Gość: licencjusz IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 03.11.03, 09:47 Czy po licencjacie można iść odrazu na studia podyplomowe ijak z tytułem . Jakie uczelnie coś takiego praktykują , bardzo mi zależy na odpowiedzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ada Re: PODYPLOMOWE IP: *.wszif.wroc.pl / *.crowley.pl 03.11.03, 16:38 bez problemu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela_g Re: PODYPLOMOWE IP: *.wprost.pl / 192.168.0.* 04.11.03, 15:41 jak to bez problemu??? na studia podyplomowe idzie sie po dyplomie, po licencjacie mozna isc na studia uzupelniajace Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hoho Re: PODYPLOMOWE IP: *.aster.pl / *.acn.pl 04.11.03, 17:51 a dyplom licencjacki to nie dyplom? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Re: PODYPLOMOWE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.11.03, 08:28 No właśnie. Chyba nie znasz ustawy: licencjat to studia wyższe, z dyplomem. Odpowiedz Link Zgłoś
r.richelieu Re: PODYPLOMOWE 04.11.03, 19:03 Gość portalu: licencjusz napisał(a): > Czy po licencjacie można iść odrazu na studia podyplomowe ijak z tytułem . > Jakie uczelnie coś takiego praktykują , bardzo mi zależy na odpowiedzi. generalnie na ekonomiczne podyplomówki można dostać się po licencjacie. Na podyplomówki z nauk humanistycznych po mgr. A z nauk przyrodniczych lub ścisłych, technicznych nie tylko po mgr, ale po mgr kierunkowym mniej więcej. ale to jest tak ogólnei, szczegółowo dowiedz się o konkretny przypadek Odpowiedz Link Zgłoś
chica33 Re: PODYPLOMOWE 05.11.03, 09:04 Czesc studiow podyplomowych na SGH akceptuje licencjata np. Prawo spolek, a czesc wymaga magistra. Chociaz wiem z doswiadczenia, ze jesli jest wymagany magister, to mozna robic podypl rownolegle z uzupelniajacymi magisterskimi, byleby skonczyc magisterskie przed ukonczeniem podyplomowych (czyli przyjmuja Cie warunkowo). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iska Re: PODYPLOMOWE IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.03, 20:27 W czercu ukończyłam studia podyplomowe, a magistra jeszcze nie mam. Byłam po studiach licencjackich pedagogika - nauczanie zintegrowane. Podyplomowe skończyłam na pedagogice edukacja matematyczna. Więc widzisz można. Odpowiedz Link Zgłoś