP: *.zamosc.mm.pl 09.10.08, 21:16
      Proszę o wypowiedzi. Dziekuje
    • ziemia.ognista Re: Weterynaria a praca MGR 09.10.08, 22:53
      W mojej byłej szkole jest technikum weterynaryjne, a na tablicy mnóstwo ogłoszeń z pracą dla technika weterynarii, więc myślę, że weterynarz po studiach nie będzie mieć z tym problemów.
      • Gość: XYZ Re: Weterynaria a praca MGR IP: *.zamosc.mm.pl 10.10.08, 18:56
        A po 5 latach studiów piszę się prace magisterską czy coś w rodzaju LEP-u jak na
        lekarskim ?? Orientujecie sie może ??
        • Gość: XYZ Re: Weterynaria a praca MGR IP: *.zamosc.mm.pl 10.10.08, 21:27
          Up, powiedzcie mi proszę jak to wygląda ???
          • Gość: Dugo Re: Weterynaria a praca MGR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.10.08, 22:42
            Studia kończy ostatni wymagany wpis do indeksu. Od tego momentu taki absolwent
            jest pełnoprawnym lekarzem weterynarii (a w praktyce musi dostać dyplom do
            ręki). Zadnych prac magisterskich i LEPów :)
            • Gość: XYZ Re: Weterynaria a praca MGR IP: *.zamosc.mm.pl 11.10.08, 09:35
              niezle... a co to za przywileje maja.... myślałam że piszą normalną pracę MGR,
              ewentualnie jakiś egzamin w stylu "LEP" jak na lekarskim....
              • Gość: oks Re: Weterynaria a praca MGR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.08, 12:19
                studia trwaja 6 lat, a nie 5.
                • Gość: Dugo Re: Weterynaria a praca MGR IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.10.08, 13:26
                  Weterynaria trwa 5,5 lat (11 semestrów).
                  • Gość: XYZ Re: Weterynaria a praca MGR IP: *.zamosc.mm.pl 11.10.08, 16:39
                    Echhh skończą studia i juz dymplomik, niektóre kierunki 3,5+2 także 11 semstrów
                    kończą się obronami czy egzaminami.... nierozumiem tego....
                    • Gość: adak Re: Weterynaria a praca MGR IP: *.eranet.pl 15.10.08, 21:40
                      Raczej trudno sobie wyobrazić pisanie pracy magisterskiej na tych studiach (czy
                      na medycynie). Bo niby jak, zwłaszcza z przedmiotów klinicznych? Samodzielnie