Dodaj do ulubionych

Psychologia transportu

IP: *.chello.pl 19.01.09, 17:31
Witam, skończyłam w ubiegłym roku psychologię i zastanawiam się nad
studiami podyplomowymi z zakresu psychologii transportu. Nie wiem
jednak czy warto, czy można po tych studiach znaleźć ciekawą i
dobrze płatną pracę (czy trudno w ogóle znaleźć pracę). Będę
wdzieczna za wszelkie informacje.
Obserwuj wątek
    • Gość: Nina Re: Psychologia transportu IP: *.dynamic.chello.pl 21.04.15, 23:24
      Nie warto. Przyjmują wszystkich jak leci, nawet bez dyplomu, robią masówkę po 100-200 osób, rynek jest już psychologami transportu przeładowany. A jeśli już się uprzesz, to nie rób czasem w Krakowie - na KSW żenujący poziom, na UJ w sumie podobnie, a dodatkowo sekretarka wariatka z demencją, kilkugodzinne egzaminy i progi zaliczeniowe bodajże 75% po to aby móc naciągąć maksymalną ilość ludzi na powtarzanie przedmiotu za 1000 zł, narcystyczna babka od metod wyrokująca, kto spośród studentów jest normalny a kto nie oraz administracja rodem z komuny, nawet jak zdasz egzamin to musisz pisać podania z prośbą o zaliczenie zdanego egzaminu. Powodzenia ;)
      • gr_ab Re: Psychologia transportu 25.05.15, 12:46
        Szerze NIE polecam UJ psychologi transportu również !!! - Studiowałem w różnych miejscach, ale jeszcze nie spotkałem czegoś takiego. - To podyplomówka na której egzamin z metod trwa dobrych 4-5 godzin, a żeby uzyskać zaliczenie z tego przedmiotu, babka was potrafi przeczołgać przez godzin 6 na zaliczeniu ćwiczeń!!! Wydaje się ze władze dokładnie wiedzą jak jest, ale nic z tym nie robią przez lata. - na wielki plus są zajęcia z ryzyka i kultury na drodze, i szacunek za nie!!!, ale nie będę polecał nikomu tego miejsca, ze względu na sposób traktowania studentów.
        • Gość: ktoska Re: Psychologia transportu IP: 31.42.27.* 09.07.15, 13:42
          studia podyplomowe z psychologii transportu na UJ- tragedia, nie polecam. Jakość studiów a przede wszystkim zaliczenia i egzaminy to zupełne nieporozumienie. Potwierdzam wieści o wielogodzinnych egzaminach i zaliczeniach, które jak na studia podyplomowe, wydają się być z góry przesadzone.
    • adka787 Re: Psychologia transportu 06.08.16, 01:17
      ja polecam, Pani Psycholog Transportu z Konina hpsycholog-konin.pl pokazuje, że do tego zawodu można podejść jak najbardziej profesjonalnie i z sukcesami, przy tym być naprawdę liderem w swojej dziedzinie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka