Gość: waw IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.09, 20:07 gdzieś pisało że inż zwłaszcza budownictwaduzo zarabia a tymczasem on ma 2 tys a jego równolatek po zawodówce 4,5 tys! haha Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: waw Re: Duże zarobki haha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.09, 23:44 no kosz,kosz jest miejscem na dyplom tych wszystkich technicznych bo nic nie dają w porównaniu z świadectwemu ukończenia szkoły zawodowej? o to Ci chodziło Odpowiedz Link Zgłoś
zloty.strzal Re: Duże zarobki haha 24.01.09, 00:19 Nie, ale możesz swój tam wrzucić, jeśli chcesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waw Re: Duże zarobki haha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.09, 00:25 jeszcze go nie mam a Ty jaki masz no pochwal mi sie, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waw Re: Duże zarobki haha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.09, 00:53 a to sie nie chwal ale przyznajesz mi racje z tym co napisałem w wątku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: msh Re: Duże zarobki haha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.01.09, 11:35 Po co zakładasz taki temat? Próbujesz podbudować swoje ego? Zazdrościsz innym? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waw Re: Duże zarobki haha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.09, 17:09 jak zazdrościć to tym po zawodówce bo uczą się o 6 lat mniej i więcej zarabiaja , tak można wywnioskować z tego forum Odpowiedz Link Zgłoś
niewiem_niemam Re: Duże zarobki haha 24.01.09, 12:09 Troche nieudana prowokacja,bo 90 proc absolwentow nie zarabia nawet tych 2 tysiecy na reke. Pensja inzyniera budownictwa ktory zrobi uprawnienia budowlane (kolejne 2-4 lat męki po studiach) rosnie 3-4 krotnie. Co do zarobkow ludzi po zawodowce w aspekcie kryzysu to oni pierwsi leca z firmy na bruk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niuj kiuj Re: Duże zarobki haha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.01.09, 17:11 to ile zarabia 1200? Odpowiedz Link Zgłoś
niewiem_niemam Re: Duże zarobki haha 24.01.09, 17:21 Te 2 tys. netto to srednia dla absolwentow w budownictwie,architekturze itp. P.S Co,w zyciu nie wyszlo internetowy frustracie?:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kikiabaddon Re: Duże zarobki haha IP: *.brzesko.net.pl 24.01.09, 22:49 Może i świeżo po studiach zarabia , ale to dalej on jest panem inżynierem, a ty robolem. Słuchaj, sesja jeszcze formalnie się nie zaczęła, może nie wyrzucą cie z tego budownictwa, zarwij kilka nocek, a nóż się uda! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marajka Re: Duże zarobki haha IP: *.citynet.pl 25.01.09, 12:45 haha, a za 10 lat on będzie miał 8, a równolatek po zawodówce dalej 4,5...Doświadczony pracownik jest więcej wart niż wykształcony, ale wykształcony i doświadczony więcej wart niż gośc po zawodówce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mechatronik Re: Duże zarobki haha IP: *.icpnet.pl 25.01.09, 16:58 Znam inżyniera z fabryki blaszek, który zarabia 8, a przykładowy tokarz dostaje 3-4. Poza tym jest jeszcze jedna bardzo ważna kwestia - tokarza można szybko zmienić, a inżyniera, który od jakiegoś już czasu pracuje nad danym projektem nie zmienisz. Wymiana personelu w takiej firmie trwa bardzo długo, bo nowy musi się nauczyć co robić, jak robić i przetrawić wszystko, co zostało już zrobione. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowany Re: Duże zarobki haha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.09, 18:40 jaki kierunek skończył ten inzynier? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kukła Re: Duże zarobki haha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.09, 19:04 inżynierowie dużo zarabiają , pomyliłeś ich z ekonomistami to oni żyjom od pierwszego do pierwszego licząc ile zostało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pepe.le.pew Re: Duże zarobki haha IP: 195.82.180.* 25.01.09, 19:25 Gość portalu: waw napisał(a): > gdzieś pisało że inż zwłaszcza budownictwaduzo zarabia a tymczasem > on ma 2 tys a jego równolatek po zawodówce 4,5 tys! haha O kurczę to fajnie masz! Wymiatasz-pewnie masz też fajną furę z Niemiec i wypaśną komórę? Aż chyba rzucę studia, bo w końcu tylko dla kasy studiuję conie(sic!)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zouza89 Re: Duże zarobki haha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.09, 19:36 a ja widziałam na gumtree ofertę pracy nocnego recepcjonisty w hostelu w centrum miasta za 3zł/h !!! tragedia...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do zouzy 89 Re: Duże zarobki haha IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.01.09, 20:12 jakie studia trzeba mieć by zostać recepcjonistą? Odpowiedz Link Zgłoś
zouza89 Re: Duże zarobki haha 25.01.09, 20:16 ha... ha... przyjmowali każdego studenta : ] bez względu na kierunek... Odpowiedz Link Zgłoś