Gość: Paweł IP: *.proxnet.pl 21.05.09, 13:20 Nie potrafię dokonać słusznego wyboru.Wiem,że nikt za mnie tego nie zrobi,chciałbym jedynie dowiedzieć się jakie są argumenty za lub przeciw do każdego kierunku. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: autorzyna Re: Elektrotechnika vs. Górnictwo na PŚ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.09, 13:43 zalezy, co cie interesuje. gorzej, jak nic :|:|:| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Elektrotechnika vs. Górnictwo na PŚ IP: *.proxnet.pl 22.05.09, 01:27 W tym problem,że to i to :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autorzyna Re: Elektrotechnika vs. Górnictwo na PŚ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.05.09, 11:20 to patrz pod katem tego, po jakiej jestes szkole i na czym mozesz sobie dac lepiej rade. obejrzyj, jakie przedmioty sa na tych kierunkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Elektrotechnika vs. Górnictwo na PŚ IP: *.proxnet.pl 22.05.09, 12:18 Z przedmiotami nie jest źle,gorzej z pracą.Elektrotechnika zawsze się przyda,natomiast jak długo kopalnie pociągną? Co dzień raz myślę o elektrotechnice,raz o górnictwie :/ nie potrafię się zdecydować Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Studencina Re: Elektrotechnika vs. Górnictwo na PŚ IP: *.pk.edu.pl 22.05.09, 14:57 Nie studiuje Górnictwa, ale wydaje mi sie, ze po tym kierunku to nie tylko kopalnie. Róznego rodzaju duże wykopy, tunele(ktorych w Polsce bedzie sie budowac coraz wiecej, chyba ;) ). Wydaje sie całkiem perspektywiczne. Mimo tego wybrał bym elektrotechnike(ktorej tez nie studiuje, wiec moge byc w miare obiektywny :P), porzadny kierunek. Problem w tym, ze jest dośc trudny(przynajmniej u mnie na PK). Jak jestes pewien, ze dasz rade i Cie to interesuje to dawaj na elektrotechnike. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Elektrotechnika vs. Górnictwo na PŚ IP: *.proxnet.pl 22.05.09, 15:59 A jeśli mogę wiedzieć,to co studiujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Studencina Re: Elektrotechnika vs. Górnictwo na PŚ IP: *.iti.pk.edu.pl 25.05.09, 18:44 Informatyke ;) Jak Cie interesuje zabawa w programowanie to tez polecam ^^ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak...tak... Re: Elektrotechnika vs. Górnictwo na PŚ IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 24.05.09, 18:36 Jeżeli zadajesz takie pytanie, to pod żadnym pozorem nie idź na elektrotechnikę. I tak jej nie skończysz ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: Elektrotechnika vs. Górnictwo na PŚ IP: *.proxnet.pl 24.05.09, 23:39 Pewnie nic nie wiesz o tych dwóch kierunkach a się wymądrzasz cwaniaku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: autorzyna Re: Elektrotechnika vs. Górnictwo na PŚ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.05.09, 09:19 czemu? pewnie chodzilo mu o to, ze nie sa to najlatwiejsze studia, i jesli cie to naprawde nie interesuje, mozesz miec problemy. takie watpliwosci moga sie pojawic, poniewaz rozrzut jest dosc duzy - gornictwo / elektrotechnika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obuch Re: Elektrotechnika vs. Górnictwo na PŚ IP: *.proxnet.pl 02.07.09, 03:00 Mam podobny dylemat.Ktoś z was ma jakieś doświadczenia z tymi kierunkami? Odpowiedz Link Zgłoś