Dodaj do ulubionych

Ankieta o religii

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.09, 15:00
Witam wszystkich!!
Zwracam się do Was Drodzy Internauci o wypełnienie ankiety dot. religii w
społeczeństwie informacyjnym.
Ankieta jest mi potrzebna do prezentacji na studiach.
Z góry dziękuję

link:
www.ankiety-online.pl/survey.php?id=SurveyPage&survey=1592028747ea44&page=0
Obserwuj wątek
    • Gość: marajka Re: Ankieta o religii IP: *.cityconnect.pl 31.05.09, 16:51
      Tragiczna ankieta. Po 1- dlaczego pytanie o to, czy jestem wierząca pojawia się
      po pytaniu o moje wyznanie i o to, czy jest dla mnie ważna? Dlaczego używasz
      kolokwializmów typu "święty spokój"? Dlaczego piszesz o roli Kościoła, a nie
      piszesz jakiego? Jasne, wiem, że chodzi o KRK, ale wyobraź sobie, że w RP są
      inne Kościoły. Zakładasz też, że ankietowany to katolik, skoro pytasz, czy
      skorzystałby ze spowiedzi online... Brak odpowiedzi- nie spowiadam się, albo
      spowiadam się inaczej! Bo jeden nie wyspowiada się online, bo mu to nie
      odpowiada, a drugi bo w ogóle nie chodzi do spowiedzi lub spowiedzi usznej.
      • Gość: nieważne Re: Ankieta o religii IP: *.mikolow.net 31.05.09, 19:44
        Zgadzam się z wypowiedzią powyżej. Straszna ta ankieta...
        Nie precyzujesz o jaki Kościół chodzi, ja np. jestem protestantką, ewangeliczką.
        Mam odpowiadać jakie mam spostrzeżenia co do mojego kościoła czy chodzi o
        kościół katolicki?
        Jak ateista ma odpowiedzieć na pytanie - czy wiara pomaga ci w życiu i czy
        skorzystałbyś ze spowiedzi on-line?
        Brakuje odpowiedzi - jestem ateistą, nie wierzę w Boga albo chociażby nie
        spowiadam się przy odpowiednim pytaniu...
        • Gość: marajka Re: Ankieta o religii IP: *.cityconnect.pl 31.05.09, 20:31
          Właśnie. Ja wypełniłam w znaczeniu Kościół katolicki, przyzwyczaiłam się, że
          ludzie traktują Polskę jako kraj jednowyznaniowy... Najgorsze pytanie o
          spowiedzi- bo ja chodzę, ale do powszechnej...
    • mary_an Re: Ankieta o religii 31.05.09, 19:51
      Na jakiej uczelni ucza studentow tworzenia takich genialnych ankiet? Zgaduje -
      Wyzsza Szkola Szycia i Haftowania w Pcimiu Dolnym?
    • Gość: joker Re: Ankieta o religii IP: *.e-wro.net.pl 01.06.09, 01:13
      prześmieszna ankieta, powodzenia z interpretacja wyników...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka